Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Kiz Nur ummm Bayiliyorum sen öyle deyincee cok tatli söylüyorsun büyük büyüyooor Yallaaah tazyiiik ne kocaman gögüslerim varr a-aaaa bak büyüdükce de büyüyorlarrr nasil oldu amaa ;DD

Valla Minik06'im Ben sirke mirke kullanmiyorum birden bu soruya bende cevap vermek istedim, ben hurma, nar cayi, iciyorum, masaj yapiyorum haftada 2 kez sicak soguk yapiyorum bazen de buzlu masaj bende bir cvb vereyim dediiiim :KK70:DD

daha önce yazılmışsa cevabı özür dilerim kızlar 174 sayfayı okuyamadım ama bişey sormak istiyorum illa elma sirkesi mi olur acaba mesela üzüm olmaz mıymış merak ettim de?

Aaayyy yok ben sirke falan içmiyorum o zayıflamak için beee ben içmiyorum pamuklada yapmıyorum ben bitkisel yağlarla masaj yapıyorum sirkeden daha iyi bence opuyorumnanaktan

Sirkeyi bende hiç denemedim.
Sonuçta cilde iyi geliyor antioksidan özelligi oldugu için sürülmesi öneriliyor yoksa meme dokusunu büyütttügünden degil...ıleriki yaşlarda yaparız onu daha cok zamanımız var...

Kiz Nur ummm Bayiliyorum sen öyle deyincee cok tatli söylüyorsun büyük büyüyooor Yallaaah tazyiiik ne kocaman gögüslerim varr a-aaaa bak büyüdükce de büyüyorlarrr nasil oldu amaa ;DD

Güzelll afferin sana yerim seni ben nede güzel söylüyosunnn bize gelsene sen sosis yaparımmm olurmuuuuuopuyorumnanaktan

Sirkeyi bende hiç denemedim.
Sonuçta cilde iyi geliyor antioksidan özelligi oldugu için sürülmesi öneriliyor yoksa meme dokusunu büyütttügünden degil...İleriki yaşlarda yaparız onu daha cok zamanımız var...

maskaracım sende eskilerdensin sende değişiklik var mı cnmopuyorumnanaktan

Valla Minik06'im Ben sirke mirke kullanmiyorum birden bu soruya bende cevap vermek istedim, ben hurma, nar cayi, iciyorum, masaj yapiyorum haftada 2 kez sicak soguk yapiyorum bazen de buzlu masaj bende bir cvb vereyim dediiiim :KK70:DD

saol cnm zaten allam o nasıl bir koku yarabbimm dayanamadımkaydirigubbakcemile3

canım masajları yaparken göğsünü kopartacak şekilde uzatarak yaparsan sarkabilir narin narin yapmaya çalış o zaman sarkma olmuyo zemuszemus bu arada ben de narla büyütenlerdenim turkbayragi

saol cnm sen sadece nar yiyerek mi büyüttün nekadar büyümr oldu acabazemuszemus

Güzelll afferin sana yerim seni ben nede güzel söylüyosunnn bize gelsene sen sosis yaparımmm olurmuuuuuopuyorumnanaktan

Hehehhh geliriiiiimkaydirigubbakcemile2
De öyle yazdigima bakma ben o düsünce isinde cok zorlaniyorum düsünüyorum ama istedigim yere sinyali veremiyorum sankiii

bu arada ben sadece2 gündür yapmaya başladım bu buz pressini yapyorum masajla beraber bu iki günde bile ben bir dikleşme az bişey dolgunlaşma hissettim cok mutlu oldum kızlar yaşım cok yok daha zaten ama. acaba bu masajı falan bırakınca eski haline dönermi hemen ben onu merak ediyorum

bu arada ben sadece2 gündür yapmaya başladım bu buz pressini yapyorum masajla beraber bu iki günde bile ben bir dikleşme az bişey dolgunlaşma hissettim cok mutlu oldum kızlar yaşım cok yok daha zaten ama. acaba bu masajı falan bırakınca eski haline dönermi hemen ben onu merak ediyorum

uzun surelı yaparsan kalıcı olur canım sen devam etkaydirigubbakcemile2

X