S
su.perisi19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.121
evet canım nasıl büyüyor öle sasırdım doğrusu ?? :/ mirmirmirmir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rezene cok etkili.Ben küçe başlamadan önce rezene cayıyla başladım.
15 günde 2 cm büyümüşlerdi.
Rezene cok etkili.Ben küçe başlamadan önce rezene cayıyla başladım.
15 günde 2 cm büyümüşlerdi.
sadece rezene cayıylamı 2cm büyüdü canım öyleyse çok güzeeeeeelldelikafadulden bende içiyoru 3 gün oldu geceleri içiyorum canım haydi hayırlısı sewgilera.s.
selam canım sendemi içiyosun rezene cayından?? bende içmek istiyorum alıcam ama nane pek sevmiyorumda sallama paket alıcam cayı üzerinde naneli yazıyodu size sormak istedim??
:))) bende evde zaten hiçboş durmuyorum alışkanlık oldu, ayyy çok komik yaww !!!
cnm bugun aldım bende sanırım demek ıstedıgın cay nane rezene lıptonun bende bugun ıcdım nanesı baskın degıl cnm vede rezene acı dıye duymusdum acılıgını da almıs tadı ıyı yanıhihoyyyt
öylemi canım saol walla iyi oldu bunu söylemen alıyım o zaman güvenememiştim pek:)
Ben de o östrojen ile ilgili seyleri zaten bu forumda okumustum paylasiyim dedim...:ecrin_bebek:Yurdumuzda Ege, Akdeniz ve Karadeniz kıyı kesimleri olmak üzere tüm bölgelerimizde yetiştirilmektedir.
İştah açıcıdır. Bedeni iyice temizlemek üzere, ezilmiş tohumları sıcak banyo suyuna eklenir. Ağız kokusunu gidermek üzere, tohumları çiğnenir. Yüzü derinden temizlemek üzere, ezilmiş tohumları yüz maskelerinin formülüne katılır. Emziren annelerde, sütü artırıcıdır. Mide ve bağırsak hastalıklarında rahatlatıcıdır. Sindirime yardımcı olur. Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. Bronşitte ve öksürük nöbetlerinde rahatlatıcı etkisi vardır.
UYARI: Rezene, bedene aşırı dozlarda alınmamalıdır.
genelde bunlar yazıyo ama östrejenle alakalı bişey yazmıyodu sewgiler
Kizlar altin kurallar altinda hurma da yaziyordu, da kimse hurma dan bahs etmiyor hic biriniz tüketmiyormusunuz??
Hah söyle ben de tek ben miyim yiyen diyordum.. Bende gunde 3-5 tane gibi yiyorum ins. ise yarar ...hihoyyytben yiyorum canım, hem de günde ortalama 3-5 tane
Hah söyle ben de tek ben miyim yiyen diyordum.. Bende gunde 3-5 tane gibi yiyorum ins. ise yarar ...hihoyyyt
Sende büyüme var mi oh ne güzel darisi basima, sen ne zamandir bu yöntem leri uyguluyorsun canim??gamyoncuiremsuvalla kurallara boşuna altın denmemiştir bence. ben sadece buz masajını haftada bir yapıyorum, onun dışında hepsini uyguluyorum. 2 ayda 2 beden olması biraz ütopik kaçmış bence ama olsun nerdeyse bir beden büyüme var. bu ölçüm inmesin yeterki diyorum bıraktığım zaman, fazlasıyla razıyım şimdiki halime
Sende büyüme var mi oh ne güzel darisi basima, sen ne zamandir bu yöntem leri uyguluyorsun canim??gamyoncuiremsu
ahhh geçen ramazan oruç tuttumda her gün 2 hurma yiyordum göğüslerim nasıl güzelleşti dolgunlaştı anlatamam bende konu açacaktım bu mevsimde nerden bulurum hurma diye bilen varmı arkadaşlar nolur cvp yazın ? ramazan dışında pek hurmaya rastlıamıorum
Vay be, peki sen neler yaptin bu surec te mesela sporu felan yaptin mi sende?Canım ben 15 şubatta başladım, nerdeyse 2 ay olacak işte. 77 cm le başladım şimdi 83 çıkıyor. 70 beden giyerdim ben, 75 teki boşluk sinirimi bozuyordu. Şimdi 70 beden sütyenimi tam dolduruyorum, hatta sıkıyor biraz. Kendimi kandırmayayım diyorum, sıkmıyordur diye ama yok ciddi ciddi büyümüş. Hani cm olarak büyüme var ama onun dışında da yuvarlaklığı belirginleşti ve dolgunlaştı kesinlikle. Ben bir 2 ay daha devam edeceğim ama. Sadece rezeneyi değiştirip yerine melek otu yada şerbetçi otu içmeyi düşünüyorum
Canim bence de Marketler de vardir....Ben Türkiye de yasamadigim icin pek yardimci olamiyorum :bbo: Ama ben burda Marketten aliyorum, bir kac cesiti var, eminim orda da vardir Marketlerde, umarim bulursun güzelim hihoyyythihoyyytahhh geçen ramazan oruç tuttumda her gün 2 hurma yiyordum göğüslerim nasıl güzelleşti dolgunlaştı anlatamam bende konu açacaktım bu mevsimde nerden bulurum hurma diye bilen varmı arkadaşlar nolur cvp yazın ? ramazan dışında pek hurmaya rastlıamıorum