- 12 Eylül 2008
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
ah ah kızlar boş işler bunlar bişeyin faydası yok göğsümüz küçük diyosunuz birazcık büyüse nolcak istediğiniz kıvamamı gelecek küçük göğüs kocaman olmaz biraz büyümeside bence bizi tatmin etmez biraz büyüsün dahada büyümesi için yine uğraşacaksınız sonu yok yani
ah ah kızlar boş işler bunlar bişeyin faydası yok göğsümüz küçük diyosunuz birazcık büyüse nolcak istediğiniz kıvamamı gelecek küçük göğüs kocaman olmaz biraz büyümeside bence bizi tatmin etmez biraz büyüsün dahada büyümesi için yine uğraşacaksınız sonu yok yani
ben karamsar olmak istemiyorum inanın kızlar birde beden konusunda sizi aydınlatmak isterim 70 bedenden 75 bedene geçiş diyelim bedeniniz 70a geçişiniz 70a 70b 70c 70d olacak bedeniniz sonra 75 bedene geçebilirsiniz ancak ve her geçiş arasında 2cm. var yani 70a dan 75 a bedene geçiş için göğsünüzün 8cm. büyümesi gerekiyor diyelim göğüs 70b 2cm. büyüme oldu 70c ye geçersiniz 2cm. daha büyürse 70d ye geçersiniz ve bu bütün bedenler için geçerli geçişler hep böyle abcd şeklinde yani 70den 75 e 75den 80e geçiş çok kolay değil aynı beden üzerinde harf değişiyor bizim büyüttüğümüz göğüslerde
"biraz büyüsün daha da büyümesi için uğraşcaksınız sonu yok yani" diye bir şey yok. ben 47 kiloyum, gidip de 90 beden göğüs istemem mesela, gayet de sonu var. 70ten 75 cm'e büyüttüm göğüslerimi 1-2 ayda, gayet mutluyum. hedefim 80.
bak canım gayet işe yarıyor, gayet mutluyuz biz, gayet de sonu var :)
bence sen de pozitif düşünmeye başlamalısın.
ben karamsar olmak istemiyorum inanın kızlar birde beden konusunda sizi aydınlatmak isterim 70 bedenden 75 bedene geçiş diyelim bedeniniz 70a geçişiniz 70a 70b 70c 70d olacak bedeniniz sonra 75 bedene geçebilirsiniz ancak ve her geçiş arasında 2cm. var yani 70a dan 75 a bedene geçiş için göğsünüzün 8cm. büyümesi gerekiyor diyelim göğüs 70b 2cm. büyüme oldu 70c ye geçersiniz 2cm. daha büyürse 70d ye geçersiniz ve bu bütün bedenler için geçerli geçişler hep böyle abcd şeklinde yani 70den 75 e 75den 80e geçiş çok kolay değil aynı beden üzerinde harf değişiyor bizim büyüttüğümüz göğüslerde
sonucta kuc yedigimizde buyuyor ama sonra tekrar inebiliyor, bu da demektir ki, evet biz bir anda iri goguslu kadinlar olamayacagiz, crazy sadece bunu anlatmka ve biraz da dertlesmek istemis olabilir kaydirigubbakcemile5
QUOTE]
TABİKİ BU ÇOK SAÇMA Bİ FİKİR kaydirigubbakcemile3 ÖYLE BİRAS UĞRAŞIP FÜZE GİBİ MEME SAHİBİ ASLA OLUNMAZ kaydirigubbakcemile3
BURDAKİ MAKSAT BİRAZ DOLGUNLAŞMASINI SAĞLAMAK...
ÖLE KOCAMAN MEMELERE ANCA SİLİKON İLE SAHİP OLUNUR kaydirigubbakcemile3