Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Yanlar az gelişiyor, göğüs öne doğru gidiyorsa göğsün şekli çok hoş olmaz gibi.Büyürler ama göğsün şekli güzel olmazsa büyüklüğünde çok önemi yok.kafamçokkarıştı

Haklısın.5 aydır kürleri uyguluyorum ilk zamanlarda daha cok ileri dogru bir hareket oluyor.
Gögüs ucunun oldugu bölge özellikle şiş duruyor.
Ben 3 aydan sonra farkına vardım yanlardan da büyüdügünü.
Gögüs aram belirginleşti.Ama keşke burdaki gelişmeyi daha net görebilmek için bu uygulamalara başlamadan önce her bir gögsümün eni ne kadar diye ölçseydim o zaman cm olarak yanlardan ne kadar büyüdüklerini rahatlıkla anlayabilirdim.

Birde belkide bu şekilde ki büyüme normaldir.
Ergenlikte de mi bu şekilde oluyor ögrenmek lazım.
Ergenlik dönemimde gögsüm olmadıgı için nasıl geliştigini bilemiyorum.
Belki zamanla yanlar daha sonra gögsün üst tarafları büyür bilemiyorum ki...CADIARZU

bence normaldir kızlar ya önce öne gitsnki biraz şişlik olsun memişlerde dolgunlaşsın sonrada o şişlik yanlara taşıcak demekki

inşallah öyledir cnm.
Yoksa bu cm olarak ilerleme suni birşey olarak kalacak.
Sadece şişlik olsun kim ister ki?
Aslında uzmanından ögrenmek lazım.
Gögüs nasıl gelişiyor.Nerden büyümeye başlıyor.Nette var ama bu sorunun cevabı olacak şekilde anlatılmamış.Bulan varsa link koyup bizi aydınlatsın arkadaşlar.
Ben yatıyorum.Bu arada herkesin kandilini kutlarım.ıyi geceler...

Hahahh miniik benimkiler büyüdüler felan inanayim miii???
-Maskara gelismeleri duymak güzel haydi hayirlisi, link'i de bulan varsa atsin yoksa bende bir ara bakiyim bulabilecem mi...
Bu arada herkesin kandili kutlu olsun Maskaram iyi hatirlattin demin aklimdaydi ucmus gitmis sayende hatirladim da söyledim her ne kadar saat 00'i gecsedee;PP

X