Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Kainat güzeli,tecrübelerini paylaştiğin için teşekkür ederim kendi adima.
Yalniz kardeşim bu nasil bir sabirdir sende ki anlayamadim gitti valla:))
heerrkkeesee tek tek cevap vermişsin. Sorlanlari okudukça ben daraldim yaa
ama napalim bizide mazur gör büyümesini istiyorus ama biçak altina yatmak istemiyoruz:)
tekrar teşekkürler ben krem kullanmayi düşünüordum ama önce senin bu tavsiyelerini denicem inş faydasini görürüs muucckk:)

ya bişi sorcam arkadaşlar ben kainat güzelinin formulünü denicem fakat sigara kullanıorum yane günde 5-6 tane falan. bu etkileşimini engeller mii? biri cevap yazsın pleaseee...

bende göğüs büyütme maratonuna ramazandan bi hafta önce başlamıştım..gözle görülür bi fark göremiyorum ben sürekli incelediğim içinmidir nedir..ama kardeşim biraz daha belirginleşmişler dedi...kesin sonuç almadan bende bişiler yazmak istemiyorum..hiç büyütmese bile şekillendiriyolar buda çok güzel..

................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
hmmm cok ilginc ferhundecim sooledigin, cunku ben de zar zor elde ettigim 1 beden buyume esnasinda cok sigara icmemis idim, ama donem donem sigara ictigimde ve bisiler yaptigimda pek etkisini gostermemisti evet sositososito ondan olabilir bence.. ama yaa sigaradan da kolay vazgecilmio ki kardesim yaaa uff kafamçokkarıştı

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben günde 1 paket sigara içiyorum ama dezavantajını görmedim bu hurma nar için tabi şu an tekrar başladım göğüslerim sızlamaya başladı regl dönemimde de değilim ama çok yiyorum artı vitaminlerde alıyorum sigara yediğim içtiğim faydalı herşeyi alıp götürüyor ne yazıkki desteklemek için vitamin almam lazım

arkadaşlar
ben yeni üyeyim ve okuduklarımı morelimi bayaa düzeltti yarın başlıyorum KAİNAT GÜZELİ nin fprmülüne..umarım hepimiz başarırız..ayrıca kainat güzeli çok teşekkürleerr

ben 15 gündür falan uyguluyorum kainat güzelinin formülünü
bazı maddeleri eksik yapmama rağmen inanılmaz bir gelişme hissediyorum herkeslere de tavsiye ederimm
teşekkürler kainat güzeli :)

rica ederim arkadaşlar hepinizin maksimum fayda görmesini diliyorum.
programa başlayanlar ufak ufak etkisini hissederler. mucize beklemeyin 1 haftada çok farkedilmese de ilk bir ay içinde dolgunlaşma ve şeklin güzelliğinde çok etkili olduğunu göreceksiniz. sabır ve azimle devam edenlerin iki ay sonundaki gelişmeleri şaşkınlık ve sevinçle burda paylaşacağını umuyorum :)

sigaranın olumsuz etki edip etmeyeceğini soran arkadaş olmuş. bunu uygularken ben de sigara kullanıyordum hem de günde bi paket kadar. ama şu sıra bırakmaya çalışıyorum ve başarılı da olcam inşallah :) içmeseniz tabi ki çok daha kısa sürede çok güzel sonuçlar elde edersiniz. metabolizmayı mahveden bişey. ben 2 haftadır sigara içmiyorum iki günde cildim nasıl değişti anlatamam. ay parçası oldum sanki :) kullananların bırakma çabası göstermesini tavsiye ediyorum. hem tahmin ettiğiniz kadar da zor değil arkadaşlar ilk 3 günü atlatın kararlı olun gerisi kolay..
sevgi ve ışıkla..

bnm yarın 10 günüm olucak ve az önce buz masajı yaptım balon gibi oluyolar valla bide ağırlık çöküyo ...kainat güzeli bişi sorucam meme uçlarıma dokununca acıyo acaba yavaş yavaş faydasını gösteriyo olabilirmi yoksa bn masaj yaparken üzerine buzulla bastırıp daireler çiziyorum çünkü bnm memişlerim küçük ama çok dik bn biraz yatsı olmasını istiyorum ve böyle masaj yapıyorum acaba bundanda acıyo olabilirmi uçları ????????

bnm yarın 10 günüm olucak ve az önce buz masajı yaptım balon gibi oluyolar valla bide ağırlık çöküyo ...kainat güzeli bişi sorucam meme uçlarıma dokununca acıyo acaba yavaş yavaş faydasını gösteriyo olabilirmi yoksa bn masaj yaparken üzerine buzulla bastırıp daireler çiziyorum çünkü bnm memişlerim küçük ama çok dik bn biraz yatsı olmasını istiyorum ve böyle masaj yapıyorum acaba bundanda acıyo olabilirmi uçları ????????

canım ne güzel dikler neden yassılaştırmaya çalışıyorsun ki zaten büyüdükçe onlar yayılır merak etme. bi de küçük ve dik olduğuna göre senin koltuk altı hizası çalışman lazım. yaptığın buz masajı doğru belki hassassa ondan tahriş de olmuş olabilir ama üstten bastırıp da ezme göğüslerini daha çok genişletmeye çalış. mesela sağ elin sağ, sol elin sol göğsünde olsun. önce yukarı sonra birbirlerine doğru sonra yanlara olacak şekilde oval masajlar yapmanı tavsiye ederim.

paylaşım için teşekkürler bende uygulamak istiyorum bu formülü yalnız elma sirkesini içemiyorum bunun yerine uygulayabileceğim birşey varmı yardımcı olursan sevinirim

buzlu masaja ve hareketlere bugün başladım ben de.buzlu masajdan sonra nar özlü kremim vardı ondan sürdüm göğüslerime.bi elma sirkem eksik onu da aldım mı tam olcak hadi bakalım inşallah umutlarımızı boşa çıkarmaz yaptıklarımız.tavsiyelerin için teşekkürler kainat güzeli.:-)

ah ah kızlar boş işler bunlar bişeyin faydası yok göğsümüz küçük diyosunuz birazcık büyüse nolcak istediğiniz kıvamamı gelecek küçük göğüs kocaman olmaz biraz büyümeside bence bizi tatmin etmez biraz büyüsün dahada büyümesi için yine uğraşacaksınız sonu yok yani

X