D
deadlock.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
Bende donmayan jelleri kullaniyorum... ayni islemi goruyor yanliz cabuk eriyo o baska
bu jellerin isimlerini verebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende donmayan jelleri kullaniyorum... ayni islemi goruyor yanliz cabuk eriyo o baska
ben gidipte almadim biyerden.. epilasyon makinemin yanindan cikmisti jel torbasi.. ama eczanelerde vardir sogutucu jel torbasi varmi derseniz verirler zaten
göğüs ölçüm 85cmi buldu. hastalığım çok yakın, belki geri iner ama en azından her yöntemle biraz daha genişliyo. (aynı dönemlerde 84 olurdu) ve de ben malesef hiçbişi yapamıyorum bir haftadır.
canım denicem bende ay çok heveslendim yalnız 2 sorum var? bir ben soguğa gelmemem hemen üşütürüm buz yerine şu donmayan jellerden isim versene eczaneden alayım buzun gördüğü işlemi görür dimi? 2 ülserim var elma sirkeli su dokunurmu? 1 ılık su bardağına ne kadar ölçü sirke koycaz? sonra zaten sakat mide delmiyim?
canım göğüs altım 70 cm. göğüs 85'ti. hastalıktan sonra 84 oldu. ama 1 cm'lik gelişme var yine de. daha önce hastalıkta 84 hastalıktan sonra 83 olurdu. arada 14 cm fark var hiç de az değil ama inanın büyük göğüslere sahibim de doyumsuzum gibi bi durum yok. omuzlarım baya geniştir, ondan. sütyen ölçümü valla bilmiyorum desem yeridir. pek önemsemiyorum, önemsememenizi de salık veriyorum:) sütyen almaya çıktığımda bedenimi öğreneyim diye bi karıştırdım amanınn bazı 70'ler var ki 80'den büyük ikisi de 'A' cup olmasına rağmen. bi de sürekli vurguluyoruz önemli olan 70 75 80 değil a b c hangi cup size sahip olduğunuz. ben şu an dolgulu 70B kullanıyorum. dolgusuz 70b kullandığım vakit göğüs maceramın sonuna gelmişim demektir.
damarların çıkması iyi bişi mi kötü bişi mi bilmyiorum ama çok kötü olabileceğini ya da yaptıklarımın vücuduma ağır gelmesinden kaynaklı olumsuz bi tepki vermiş olabileceğini düşünmüyorum. çünkü dediğim gibi 12 gündür nerdeyse hiçbişi yapamıyorum. bi tek krem sürüyorum o da arada o da halsizlikten en fazla 1 dakika... şimdi iyileştim ama buz masajı yapmaya korkuyorum bi de annem görürse herhalde öldürür.
özgecim sana da çookkk teşekkürler... malesef düzenli gidemedim ama çok inanıyorum, kesintisiz devam et eminim fayda görürsün.