Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Off Güzellerim ben rezene ve küc'ü bulamiyorum yardim edin hazir cay (sallama cay) olarak aliniyor mu? hangi markalar altinda? Veya onlar yerine ne kullana bilirim?

Canım ben rezeneyi sallama olarak aldım bildik markaların war sende alabilirsin küç ü de walla aktarlarda war ben açık olarak aldım kapalısıda war bütün aktarlaraı geziceksin artık kolay gelsin canımmm sewgilerra.s.

Canım ben rezeneyi sallama olarak aldım bildik markaların war sende alabilirsin küç ü de walla aktarlarda war ben açık olarak aldım kapalısıda war bütün aktarlaraı geziceksin artık kolay gelsin canımmm sewgilerra.s.
Valla Güzelim aktar bulamiyorum ki aliyim, Rezeneyi de artik senin yaptigin gibi alacagim bulabilirsem, de keske markalarini da yazsaydin be canim :S
Bu arada Nar suyu veya cayini tüketmiyormusun? Hani altin kurallarda önde gelenlerdendi ya onu tüketmek:KK70:D:ecrin_bebek:

Valla Güzelim aktar bulamiyorum ki aliyim, Rezeneyi de artik senin yaptigin gibi alacagim bulabilirsem, de keske markalarini da yazsaydin be canim :S
Bu arada Nar suyu veya cayini tüketmiyormusun? Hani altin kurallarda önde gelenlerdendi ya onu tüketmek:KK70:D:ecrin_bebek:

tüketiyorum canım nar çayınıda içiyorum özelden atıcam sana markaları sen aktar bulmaya bak gözünü dört aç:1shok:önemli olanda küç okişmi cicim grş :1hug:a.s.

tüketiyorum canım nar çayınıda içiyorum özelden atıcam sana markaları sen aktar bulmaya bak gözünü dört aç:1shok:önemli olanda küç okişmi cicim grş :1hug:a.s.
Valla güzelim rezene yi bulamaya calisacagim, da sorun yurt disinda yasamamdan kaynaklaniyor o yuzden bulamiyorum kuc'u aktari, rezene'yi burdaki dil'e cevirdim artikin yarin oburgun magzalara bakiyim hazir cayi var mi diye ...:SSsenağlama

ogutulmus uzum cekırdegı gıbı bısı yokmu sozluge baksan cnm yaa
Bilmiyorum birseyler cikiyor ama bunlarin onu akil edip cay haline getirdiklerini sanmiyorum:S Neyse ben rezene cayina bakiyim bir iki gun sonra... Internette buldum da icinde baska bitkiler de var ise yariyacak mi karar veremiyorum bir de sallama cay ... Pff

Bilmiyorum birseyler cikiyor ama bunlarin onu akil edip cay haline getirdiklerini sanmiyorum:S Neyse ben rezene cayina bakiyim bir iki gun sonra... Internette buldum da icinde baska bitkiler de var ise yariyacak mi karar veremiyorum bir de sallama cay ... Pff

cnm bu kuc cay degıl kı zaten

normal bıldıgın kara uzumun cekırdegının ögutulerek un halıne getırılmıs halı yanı
:roflol:Aman kiz ben ne biliyim ki o kadar sey yaziyor herkez bende sasirdim artik da rezene de ise yariyor madem onun cayini buliyim bari, ben o küc'ü de tozunu da biraz zor bulurum burda :))

:roflol:Aman ki ben ne biliyim ki o kadar sey yaziyor herkez bende sasirdim artik da rezene de ise yariyor madem onun cayini buliyim bari, ben o küc'ü de tozunu da biraz zor bulurum burda :))

normal kasıkla suyla agzına alıp yutuyosun ama tadı ıyı degıl ben 15 gun dayandım ancak yaa hımm ama tablet halınde de var haberın olsun ılac gıbı gunde 1 tane fıyatıda15 mılyon falan ıkı ay gıder sanırımşakkıdı

normal kasıkla suyla agzına alıp yutuyosun ama tadı ıyı degıl ben 15 gun dayandım ancak yaa hımm ama tablet halınde de var haberın olsun ılac gıbı gunde 1 tane fıyatıda15 mılyon falan ıkı ay gıder sanırımşakkıdı
Bilgilerin icin cok tskler canim, peki daha kullanmiyormusun sen? 15 gun dayanabildim yazmissin...gamyoncuiremsu

Bilgilerin icin cok tskler canim, peki daha kullanmiyormusun sen? 15 gun dayanabildim yazmissin...gamyoncuiremsu

bugun pes ettım cok tıksındım artık cnm yaa bıde yogurtla kullanılmaz falan dedıler suyla bı ıcdım ve bırakma kararı aldım aman ne yapayım olduysa da azda olsun faydası olmustur :jeyyar:

ayrıca rezene nın tadıda acıymıs yaaoff neden lezzetlı sevdgıım seyler olmuyo faydalı ben bıde testerellanın yontemı varya 8 bıtkı onu denemeyı dusunuom bakalım cnm yaa rezene onda da var hemsırnaşık şey

bugun pes ettım cok tıksındım artık cnm yaa bıde yogurtla kullanılmaz falan dedıler suyla bı ıcdım ve bırakma kararı aldım aman ne yapayım olduysa da azda olsun faydası olmustur :jeyyar:
Hii sen neler kullaniyorsun rezene cok ise yariyor kadinlarin östrojen hormonunu calistiriyor adet agrilarina ve gögüs büyütme de ise yariyor diye yazmis bazi arkadaslar...hihoyyyt

X