Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ah ah kızlar boş işler bunlar bişeyin faydası yok göğsümüz küçük diyosunuz birazcık büyüse nolcak istediğiniz kıvamamı gelecek küçük göğüs kocaman olmaz biraz büyümeside bence bizi tatmin etmez biraz büyüsün dahada büyümesi için yine uğraşacaksınız sonu yok yani

arkadasim lutfen bu gibi karamsar dusuncelerinizi kendinize saklayin. biz burda okadar emek sarfedib duruyoruz soylenen bi kelime bile bizi burda motive ediyor yapmayin

yaa ben çok tembelim sanırım spor çok zor geliyo bana:KK43:.........buz masajı yapıyorum.nar çayı içiyorum bilmem faydası olurmu......bıde nar çekirdeği yıyorum..başkada bişey yapmıyorum......................

evet kızlarrrrrrr 20 günü geçipte bi sonuça varan varmı yani varmı gelişmeler bnden önce başlayan arkadaşlar ...... marotona devama.s.Şeniza.s

narı direkt tketmek daha iyi bnce kızlar çünkü bn nar sularına pek güvenmiyorum yani direk narın suyu değildir ama evde kendiniz suyunu çıkarabilirsiniz .....

ah ah kızlar boş işler bunlar bişeyin faydası yok göğsümüz küçük diyosunuz birazcık büyüse nolcak istediğiniz kıvamamı gelecek küçük göğüs kocaman olmaz biraz büyümeside bence bizi tatmin etmez biraz büyüsün dahada büyümesi için yine uğraşacaksınız sonu yok yani

"biraz büyüsün daha da büyümesi için uğraşcaksınız sonu yok yani" diye bir şey yok. ben 47 kiloyum, gidip de 90 beden göğüs istemem mesela, gayet de sonu var. 70ten 75 cm'e büyüttüm göğüslerimi 1-2 ayda, gayet mutluyum. hedefim 80.

bak canım gayet işe yarıyor, gayet mutluyuz biz, gayet de sonu var :)
bence sen de pozitif düşünmeye başlamalısın.

Son düzenleme:
ben karamsar olmak istemiyorum inanın kızlar birde beden konusunda sizi aydınlatmak isterim 70 bedenden 75 bedene geçiş diyelim bedeniniz 70a geçişiniz 70a 70b 70c 70d olacak bedeniniz sonra 75 bedene geçebilirsiniz ancak ve her geçiş arasında 2cm. var yani 70a dan 75 a bedene geçiş için göğsünüzün 8cm. büyümesi gerekiyor diyelim göğüs 70b 2cm. büyüme oldu 70c ye geçersiniz 2cm. daha büyürse 70d ye geçersiniz ve bu bütün bedenler için geçerli geçişler hep böyle abcd şeklinde yani 70den 75 e 75den 80e geçiş çok kolay değil aynı beden üzerinde harf değişiyor bizim büyüttüğümüz göğüslerde

sen yapmassın olur biter şakkıdı

ayrıca arkadaşın sıraladığı maddeler göğüsleri büyütmekte faydalı olmasa bile sağlık için gerekli şeyler.. spor tüm dr.lar tavsiye ediyor.. masaj aynen.. nar ve hurma + sirke birçok derde deva.. uğraşılcak birşey yok aslında sadece alışkanlık kazanılmalı..

örneğin ; canımız çok çektiğinde mi hep kahve yada çay içeriz ???

bizim evde alışkanlık olmuştur yemek biter bitmez çay içilir....yıllardır bu böylredir..

nar yemek yada suyunu içmek hurma yemek masaj yapma kda birer alışkanlık haline dönüşebilir..hihoyyyt

ben karamsar olmak istemiyorum inanın kızlar birde beden konusunda sizi aydınlatmak isterim 70 bedenden 75 bedene geçiş diyelim bedeniniz 70a geçişiniz 70a 70b 70c 70d olacak bedeniniz sonra 75 bedene geçebilirsiniz ancak ve her geçiş arasında 2cm. var yani 70a dan 75 a bedene geçiş için göğsünüzün 8cm. büyümesi gerekiyor diyelim göğüs 70b 2cm. büyüme oldu 70c ye geçersiniz 2cm. daha büyürse 70d ye geçersiniz ve bu bütün bedenler için geçerli geçişler hep böyle abcd şeklinde yani 70den 75 e 75den 80e geçiş çok kolay değil aynı beden üzerinde harf değişiyor bizim büyüttüğümüz göğüslerde

genelde sütyenler B olarak üretiliyo C D A kullanan pek olmuyo.Mesela birinin göğsü 75C ise 75 C yerine 80 B alabilir yani A B C D diye sırayla gidilip 80 e geçilmio.Ben gazetede okumuştum göğüs kasalarını geliştirici hareketler göğüsleri büyütüyo falan die.Büyütür zaten ama ne kadar büyür bilmem.Mesela benim göğüslerim 10 cm büyüse süper olur:Saruboceq:Kainat güzelinin önerilerini alışkanlık haline getirirsek 5-6 cm belki daha fazla gelişme görebiliriz.Olmazsa da sağlık olsun.Denemeden bilemeyizyerimseniben

