Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

profesör olurum ya yine de, az biraz o yolda da azmediyorum neyseki. kaydirigubbakcemile3 ben de sağıma döner yatardım hep şimdi sırtüstü yatıyorum. aman diyorum altta kalmasınlar. hamileyim de bebeğimi düşünüyorum sanki. :roflol:

Son düzenleme:
profesör olurum ya yine de, az biraz o yolda da azmediyorum neyseki. şakkıdı ben de sağıma döner yatardım hep şimdi sırtüstü yatıyorum. aman diyorum altta kalmasınlar. hamileyim de bebeğimi düşünüyorum sanki. :roflol:

valla yaa bıde ben mesela 9 gun surup ıkı gun ara verıom sonra tekrar devam edıom sen sureklımı suruon yagı

benım kullandıgım yagda da dıokı acıklamasında ozellıkle adet donemınde fayda verır yanı asıl o zaman kullanmak gerekıo bıde solgogus daha hızlı gelısme gosterırı bunun ıcın saga daha fazla masaj yapın dıobenneyaptımki

regli dönemi öncesi sadece birkaç gün masaj yaparken çok ağrıdı. ben de normal zamanlar gibi yapamadım, sanırım bir-iki gün de zorunlu ara verdim. sonra hemen başladım

regli dönemi öncesi sadece birkaç gün masaj yaparken çok ağrıdı. ben de normal zamanlar gibi yapamadım, sanırım bir-iki gün de zorunlu ara verdim. sonra hemen başladım

hımm ama ıhmal etme asıl o donem cok onemlı cunku agrı da olsa yavas yap ama yap bence canım neyse ıyı geceler ben yatıyorum kib...

slm kızlar nasıl gidiyor 3 ay oldu ve sonucu yazıyorum regl dönemimden sonra küçülmese tam 7 cm nasıl sizce:nazar::enbuyukkk:

28 evet az kaldı küç,rezene civan perçemi şerbetçi otu hepsinden azıcık alıp karıştırıp demledim küç ayrı onu suyla yuttum deneyin inan bende masaj da yok

28 evet az kaldı küç,rezene civan perçemi şerbetçi otu hepsinden azıcık alıp karıştırıp demledim küç ayrı onu suyla yuttum deneyin inan bende masaj da yok

sadece bunlarınmı cayını ıcdın cnm tam olarak ne kadar surede ve gunde kac kez ıctın sımdı bedenın kac?

Merhaba herkese bende yaklaşık 1 aydır düzenli küç yemedim daha sonra bitti ve almadım.Sadece rezene cayı içtim günde bir bardak ve ölctüm tabiki bugün itibariyle
Gögüs ölcüm 91 den 89 a geriledi.
Yaklaşık 2 ayda 7 cm büyütmüşken şimdi 2 sini verdim gene :)
Bilgilerinize arkadaşlar.
Bu arada bu söylediklerimi küçün başlıgına yazmak isterdim ama ordaki ve diger başlıklardaki seviyesiz ve abuk sabuk konuşmaları görünce ne olmuş ya bu topige çivisi çıkmış diye düşünmeden edemedi.
Lütfen başlıkları konuyla ilgili konuşacaksak kullanalım.
Amacınız sohbetse başka bir alanda konusun dilediginiz kadar.

Merhaba herkese bende yaklaşık 1 aydır düzenli küç yemedim daha sonra bitti ve almadım.Sadece rezene cayı içtim günde bir bardak ve ölctüm tabiki bugün itibariyle
Gögüs ölcüm 91 den 89 a geriledi.
Yaklaşık 2 ayda 7 cm büyütmüşken şimdi 2 sini verdim gene :)
Bilgilerinize arkadaşlar.
Bu arada bu söylediklerimi küçün başlıgına yazmak isterdim ama ordaki ve diger başlıklardaki seviyesiz ve abuk sabuk konuşmaları görünce ne olmuş ya bu topige çivisi çıkmış diye düşünmeden edemedi.
Lütfen başlıkları konuyla ilgili konuşacaksak kullanalım.
Amacınız sohbetse başka bir alanda konusun dilediginiz kadar.

Canım çok az kullanmışsın küç ü 3 ay kullansaydın 2 ay düzenli kullansaydın 3.aydada günde bir defa iki günde bir falan alsaydın ozaman ölçün gerilemezdi inmezdi yani ben öyle yaptım benimki aynı duruyo grş canımmma.s.

Canım çok az kullanmışsın küç ü 3 ay kullansaydın 2 ay düzenli kullansaydın 3.aydada günde bir defa iki günde bir falan alsaydın ozaman ölçün gerilemezdi inmezdi yani ben öyle yaptım benimki aynı duruyo grş canımmma.s.

kucun tadı cok kotu yaa sen neyle aldın pekı suylamı ben sut ve ayranla oda zor ıcıom yanı bulana bulana pekı kuru uzum cekırdeklı o faydalı olmazmı tadı guzel en azından

ben de küç e başlamayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla demirle beraber kalsiyum almamak gerekiyor. ben doktora kansızlık için gittiğimde demir haplarını içerken kahvaltıda peynir-süt tüketme demişti. ama bu forumda yoğurtla beraber yiyenler var diye okumuştum. hangisini yapmak gerek acaba kafam karıştı

ben de küç e başlamayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla demirle beraber kalsiyum almamak gerekiyor. ben doktora kansızlık için gittiğimde demir haplarını içerken kahvaltıda peynir-süt tüketme demişti. ama bu forumda yoğurtla beraber yiyenler var diye okumuştum. hangisini yapmak gerek acaba kafam karıştı

ben sabah sut aksam ayranla kullanıom ama yaaa

X