Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

arkadaşlar bu arada ben göğüs altından ölçmemiz lazım diye biliyordum, göğüs uçlarından değil. çünkü göğüs altı bedeni, göğüs ucundan ölçülen ile göğüs altının farkı da cup u veriyor diye biliyorum ama?

kızlar gogusler kesınlıkle oyle pat dıye yuvarlacık buyumuyo buyumuyo once koltuk altından baslıyo sonra alt kısım doluyo sonra gogusun ıc yan kısmı veee en son ust sanırım o kısma daha cok az ulasdım ben ust cok bos ama bende bu sekılde oldu yanı sekıl bozuklugu falanda yok buyudukce yavas yavas her kısmı doluyo yanızemuszemus

hanımlar nette gezerken yapılmış bir yorumu buldum, bu çörek otu yağı rezene çayını burda da deneyenler olmuştu sanırım

"arkadaslar ben uzun zamandır bu tarz seylerı kullandım ne hapı kaldı ne bıtkısı ama 2 haftadır kullandıgım bır sey varkı oda goguslerımde ınanılmaz bır farklılık gosterdı mersın yagını goguslerıme masaj yaparak corekotu yagınıda rezene cayının ıcıne katarak ve ıcerek kullandım 1hafta gıbı kısa bır surede goguslerımdekı farklılık ınanılmaz derecede hem sertlestı hemde buyumeye basladı ben yapıyorum ve cok faydasını gordum sızde kullanın cunku bızım gıbı bayanlar bu yonden kendılerını ne kadar yıpraktıklarını bılırım en canlı ornegı benım"

Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :

* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;

Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

kızlar burda da mersin yağıyla ilgili bir bilgi var.
başka bir sitede okudum, mersin yağı gibi uçucu yağlar direk kullanılmamalı diyo. yanına ek yağ ya da suyla sürecez galiba

diğer yağlarla karıştırınca gidebilir belki etkisi ama su etki etmeyebilir. karıştırmayın bu yağları birbiriyle diyorlar ya. bence en iyisi suyla beraber sürmek. banyodan sonra bir miktar suya koyup masaj yaparak sürebiliriz.
ben yarın bunu da alıp deniycem :))

kızlar gogusler kesınlıkle oyle pat dıye yuvarlacık buyumuyo buyumuyo once koltuk altından baslıyo sonra alt kısım doluyo sonra gogusun ıc yan kısmı veee en son ust sanırım o kısma daha cok az ulasdım ben ust cok bos ama bende bu sekılde oldu yanı sekıl bozuklugu falanda yok buyudukce yavas yavas her kısmı doluyo yanızemuszemus

Sıralama bu şekilde yani...
Mantıklı geldi sebebine gelince benim sol gögsüm büyük sag küçük.
Sol gögsümün koltuk altı tarafı acayip büyük sonra aynı şekilde alt kısım da öyle
Ama gögüs içive gögüs üstü o kadar gelişmemiş ne yazık ki.
Demek ki o sıra hormonlarımda bir aksama oldu öylece kaldılar.
Gene sol gögsüm epey şanslı cnm fifti fifti büyümüş :)
Sag gögsüm üvey evlat muamelesi görmüş ah garibim ah...
Şimdi ben sadece küçük olan gögsüme masaj yapıcam.
Farkı göreyim bi yasin okuyacagım arkadaşlar...zemuszemus

Kızlar bu yağları kullanırken zeytinyağı yada bebe yağı ile karıştırın, bunun dışında su veya başka yağ kullanmayın :)Yaptıklarıma ek olarak mersin yağını bende denemek istiyorum bakalım...

Sıralama bu şekilde yani...
Mantıklı geldi sebebine gelince benim sol gögsüm büyük sag küçük.
Sol gögsümün koltuk altı tarafı acayip büyük sonra aynı şekilde alt kısım da öyle
Ama gögüs içive gögüs üstü o kadar gelişmemiş ne yazık ki.
Demek ki o sıra hormonlarımda bir aksama oldu öylece kaldılar.
Gene sol gögsüm epey şanslı cnm fifti fifti büyümüş :)
Sag gögsüm üvey evlat muamelesi görmüş ah garibim ah...
Şimdi ben sadece küçük olan gögsüme masaj yapıcam.
Farkı göreyim bi yasin okuyacagım arkadaşlar...zemuszemus

kız sen bı alemsın guldurdun benıkaydirigubbakcemile3 evet canım aynen o sekılde oldu bende ıns ustlerde buyucek zamanla canım dıger gogsune hıc yapmamazlık etme derım ben mesela buyuk olana 5dk yapıon ya dıgerıne 10 yap tamammı ama bırını bırakma yanı ben ole yaptım sag yetısdı sola canım

Kızlar bu yağları kullanırken zeytinyağı yada bebe yağı ile karıştırın, bunun dışında su veya başka yağ kullanmayın :)Yaptıklarıma ek olarak mersin yağını bende denemek istiyorum bakalım...

zeytinyağı karıştırılmaz ki, onu saçlarımıza sürüyoruz gürleşsin diye, bide kıllanma falan yapar. geçmiş konularda okumuştum, bir arkadaşta badem yağı kulanmış, bence bu tür saç, kaş çıkaran yağları sürmemek gerek diğer yerlerimize.

en iyisi birşeyle karıştıracaksak göğüse sürülen diğer yağlar, çilek yağı gibi, yada su. hem su ihtayacınıda karşılamış oluruz göğüslerimizin :KK70:

ya benmkiler ztn küçük ama bnm alt taraf hiç yok üst var:S yani bnmkilerin büyümesi bittimine bu smdi off:S

canım alt olmadan ust nasıl var onu anlamadım ınan kı cunku ıcı doldukca ancak o zaman ust kısım dolgun duruyo yanı senınkı farklı o zaman :1no2: bende bu sekılde oldu yanı benım bı cok arkadasımda da boyle ust yok alt ve dıs yan ozellıkle var yanı

X