Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

benim 14-15 yaşında göğüslerimin büyümesi durmuştu, minicik kalmışlardı. (şimdi 20 yaşındayım)
ben de göğüslerimin küçük olmasından nefret ediyordum. sonra hayatımda her konuda stressi ve takıntıları geride bıraktım, ve de göğüslerimin küçük ama güzel olduğunu düşünmeye başladım (pozitif düşünme yani) ve göğüslerim o ay hiçbir şey yapmadan belirgin bir biçimde büyüdü.
sonra masaj+spora başladım. (arada hurma da yedim) büyüme daha da hızlandı. ölçtüm, 5cm büyümüş. :)
5cm kulağa az gelmesin. göğüslerim hiç yok gibiyken varlıklarını hissetmeye başladım. bu benim için büyük bir değişiklik oldu. :))
inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız arkadaşlar...
edit: yazım hataları için affınıza sığınıyorum. gecenin bu saatinde ancak bu kadar oluyor. en yakın zamanda düzelticem inş. (erken kalkmak zor)

canım benimde büyümeye başlamasıyla durması bır oldu diyebılırım hiç yok gibi:1no2: senin göğüs çevren kaç cm. göğüs ucuyla birlikte ölçtüğün zaman kaç cm oluyo merak ettim 5 cm de az bı gelişme diil hani...

bnde demek istiyorum ama masaj nasıl yapılıyo anlamadım buzla falan detaylı iyicene anlatırsa birisi cok sevinirm valla şimdiden tşşk caniklerm

kızlar okuyorum okuyorrum ama şu ölçmeyi ne ile yapıyosunuz anlamıyorum .... bnm kiler kaç acep merak ettim:uhm: ....yani avuç hesabı söylersem biri avucumdan biraz taşıyo, dieri eksik dolduruyo bnmkiler böle kızlar bide çok dikler bn ergenlikte fincan takmıştım dim dik oldular bn yayılmasını istiyorum....buarada memişlerim şekil alıyolar yani bnde gelişmeler var:1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

son iki sayfaya baktım da uğraşan arkadaşlar hep bekar

kızlar,evlenince hormonlarınız değişir,bir de doğum yaparsanız büyür bir miktar göğüslerinrzo kadar dert etmeyin

ah canım benim keşke senin dediğin gibi olsa evet hormonlar değişiyo ama göğüs hala bildiğin aynı göğüs olarak kalıyo ben evleneli 5 sene oldu 2.5 yaşında oğlum var ama hala aynı göğüse sahibim bu yöntemlerle iyi kötü biraz dolgunlaştırdım sadece

ah canım benim keşke senin dediğin gibi olsa evet hormonlar değişiyo ama göğüs hala bildiğin aynı göğüs olarak kalıyo ben evleneli 5 sene oldu 2.5 yaşında oğlum var ama hala aynı göğüse sahibim bu yöntemlerle iyi kötü biraz dolgunlaştırdım sadece

siz kremdende çok memnundunuz neden devam etmediniz.hatta yorum bile yazmışsınız tek sizde etki etmişti bizde sadece kocaman bir sıfır ama bu sefer olacak farklar var çünkühihoyyyt

benim 14-15 yaşında göğüslerimin büyümesi durmuştu, minicik kalmışlardı. (şimdi 20 yaşındayım)
ben de göğüslerimin küçük olmasından nefret ediyordum. sonra hayatımda her konuda stressi ve takıntıları geride bıraktım, ve de göğüslerimin küçük ama güzel olduğunu düşünmeye başladım (pozitif düşünme yani) ve göğüslerim o ay hiçbir şey yapmadan belirgin bir biçimde büyüdü.
sonra masaj+spora başladım. (arada hurma da yedim) büyüme daha da hızlandı. ölçtüm, 5cm büyümüş. :)
5cm kulağa az gelmesin. göğüslerim hiç yok gibiyken varlıklarını hissetmeye başladım. bu benim için büyük bir değişiklik oldu. :))
inşallah hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız arkadaşlar...
edit: yazım hataları için affınıza sığınıyorum. gecenin bu saatinde ancak bu kadar oluyor. en yakın zamanda düzelticem inş. (erken kalkmak zor)

bende 15 yaşındayım ve durduğunu düşünüyorum büyümenin senağlama . çünkü çevremdki herkesin byümesi tamamlanmış bi benimkiler fisfisfis
sanırsam bu stresten uzak olma pozitif düşünme çok etkili. tabi hayat elverdikçe bunları yapabiliyoruz =)

