Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

öle düşünme cnm yaa..bende yapıcam artık hiç aksatmadan..buz masajını aksatsam bile dier egzersizleri yapıcam aklıma geldikçe.

İşte ben de o yüzden kızıyorum ya kendimee!!!:kızgın:
Hem yok hem de olması için çaba göstermiyorum,yani daha aşama kaydedemedim:1no2:
Keşke olsa..

kız dövücem seni :eek:klava: kaç saattir nettesin kalk yapıwer..ben yaptım duşuma bile girdim çıktım..10 dklık iş cnm yaa :gitme: ben de istiom yaaaa mafoldumben bikini de güzel dursun istioooom

kız dövücem seni :eek:klava: kaç saattir nettesin kalk yapıwer..ben yaptım duşuma bile girdim çıktım..10 dklık iş cnm yaa :gitme: ben de istiom yaaaa mafoldumben bikini de güzel dursun istioooom

Pffff..Tamam hemen yapıyım ben de masajımııı:1rolleyes:kaydirigubbakcemile
Hadi görüşürüz canımmmmm

kız ezzoo bugün bikini giydim fıstık gibi oldu sanki herkes bana baktı naniknanik buz süper ama bırakınca etkisi geçti dedin ya o biraz benim kafamı karıştırdı ya göğüsler giderse diye CADIARZU

yok cnm yaa bence sizin büyüme epey olmuş ya gitmez artık,,benm daa ilk şişmeydi..alttan böle azcık şişmiştii mafoldumben ama üzülmüom şakaa kaydirigubbakcemile3 büyücek daa inş
sonuçta sizin artık yağ dokusu oluştu içinde..bence gitmez..ama bırakmamakta fayda war tbi
ayy inş bigün bende senn dediğin gbi diebilirim cnm yaaa

yok cnm yaa bence sizin büyüme epey olmuş ya gitmez artık,,benm daa ilk şişmeydi..alttan böle azcık şişmiştii mafoldumben ama üzülmüom şakaa kaydirigubbakcemile3 büyücek daa inş
sonuçta sizin artık yağ dokusu oluştu içinde..bence gitmez..ama bırakmamakta fayda war tbi
ayy inş bigün bende senn dediğin gbi diebilirim cnm yaaa

inş cnm yaaa eminim dersin ben çok mutluyum sende elinden geldiğince ihmal etme nişanlım geçen yaz bikiniyle görmüştü bu yaz göremedi gelecek yaz evleniyoruz balayında çok şaşıracak sırnaşık şey

inş cnm yaaa eminim dersin ben çok mutluyum sende elinden geldiğince ihmal etme nişanlım geçen yaz bikiniyle görmüştü bu yaz göremedi gelecek yaz evleniyoruz balayında çok şaşıracak sırnaşık şey

ayyy ne güzel yaa kaydirigubbakcemile3
maşallah cnm maşallh :nazar: :nazar: :nazar:

merhaba kainat güzeli bu konuyla ilgili herşeyi azimla okudum. ancak anlayamadığım bi konuda beni aydınlatabilir misin? bende epilasyon aletiyle birlikte verilen donmayan jelden var. fakat onu kullanarak nasıl masaj yapılacağını anlayamadım. açıklayabilirsen sevinirim. teşekkürler.

ya biri bana yardım etsin bu buz masajıııını nasıl yapıyorsunuz sadece etrafında gezdirerekmi yoksa basınc fln uyguluyormusunuz

ya arkadaşlar başlayalı 4 gün oldu ve çoook umutluyum masajdan sonra göğüslerim o kadar sızlıyor ki ama herşeyi harfiyen yerine getiriyorum inşallah bir iki hafta sonra biraz da olsun fark olur :)

ya arkadaşlar başlayalı 4 gün oldu ve çoook umutluyum masajdan sonra göğüslerim o kadar sızlıyor ki ama herşeyi harfiyen yerine getiriyorum inşallah bir iki hafta sonra biraz da olsun fark olur :)

çok sevindim cnm böyle güzel yazılar umudu olmayanlara teselli veriyo inşallah daha da güzel şeyler olur mesela kocaman olurlar kaydirigubbakcemile3

X