Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

canım sen masaj dışında ellerini birbirine doğru itme hareketini yapıyor musun? ben onun kolları kalınlaştırdığını düşünüyorum. sen eğer sadece masaj yaptıysan, gerçekten koların kaslanmaya müsaitmiş derim.

bu harekete baslayalı daha bı hafta oldu ıste canım senınle konusdukdan sonra karar verdım sınava da aynen elle ıtmeyı cok da yapmıyorum ama gunluk bı haftadır yapıyorum yanı benımkı yagı kullanırken oldu baya bı sok oldum yanı:1shok: ıkı aydan sonra kalınlastı dedımkı kas olarak da dusunmedım ben yan etkısıdır sıslık yaptı gerı ıner falan ama malesef kas baya baya evet sanırım musaıtmıs en azından buyusede goguslerım degse demı yaaasenağlama

aslında var ya kemer canım yaa ama ne kadar faydalı olur bılemem hem parada yok ona vereceek malesef buytucu ıcın bırıktırıyorum suan bu arada femagıs dıye bı kreme taktım bakalım ıyıce arastırıyım ondan aladabılırm
Aman bana su kremlerden yaglardan bahs etmeyin ben bulamiyorum da alamiyorum da bee pff dertli basimmmirmirmirmir

kollarda kaslansın bosverın bır sure sonra kollardakı kaslar cok zayıf oldugu ıcın sarkıyo lombur lombur sallanıyo kollara faydalı.

olurmu canım yaa daha gencız ılerde cocuk olunca kadın olunca dogal olarak zaten kalınlasıyo sımdıden boyle olursa ılerde ne olur kım bılırsenağlama

Hoşbulduk silah arkadaşım bende sizi özledim.:lepi:
Valla 2 seferdir ceza aldım ikisinde de şok gecirdim.delikafadulden
Bir topik açalım dedik kursagımızda kaldı...:eek:klava:
Büyürler inşallah ama ben düzenli kullanıyorum bitki çayları küç arada masaj.
Sanki büyüme yavaşladı gibi.Bende hiç agrı olmuyor büyürken.
Gecenlerde oldu 1-2 gün sevinmiştim şimdi gene yok.
Agrı olmadan nasıl büyür ki?

valla bende de ağrı yok hiç. daha önce de yazmış olmalıyım, ne ağrı ne sızı. ama büyüdüler ağrı olmadan. birara sanki kaşınıyor gibiydi sevindim ama demekki herkeste farklı oluyor. yahu diyorum milet ergenlikteki gibi ağrı var diyor, bende ne şimdi ne ergenlikte ağrı oldu. sanırım bu gidişle hamile kalına ağrımasını bekliycem :-)

Bende de öyle bir ara kaşındı sızı olmaya başladı sonrası fossssssss
Büyüme de yok degil ki?
Benim de ergenlikte hiç böyle belirtilerim olmamıştı.
1-2 sene öncesine kadar hastalandıgımda bile gögüslerim şişmezdi.
Şimdi hem memeler hemde karnım kocaman oluyor...

Bende de öyle bir ara kaşındı sızı olmaya başladı sonrası fossssssss
Büyüme de yok degil ki?
Benim de ergenlikte hiç böyle belirtilerim olmamıştı.
1-2 sene öncesine kadar hastalandıgımda bile gögüslerim şişmezdi.
Şimdi hem memeler hemde karnım kocaman oluyor...

valla kızlar gunluk agrıyo yanı ıyımı kotumu bılmıoyrum ama hergun sızı oluyo umarım buyuduklerı ıcındırhihoyyyt

kızlar ıns.bu yaptıklarınız sorunsuz sıze gerı doner :)
benım bunlara pek sabrım yok.kuc denedım ama olmadı..
yarın dr.a gorusmeye gıdıyorum ıns.sorunsuz bı sekılde estetıgımde olur :)
sonuclarını gordukce okuyorum sızın adınıza sevınıyorum ıns.ıstedıgınız gıbı olur :)

Cnm ne güzel kararını vermişsin ameliyat olmak için.
Umarım iyi bir doktor bulursun ve herşey yolunda gider.
Bende estetik düşünüyorum artık en azından buna karar verdim.
Gerisi de yavas yavas olur.

Kızlar bendede sütyen taktıp çıkarınca oluyo agrı kaşıntıda oluyo arada iyye işarettir inş bakalım nolucak baya bi dolgunlaşma war bende adet dönemim yeni bitti sayılır
bide masaj yaptıktan sonra ağırıyo çok sertmi yapıyorum acaba meme ucları özellikle sızlıyo her zaman yaptığım gibi yapıyorum bilemiyorum neden

Kızlar bendede sütyen taktıp çıkarınca oluyo agrı kaşıntıda oluyo arada iyye işarettir inş bakalım nolucak baya bi dolgunlaşma war bende adet dönemim yeni bitti sayılır
bide masaj yaptıktan sonra ağırıyo çok sertmi yapıyorum acaba meme ucları özellikle sızlıyo her zaman yaptığım gibi yapıyorum bilemiyorum neden

aynen canım benımde hele uc kısmı yanıyo resmen masajı yaparken dokunmamak degmemek ıcın cabalıyorum ınankı off bencede agrıması ıyıye ısaret her gecen gun benımde gozume daha dolgun gelıyo ayy ıns sonmez cnm yaa cunku sıs gıbı de duruyo sankı yada alısmadıgım ıcın bana oyle gelıyo bılmıyorum kı valla:1no2:

aynen canım benımde hele uc kısmı yanıyo resmen masajı yaparken dokunmamak degmemek ıcın cabalıyorum ınankı off bencede agrıması ıyıye ısaret her gecen gun benımde gozume daha dolgun gelıyo ayy ıns sonmez cnm yaa cunku sıs gıbı de duruyo sankı yada alısmadıgım ıcın bana oyle gelıyo bılmıyorum kı valla:1no2:

Canım inş sönmez sertliği normal benimkinin çok cıwık değil çok sertte değil orta karar adet dönemine yakın sertleşiyo şimdi normal inş büyüyodurlar :bbo:büyüyodur demeyelim yaa BÜYÜYOLAR ewet oldu yerimseniben başkada bişey demeye gerek yoka.s.

nezcim başta benikiler de şiş gibi duruyordu ama artık şiş gibi değil. yağlanmış gibi, normal duruyorlar. belki az daha ufak duruyor ama ölçtüğümde değişiklik yok, aynı ölçü yani.

nezcim başta benikiler de şiş gibi duruyordu ama artık şiş gibi değil. yağlanmış gibi, normal duruyorlar. belki az daha ufak duruyor ama ölçtüğümde değişiklik yok, aynı ölçü yani.

umarım cnm yaa kuzenımde oyle dedı sıs gıbı duruyo dıye bıde onun kı cok sert benım masajdan mı cok yumusak ben masajı hızlı rahat yapınca sasırmısdı hatta ne kadar yumusak dıye kalıp gıbı degıl yanı ıcındekı tabaka eskıden kucucukdu ama semserttı belkıde buyurken yumusuyodur cnm yakaydirigubbakcemile5

Canım inş sönmez sertliği normal benimkinin çok cıwık değil çok sertte değil orta karar adet dönemine yakın sertleşiyo şimdi normal inş büyüyodurlar :bbo:büyüyodur demeyelim yaa BÜYÜYOLAR ewet oldu yerimseniben başkada bişey demeye gerek yoka.s.

sert degıl cnm sadece hanı ıcı sıs gıbı adet oncesı gıbı her zaman yanı ıns cnm ya bencede buyuyolar:1hug:

X