Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ne güzel cnm çok sevindim arısı bize inşallah bende rezene çayı ve küçün çayını içiyorum bi de bunu içiyim ama internetten baktım pek göğüsle ilgili bişi demiodu daha çok sakinleştirici etkisi falan olan bi çay yazıyodu anlamadım valla göğüse nasıl ii geldini

valla cnm bende anlamadım sakinleşmek için üç dört bardak içtim göğüslerimde farkedilir sızı ve şişlik oldu. belkide rezenedendir en 3 bardak içmek gerekiyodur bilemiyorum. paylaşıyım dedin bi koşu kaydirigubbakcemile2
ama internetteki güğüsleri büyüten bitkilerde araştırdım oğul otuda diyo oğul otununda diğer adı melisa canım.inşallah büyür canım sizinkilerde hiç pes etmeyin ciddi farklar oluyo valla bu site sayesinde güzelleşiyoruz çok şükür. eğer bunları uygulamasydı tahta göğüs olarak kalıcaktım kafamçokkarıştı herkese iyi çalışmalar küçe devam:lepi:

melisayla oğul otunun aynı şey old. bilmiodum valla, sitede oğul otu içen bikaç arkadaşımız var ve yararını gördüklerini söylüyolar.. paylşımın için teşk cnm :)

evet oğul otu iyi geliomuş ama kızlar bi kaç yerde okudum östrojeni fazla yükselttinden göğüs kanserini tetikleyebiliomuş bi fikriniz varmı

valla cnm sanmıyorum kanseri tetikliceğini çünkü bi tv programında ender saraç melisayı yani oğul otunu istediğiniz kadar içebilirsiniz bi zararı yoktur demişti.anti depresan içiceğinize melisa çayı için diyordu. yinede araştırın siz ama tavisye ederim. umarım faydasını görürsünüz.yerimseniben

cnm benim gögsüm şuan 90 ama hala 75 beden kullanıyorum.
Eskiden destekli olurdu şimdi desteksiz dolgun duruyorlar.
Bende küçe ilk başladıgımda 85ti ölcüm 90 olsa yeter diyordum ama öyle olmuyor işte...
8o beden sütyenim var destekli destegini cıkartıp giyiyorum mesela...

aynen 100 olacak belki o bile yeterli gelmez.
Sebebine gelince küçle şiş duruyorya özellikle gögüs uclarından genişliyor gögüs.
Yanlar falan daha az gelişiyor.Yani gögsümüz cm olarak ileri gidiyor ama aslında içi dolmadan oluyor bu...
Yanlarından gelişmesi lazım epey.Bayag bayag meme dokumuzun artması gerek...

aynen 100 olacak belki o bile yeterli gelmez.
Sebebine gelince küçle şiş duruyorya özellikle gögüs uclarından genişliyor gögüs.
Yanlar falan daha az gelişiyor.Yani gögsümüz cm olarak ileri gidiyor ama aslında içi dolmadan oluyor bu...
Yanlarından gelişmesi lazım epey.Bayag bayag meme dokumuzun artması gerek...

Yanlar az gelişiyor, göğüs öne doğru gidiyorsa göğsün şekli çok hoş olmaz gibi.Büyürler ama göğsün şekli güzel olmazsa büyüklüğünde çok önemi yok.kafamçokkarıştı

ginka cım bu dediğin rezeneyle melisayı gün içindemi 3 bardak tükettin? bu alternetif tıp doktorları günde 1 fincan diyolar. birşey olmadı de mi sende yan etki falan?

ben geçen sene rezene içiyodum işe yarar mı ki diye, 6 7 kilo vermiştim, o yüzden bıraktım, zaten kilo vermeye müsait bir insanım.

bende bugün melisa aldım, bir gelişme görürsem dua edicem sizlere :)

X