Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kızlar beni düşündüren şey evlenince göğüslerimiz yine büyücek bu sefer berbat sarkcak şimdi de büyütüorz ya hani Benim 75ti avon göğüs toparlayıcı kullandım onu sürerken yaptığım masajla beraber 80 oldu Daha fazla büyüsün isterim ama işte evlilikte büyüceği için biraz daha büyüsün istemiyorum zaten zayıfım kötü dururyasakkelime

avon kreminden memnunmusun kac ay kuLandinki?:Saruboceq:

Bayan1903 çok teşekkürler.. Peki başlayalı ne kadar oldu? Bi sonuç alabildin mi? Bide nar suyu hazır olanlardan mı?

cnm ben başlayalı bir hafta oldu tam nar suyunu da hazır alıyorum bu arada elma sirkesi koku yapmıyo sürdükten bikaç dakika sonra kokusu kalmıyo

avon kreminden memnunmusun kac ay kuLandinki?:Saruboceq:

tatlım aklıma geldiğinde sürüodum:ecrin_bebek: Sonraları banyodan sonra sürmeye başladım İşte krem bitene kadar falan kullan sende işe yarar die garanti veremem ama belki yarar kuzum:1hug:içinde her kremde olduğu gibi dimethicone var yani silikonsırnaşık şey Ben onun etki etmiş olabileceğini düşünüorm özel bi masaj tekniğim yok üniye ilk başladığım sene arada sürüodum 75ti ikinci sene herhalde biraz düzenli kullanmış olmalıyım ki sonuç aldım:teytey: Normalde avonun sadece vücut ürünlerini kullanırdım asla yüzüme kullanmadım kremleri bi acayip kokuo Şimdilik sadece tüy azaltıcı losyon ve göğüs toparlayıcısını kullanıorm Güzel kokuo kötü olsa dayanamazdım herhalde Selülit kremleri kötü kokuodunaniknanik

Son düzenleme:
3 gündür buzla masajı ve egzersizi uyguluyorum
başlamadan önce ölçüm 73dü şu an 75
regl döneminde de değilim..
kendime olan güvenim şimdiden arttı :)))
yarından itibaren hurma yemeye de başlıcam
80 olsun başka bişey istemiyorum yaa çok büyük olunca da erken sarkar
o yüsden 80 idealdir diye düşünmekteyim umarım kısa sürede ulaşırım o ölçüye

Canım bu avonun kremi büyütüyor mu toparlıyor mu? Zaten olmayan ve bu durumda sarkmayan göğüsleri iyice yok etmek istemiyorum :Saruboceq:

3 gündür buzla masajı ve egzersizi uyguluyorum
başlamadan önce ölçüm 73dü şu an 75
regl döneminde de değilim..
kendime olan güvenim şimdiden arttı :)))
yarından itibaren hurma yemeye de başlıcam
80 olsun başka bişey istemiyorum yaa çok büyük olunca da erken sarkar
o yüsden 80 idealdir diye düşünmekteyim umarım kısa sürede ulaşırım o ölçüye

masaj çok önemli gerçekten 80 beden olup sarkık göbeğinden fırlamış gibi duracağına 75 olsun dolgun olsun.a.s ben sadece adaçayı içiyorum ama masaj çok yapıyorum dolgunlaştılar baya toplandılar bide 10 kere egzersiz yapıyorum 5 dk bu kadar sositososito

bide şöyle bi durum var çoğu göğüs büyütme sürecini bitirinnce tekrar eski haline dönüyo diye yakınıyo masaj ve egzersiz büyüyen göğüslerin formda kalmasınıda sağlar bence. CADIARZU

evet tatlım egzersiz kesinlikle bırakılmaması lazım bence....
taki ewlenene kadar o zaman biz masajı bırakırız ama genede dewam ederrr masajj tabi başkası yapar o ayrı konu :jeyyar:

arkadaşlar ben sürekli kendi kendime soru sorup duruyorm cevap veren yok.neyse soracağum yinede.prof.ibrahim saraçoğlunun gögüs kürünü deneyen varmı.fiyat.250 tl ...

arkadaşlar ben sürekli kendi kendime soru sorup duruyorm cevap veren yok.neyse soracağum yinede.prof.ibrahim saraçoğlunun gögüs kürünü deneyen varmı.fiyat.250 tl ...

canım valla o kürün içindede bizim burda kullandığımız bitkilerden fazlası yoktur bence tabi gene karar senin ama burda yazanları denedinmi hiç ???

canım kendı kendıme soruyorum dıyosun ama eger kı bılsek emın ol cvp yazarız da bı bılgım yok sahsen :1hug: ama bu kur cok pahalı o yuzden kullanan olmadı sanırım o dedıgın yagıda duymadım hıc:1no2:

ben budakileri denemeye başladım ama çok olmadı. alizadeyide kullanıyorum bu arada.bi değişiklik olursa yazarımm.teşekkür ederim cevaplarınız içinn.opuyorumnanaktan

kızlar yaa üye olmadan da yazdıklarınızı hep okuyordum , öyle güzel bir dayanışma varki tam bayanlara yakışır şekilde , sayenizde gaza geldim :) çok teşekkürler

ben budakileri denemeye başladım ama çok olmadı. alizadeyide kullanıyorum bu arada.bi değişiklik olursa yazarımm.teşekkür ederim cevaplarınız içinn.opuyorumnanaktan

sabırla devam et canım. benim 2 ay oldu daha bi kaçgündür sızlamaya başladı üstelik doğru düzgünde yapmıyorum ama sana şiddetle tavsiye edeceğim tek şey masaj a önem ver hiç aksatma :eek:lmaz::dance:

X