- 9 Mart 2009
- 308
- 1
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
kıslar meraba ben bugun tvde ibrahım saracoglunu ızledım göğüs büyütmenın mumkunoldugunu ancak belırlıbı yes sınır gerektıgını bununda en fazla 30 lu yaslara kadra oldgunu soyledı nese fazla uzatmayım.
* İlk olarak avakadonun gogus buyutmede etkılı oldugunu haftada 3 gun yenılmesı gerektgını soyledı. Avakadoyu alınca gazete kagıdına sarıp bı kac gun yumusamasını bekeleyın sonra kabugunu ve cekırdegını cıkardıktan sonra lımon sıkıp ezerek haftanın uc gunu yeyın dedı.
*Birde Karabaş bitkisini soledı ama nasıl yontem fln anlatmadı. Son olarakta bu ithal olmayan muzlardan yanı Anamur muzunu hergun yeyın dedı..
Daha neler soleyecektı kımbılır bı bırakmadılarkı adamı,,,kötükedihüso
Daha önce başka bir arkadaş aynı programda duyduklarını yazmıştı, ben de o programdan duyduğumla içmeye başladım ama sadece 5 gün oldu içeli. Saraçoğlunun sitesinden okuduğum kadarıyla kür halinde içilmesi gerekiyormuş, 10 gün boyunca bir gün aralıkla için, 1 hafta ara verip tekrar 10 gün için demiş. Daha fazlasını önermiyor. Ben rezeneye devam ediyorum ara vermeden. Bence sen yeterince çeşit içiyorsun, bir de karabaşı ekleme istersen. Dönüşümlü olarak da içebilirsin aslında. Saraçoğlu yine programda bir bitkiyi bir aydan fazla içmeyin, etkisini göstermez bir süre sonra diyordu. Ben rezeneye ara verip başka bir bitkiye geçmeyi düşünüyorum.