Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kızlar bu sorum hepinize :::göğüsümüze masaj yaparken içinde bulunan bezelere yoğunlaşmalımıyız yani bezelere masaj yaparsak ne etki gösterir sizce:bezeler genişleyip büyürmü? yoksa yumuşarmı yani taş gibi gögüslerimiz olmazmı?CADIARZUCADIARZU

göğüs ölçüm 85cmi buldu. hastalığım çok yakın, belki geri iner ama en azından her yöntemle biraz daha genişliyo. (aynı dönemlerde 84 olurdu) ve de ben malesef hiçbişi yapamıyorum bir haftadır.

hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt canım cok sevindimmm ne guzel haber bu.. hem de 85! super yaa.. masallah :nazar:

butun onerilenleri dogru durust yapamama ragmen dolgunluk var hastaligim yakin ondanmi degilmi artik bi iki hafta icinde belli olacak gunde bi kac dakika ellerimle masaj yapirum ve biraz hareket hurma yiyiyorum sirke iciyorum.yesil cay ve isirgan otu cayi iciyorum gerci bunlari uzun suredir iciyom bu aralar biraz aksattim.listemde nar yok ikincisi buzlu masaj bunlar haricinde hepsini yapiyorum ama bi guzellestiler sormayin

canım denicem bende ay çok heveslendim yalnız 2 sorum var? bir ben soguğa gelmemem hemen üşütürüm buz yerine şu donmayan jellerden isim versene eczaneden alayım buzun gördüğü işlemi görür dimi? 2 ülserim var elma sirkeli su dokunurmu? 1 ılık su bardağına ne kadar ölçü sirke koycaz? sonra zaten sakat mide delmiyim?

walla ne acaba onların adı bilmiyorum ama eczanede sorsanız kesin vardır .benim aldığım epilasyon aletinin yanında vardı o nedenle nerede ne isim altında satılır bilemiyorum..
bu ülser çok garip bişey, kimi ülserlilere dokunurken kimilerine iyi geliyor.(süt de aynı etkiyi yapıyor mesela) o nedenle bir gün denemeni tavsiye etcem. dokunmazsa içmeye devam et hem şifa olur inşallah, dokunursa içemezsen yediğin hurmaların sayısını artır olur. bir bardak ılık suya 1-2 çorba kaşığı kadar elma sirkesi yeterli..
hadi kolay gelsin bakalım..

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım göğüs altım 70 cm. göğüs 85'ti. hastalıktan sonra 84 oldu. ama 1 cm'lik gelişme var yine de. daha önce hastalıkta 84 hastalıktan sonra 83 olurdu. arada 14 cm fark var hiç de az değil ama inanın büyük göğüslere sahibim de doyumsuzum gibi bi durum yok. omuzlarım baya geniştir, ondan. sütyen ölçümü valla bilmiyorum desem yeridir. pek önemsemiyorum, önemsememenizi de salık veriyorum:) sütyen almaya çıktığımda bedenimi öğreneyim diye bi karıştırdım amanınn bazı 70'ler var ki 80'den büyük ikisi de 'A' cup olmasına rağmen. bi de sürekli vurguluyoruz önemli olan 70 75 80 değil a b c hangi cup size sahip olduğunuz. ben şu an dolgulu 70B kullanıyorum. dolgusuz 70b kullandığım vakit göğüs maceramın sonuna gelmişim demektir.

damarların çıkması iyi bişi mi kötü bişi mi bilmyiorum ama çok kötü olabileceğini ya da yaptıklarımın vücuduma ağır gelmesinden kaynaklı olumsuz bi tepki vermiş olabileceğini düşünmüyorum. çünkü dediğim gibi 12 gündür nerdeyse hiçbişi yapamıyorum. bi tek krem sürüyorum o da arada o da halsizlikten en fazla 1 dakika... şimdi iyileştim ama buz masajı yapmaya korkuyorum bi de annem görürse herhalde öldürür.

özgecim sana da çookkk teşekkürler... malesef düzenli gidemedim ama çok inanıyorum, kesintisiz devam et eminim fayda görürsün.

Zırrrrrrcım senin de demek 15 cm fark var bende de öyle ama gerçekten de hiç işe yaramıyor... inşallah daha da büyür şöyle bi 5-6 cm kadar büyüse mükemmel olacak...:) diye düşünüyorum. gerçekten de o kdr cm işimi halleder mi acaba, onu da merak ediyorum...

tabiki farkettirir kızlar benimde fark 15cm. bi 4 veya 5 cm daha büyüse tam kıvamında olur emin olun hatta baya büyük bile gelebilir göze ama 5cm daha büyümesi hiç kolay değil bence

hangi yöntemle o kadar büyütülebilir ki acaba... dün spor salonunda soyunma odasında biri üstünü değiştiriyodu, göğüsleri esasen baya küçüktü ama tam benim istediğim boyuttaydı... ztn farkettim sütyen takmıyodu. benim taktığım dolgulu sütyenle aynı boyuttaydı.
o kadar özendim ki ona anlatamam... inşallah benim de o kadar olur...
bu arada 15 cm fark neye karşılık geliyor? yani a mı b mi? geçen gün 75b bi sütyen denedim, ama dolgusuz... büyük geldi, daha doğrusu onu taksam da takmasam da aynı duruyodu, moralimi bozdu. bi daha denemicem...

boy diil de önemli olan omuz genişliği
boyum 168
ama bu göğüs ölçüsü yetmiyor bana hiçbir şekilde
göğüs altım 75-76, göğüs ölçüm de 90-91 arasında değişiyor
gel gör ki dolgusuz bişey giyemiyorum:KK43:((

..................................................................................

ya siz bedenlerden bahsediyosunuz ya bedeni bile olmayanlar:/ kafamçokkarıştı benim 70b desteksiz cok sıkıyo. 75 beden aldım destekli ama oda tam doldurmuyo boşluk boşluk :1no2:
ben masaj falan yapmaya başladım sanki biraz dolgunlaştı gibi geliyo ama ben mi öyle hissetmek istiyorum diye öyle düşünüyorum yoksa gerçekten mi dolgunlaştılar karar veremedim

Hiç sanmıyorumki bunlarla memişlerimiz büyüsün:roflol:Yapan deneyen var mı ya:dilcikar:
Reklam kokan hareket bunlar inanmayın:sm_cool:

son iki sayfaya baktım da uğraşan arkadaşlar hep bekar

kızlar,evlenince hormonlarınız değişir,bir de doğum yaparsanız büyür bir miktar göğüslerinrzo kadar dert etmeyin

evlenince çok bişey olmaz da belki hamile kalınca az buçuk bi artış olur...
ama o kadar yıl beklemek istemiyorum şahsen...

X