"biraz büyüsün daha da büyümesi için uğraşcaksınız sonu yok yani" diye bir şey yok. ben 47 kiloyum, gidip de 90 beden göğüs istemem mesela, gayet de sonu var. 70ten 75 cm'e büyüttüm göğüslerimi 1-2 ayda, gayet mutluyum. hedefim 80.

bak canım gayet işe yarıyor, gayet mutluyuz biz, gayet de sonu var :)
bence sen de pozitif düşünmeye başlamalısın.

canim cok guzel bi sonuc almissin tebrikler biraz anlatsana neler yaptin

benim 14-15 yaşında göğüslerimin büyümesi durmuştu, minicik kalmışlardı. (şimdi 20 yaşındayım)
ben de göğüslerimin küçük olmasından nefret ediyordum. sonra hayatımda her konuda stressi ve takıntıları geride bıraktım, ve de göğüslerimin küçük ama güzel olduğunu düşünmeye başladım (pozitif düşünme yani) ve göğüslerim o ay hiçbir şey yapmadan belirgin bir biçimde büyüdü.
sonra masaj+spora başladım. (arada hurma da yedim) büyüme daha da hızlandı. ölçtüm, 5cm büyümüş. :)
5cm kulağa az gelmesin. göğüslerim hiç yok gibiyken varlıklarını hissetmeye başladım. bu benim için büyük bir değişiklik oldu. :))
inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız arkadaşlar...
edit: yazım hataları için affınıza sığınıyorum. gecenin bu saatinde ancak bu kadar oluyor. en yakın zamanda düzelticem inş. (erken kalkmak zor)

Son düzenleme:

arkadaslar bildigim kadari ile crazy oldukca uzun suredir bu forumda, yanilmiyorsam -ki oyleyse ozur- o da bir kac deneme yapmisti, aslinda arkadasa cok yuklenmemek taraftariyim, o da fikrini beyan etmis, bir yandan da cok da haksiz degil, sonucta kuc yedigimizde buyuyor ama sonra tekrar inebiliyor, bu da demektir ki, evet biz bir anda iri goguslu kadinlar olamayacagiz, crazy sadece bunu anlatmka ve biraz da dertlesmek istemis olabilir kaydirigubbakcemile5

belki biz oyle bir formul buluruz ki, ya da belki Kainat Guzeli buldu bile ve bizlerle paylasti, Crazy'nin de saskinlikla bizi seyretmesine ve pesimizden gelmesine sebep oluruz...

yani demek istedigim aslinda, Crazye karsi, fikirlerin sende kalsin demektense, belki de bu isin neferleri olarak, onu da aramiza alacak kadar kesin sonuclar elde ederiz... kaydirigubbakcemile5

eger gercekten art niyet olursa zaten mesaj sayisindan ve seklinden belli oluyor, ama crazynin biraz da bikkinlikla bunlari soyledigini dusunuyorum nacizane... :içelim:

sonucta kuc yedigimizde buyuyor ama sonra tekrar inebiliyor, bu da demektir ki, evet biz bir anda iri goguslu kadinlar olamayacagiz, crazy sadece bunu anlatmka ve biraz da dertlesmek istemis olabilir kaydirigubbakcemile5

QUOTE]

TABİKİ BU ÇOK SAÇMA Bİ FİKİR kaydirigubbakcemile3 ÖYLE BİRAS UĞRAŞIP FÜZE GİBİ MEME SAHİBİ ASLA OLUNMAZ kaydirigubbakcemile3

BURDAKİ MAKSAT BİRAZ DOLGUNLAŞMASINI SAĞLAMAK...

ÖLE KOCAMAN MEMELERE ANCA SİLİKON İLE SAHİP OLUNUR kaydirigubbakcemile3

canım denicem bende ay çok heveslendim yalnız 2 sorum var? bir ben soguğa gelmemem hemen üşütürüm buz yerine şu donmayan jellerden isim versene eczaneden alayım buzun gördüğü işlemi görür dimi? 2 ülserim var elma sirkeli su dokunurmu? 1 ılık su bardağına ne kadar ölçü sirke koycaz? sonra zaten sakat mide delmiyim?

canım denicem bende ay çok heveslendim yalnız 2 sorum var? bir ben soguğa gelmemem hemen üşütürüm buz yerine şu donmayan jellerden isim versene eczaneden alayım buzun gördüğü işlemi görür dimi? 2 ülserim var elma sirkeli su dokunurmu? 1 ılık su bardağına ne kadar ölçü sirke koycaz? sonra zaten sakat mide delmiyim?

Ya kizlar deniyipde faydasini gören oldumu yani kainat güzelinden haric.
Benimkilerde kücük ama ben mutluyum büyültmekte istemiyorum acikcasi.
Sadece meraktan soruyorum kac kisiye fayda verdi diye

X