Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

sen buyutmek ıcın neler yapıosun sımdı canım pekı benneyaptımki
Ben Kainat güzelinin yazdigi seyleri yapmaya calisiyorum yaziyim:
- Sabah ve aksam buzlu masaj
- Hurma yiyorum günde 4-5 tane
- Ve nar'li franbogazli sallama cay buldum onu günde bir kez iciyorum...
Küc ise yariyormus diyor herkes de Küc ün ne oldugunu bilmiyorum nerde alacagimi da bilmiyorum, yurt disinda yasadigim icin burdaki dilde ne oldugunu da cözemedim:S

ayrıca yasında cok kucuk bence daha ergenlıkden tam cıkmamıssındır sende daha etkılı olur bıde agrıları dıosun yaa daha once hıc olmadımı ergenlıkde genelde baya bı oluyo agrı senın bedenın kac :jeyyar:

kuc uzum cekırdegı canım ogutulmus uzum cekırdegı dıye alınıo ben kullanıyorum 15gunu gectı ama ben yagla bırlıkde kullandıgım ıcın hangısının faydası oluyo bılmıom ek olsun dıe kullanıom kucu zaten

Evet 16 yasindayim etrafimdakiler silikonlu gibi de benimkiler boyle kaldi :bbo:
Bende arada agriyor adet'ten once bazi zamanlar da onun disinda agrimiyordu, da masaj yaptigimda agrimaya basladi, cok mu mincikliyorum ne ediyorumhihoyyyt
Benim ölcüm 76 gibiydi 1 kac hafta önce ölcmüstüm de bakinca nerdeyse düm düzbenneyaptımki Senin ölcün kac?hihoyyyt

Valla bilmiyorum o Küc ü bende istiyorum da zor biraz bakiyim yine market'e gidince caylarda var mi diye gamyoncuiremsu

yaa sırttan olcunce 84 gelıo gogusumde ele gelıo ıste 75 A falan var bende ıkı ay once oleydım dumduzdu sımdı elıme gelıo enazından buyutucu yag kuc kullanıom bakalım ne olacak:1shok:

yaa sırttan olcunce 84 gelıo gogusumde ele gelıo ıste 75 A falan var bende ıkı ay once oleydım dumduzdu sımdı elıme gelıo enazından buyutucu yag kuc kullanıom bakalım ne olacak:1shok:
Yine iyimis ele geliyor en azindan buyumusler de..
O buyutucu yag ne anlamadim? normal yag felan kullaniyorsunuz sandim bende sırnaşık şey

Yine iyimis ele geliyor en azindan buyumusler de..
O buyutucu yag ne anlamadim? normal yag felan kullaniyorsunuz sandim bende sırnaşık şey

yaa cok reklam gıbı oluyo senağlama ama bonvıva gogus buyutucu duzenlı kullanım da sonuc verıo hanı cok cok buyutmedı ama en azından artık bı bedene sahıbım gercı 80 olana kadar ugrasmak ıstıom kaydirigubbakcemile3

Allah Allah ilk kez duyuyorum, ben buzlu masaj'dan sonra elime ya vazelin yagi ya da sabunla kaygan olsun diye masaj yapiyorum, bir de gece yatmadan 5'er dakika birer gogus'e...

Allah Allah ilk kez duyuyorum, ben buzlu masaj'dan sonra elime ya vazelin yagi ya da sabunla kaygan olsun diye masaj yapiyorum, bir de gece yatmadan 5'er dakika birer gogus'e...

ben tam ıkı aydır bu yagı kullanıom cnm her bırıne sabah 15 aksam 15 dk masaj uyguluyorum az kaldı bıtınce caylara yonelecem ama masajı devam farklı yaglarla ıste avokado lavanta kayısı cekırdegı gıbı bakacaz artık:teytey:

Ben o yaglari burda biraz zor bulurum:S kendi yaptiklarim la idare edecem artik InsAllah ise yarar... Peki seninkilerde agzi felan var mi?

:roflol: Pardon kiz yanlis yazmisim agri demek istedim...

olmazmı agrı var tabıkı bazen cok sıddetlı bazen daha hafıf yanı ama bazen cok fena oldugu da oldu ama bu benı nedense hıc uzmedı sıkayet de etmedım sevındım aksıne:dance::teytey:delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…