5 cmde hiç küçümsenicek gibi diil valla. benimkilerde 5 cm büyüse :smiley-cool:

göğüs kaslarımı çalıştıra çalıştıra artık kollarım tutmuyo.Bi süredir yapamıorum hareketi kollarım ağrıo....inş sonuç alırsınız.Bu arada sizin göğüsleriniz benimkinden ii 15 cm fark varmış.Benim 10 ya da 11 cm fark varbenneyaptımki

siz kremdende çok memnundunuz neden devam etmediniz.hatta yorum bile yazmışsınız tek sizde etki etmişti bizde sadece kocaman bir sıfır ama bu sefer olacak farklar var çünkühihoyyyt

canım ben kreme halen devam ediyorum henüz bitmiş değil ben ilk olarak femagis aldım daha yeni başlamışken actibreast aldım onu kullandım ve gerçekten mükemmel sonuç elde ettim fakat pahalı olduğu için 2. kutuyu alamadım ve elimde kalan femagise devam ettim ondanda sonuç aldım 2. kutuyu almaya karar verdiğimde yeni bir krem vardı dream women 2 kutu onu aldım ve şuan hala kullanıyorum 1 kutusu 1 aydan fazla gidiyo şuan 2. kutudayım 2 ayı geçti bu kreme başlayalı ama hala 2. kutu yarı bile olmadı yani krem olayına hala devam ediyorum şu sıralar bir krem daha buldum birde onu denemek istiyorum ama kararsızım çok sık değiştirmekte hoş değil bence:enbuyukkk:

ebru19 femagis ne kadar sürede etkisini gösterdi ben 1 ay kullandım ama tık yok 2. kutuyu almakta tereddütlüyüm yani etki etseydi ilk kutuda etmezmiydi sence?

kızlar bilen biri şu soruma cvp verebilirmi acaba ....şimdi hani masaj yapıyoruz ya memişlerin içindeki bezelere masaj yaparsa bezeler gelişmeyeni başlar ?yoksa daha çok sertliği gidip suyumu çıra?kararsız kaldım şimdi sizce doğru olan nedir???:1rolleyes::1rolleyes:

kızlar bilen biri şu soruma cvp verebilirmi acaba ....şimdi hani masaj yapıyoruz ya memişlerin içindeki bezelere masaj yaparsak bezeler gelişmeyemi başlar ?yoksa daha çok sertliği gidip suyumu çıkar?kararsız kaldım şimdi sizce doğru olan nedir???:1rolleyes::1rolleyes:
.........................................

kızlar bilen biri şu soruma cvp verebilirmi acaba ....şimdi hani masaj yapıyoruz ya memişlerin içindeki bezelere masaj yaparsak bezeler gelişmeyeni başlar ?yoksa daha çok sertliği gidip suyumu çıkar?kararsız kaldım şimdi sizce doğru olan nedir???:1rolleyes::1rolleyes:
not: harferi yutmuştum şimdi düzelttim ama alıntı oluyo ancak artık düzeltme yok heralde :sm_confused::sm_confused:

kizlar konu acilali neredeyse 1 ay olacak, uygulayip da ilk ay icin 1 beden buyume elde eden var miiii kaydirigubbakcemile5 ben de uygulamaya calistim ama isler yuzunden cok uyamadim da :kızgın: tekrar baslicam

bence arkdaşın yaşıyla alakalı ben pek inanamıyorum.çünkü kızlar ancak bu yaşlardagelişimlerini tamamen tamamlıyorlar.diye düşünüyorum sizce?

ben de hastalıktan dolayı devam edemedim. hala da tam iyileşemedim. buz masajı gerçekten çok etkiliyodu ama nası annemden kaçırıp da yapcam bilmiyorum. böyle kasa kasa yaptığım işten hayır gelir mi onu da bilmiyorum. o yüzden askıya alıyorum ben bunu bir süre.
sütyen denedim bugün 70B, dolgusuzdu, olmadı, mutsuz oldum:KK43:
kot aldım bugün, 26 beden oldu anca, mutsuz oldum:KK43:

canım cok gecmis olsun... senağlama ama hastaysan usutme de bence... nasılsa iyilesince buza devam edersin... ben de acikcasi 1 bedenden daha cok buyume elde edemedim... ama dedigim gibi benimkiler o kadar kucuktu ki, o bir bedenle de ahim sahim bisi olmadi tabii, ama hic yoktan artik en azindan dumduz diil kaydirigubbakcemile2

ama biraz daha gelisme elde etmek isterim... herkes gibi...

mutsuz da olma canımcım elbet bisiler olacak inaniyorum :lepi:

Bende nar suyunun fayda ediceğine inanıyorum.Bir programda izlemiştim banu alkan nar suyunu çok fazla tüketiyormuş kendi anlatmıştı.Hem narı kendi sıkarak tüketiyormuş.Narı yumuşak bir bezin arasına sararak sert bir yerde yuvarlayıp içindeki tanelerin ezilmesini saylıyormuş.sonrada bir kaç yerinden delerek suyunu çıkarıyormuş.Ben daha denemedim bu yöntemi .Kolay olurmu olmazmı bilemiyorum.Ama denemek isteyen arkadaşlara fikir olur belki diye paylaşmak istedim.

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
X