Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kıslar meraba ben bugun tvde ibrahım saracoglunu ızledım göğüs büyütmenın mumkunoldugunu ancak belırlıbı yes sınır gerektıgını bununda en fazla 30 lu yaslara kadra oldgunu soyledı nese fazla uzatmayım.

* İlk olarak avakadonun gogus buyutmede etkılı oldugunu haftada 3 gun yenılmesı gerektgını soyledı. Avakadoyu alınca gazete kagıdına sarıp bı kac gun yumusamasını bekeleyın sonra kabugunu ve cekırdegını cıkardıktan sonra lımon sıkıp ezerek haftanın uc gunu yeyın dedı.
*Birde Karabaş bitkisini soledı ama nasıl yontem fln anlatmadı. Son olarakta bu ithal olmayan muzlardan yanı Anamur muzunu hergun yeyın dedı..

Daha neler soleyecektı kımbılır bı bırakmadılarkı adamı,,,kötükedihüso

Daha önce başka bir arkadaş aynı programda duyduklarını yazmıştı, ben de o programdan duyduğumla içmeye başladım ama sadece 5 gün oldu içeli. Saraçoğlunun sitesinden okuduğum kadarıyla kür halinde içilmesi gerekiyormuş, 10 gün boyunca bir gün aralıkla için, 1 hafta ara verip tekrar 10 gün için demiş. Daha fazlasını önermiyor. Ben rezeneye devam ediyorum ara vermeden. Bence sen yeterince çeşit içiyorsun, bir de karabaşı ekleme istersen. Dönüşümlü olarak da içebilirsin aslında. Saraçoğlu yine programda bir bitkiyi bir aydan fazla içmeyin, etkisini göstermez bir süre sonra diyordu. Ben rezeneye ara verip başka bir bitkiye geçmeyi düşünüyorum.

Buz torbasıyla msaj yapmak baya zor oluyor ? şu jelin bir ismi falan varmı, jelle yapmak daha mantıklı olacak gibi.

Aslında bu buz torbası ile masajın nasıl yapılacağını da çok anlayabilmiş değilim. Bu konuda ayrıntılı olarak anltabilecek arkadaşlar varmı acaba ?

evet ya ben de anlamadım o işi ve donmayan jelleri doktorlar falan kullanmıyo mu ultrason vs. gibi yerlerde? Biz nerden bulabilirz?

Hmm teşekkürler arkadaşım ben yanlış anlamışım jel deyince
Peki bu 'sıcak soğuk kompres jellerin' fiyatı ne kadar?

Arkadaşlar ben 2 hafta kadar önce yazmıştım, yaklaşık 1 buçuk aydır başladım çalışmalara ve 77 ile başladığım maratonda şu an itibariyle 83 cm deyim. Ben hala kendime şaşırıyorum ve korkuyorum kendi kendime nazar değecek diye. Son hafta itibariyle karabaş otunu içmeye de başladım. İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim. Avokado yenilmesini de tavsiye etmişti. Ben ona da başlamaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla yağ oranı en yüksek meyve avokado ve tahminimce bu nedenle önerdi. Aranızda avokadoyu deneyen var mı acaba? Ben ekstra faydasını görürsem buraya yazarım tekrar. Herkes dilediği ölçülere kavuşur inşallah

1,5 aydır yaptığın çalışmları özetlermisin. maşallah gelişme süpermiş. bir de yaşın kaç ?:uhm:

Buz torbasıyla msaj yapmak baya zor oluyor ? şu jelin bir ismi falan varmı, jelle yapmak daha mantıklı olacak gibi.

Canım eczanelerde oluyo sıcak soğuk jel mavi oluyo genelde buzdolabına buzluğa konuluyo mavi jel de nebilim anlarlar eczacılar kolay bulursun yani bende bilmiyorum adını sewgiler kolay gelsinnnna.s.

1,5 aydır yaptığın çalışmları özetlermisin. maşallah gelişme süpermiş. bir de yaşın kaç ?:uhm:

Ben masajın faydalı olduğunu bildiğimden geçen 2 yılda çok nadir yaptım ve doğal olarak bunun çok az faydasını gördüm. Öncelikle 25 yaşındayım ve 1.63 boy, 47 kiloyum. Kilo alamayan bir bünyem var. Bu konunun başında yazılanları sırasıyla yaptım diyebilirim. Her gün rezene çayı, hurma ve nar suyu tükettim. Başlarda buz masajı ve normal masajı her gün yapsam da sonradan buz masajını haftada bire düşürdüm. Okulla beraber sürdürmek zor oluyordu. Ayrıca spor yaptım; mesela 1lt lik su şişelerini kaldırarak yapılan hareketler. Sırt üstü uzanıyorsun ve kollarını iki yana ayırıp daha sonra ortada birleştiriyorsun. Ayrıca bu şişeleri havada yukarıdan aşağıya doğru hareket ettiriyorsun. Bu hareketleri 10-15 defa yapmak faydalı. Tabii ben yorulmadıysam sayısını arttırıyorum. Tüm bunlar olurken kasların çalıştığını hissediyorsun zaten. Şınav çekiyorum ayrıca. Tabii ancak 10-12 defa çekebiliyorum, çok yoruyor. Unutmadan yazayım elleri ortada birleştirip birbirine doğru itme hareketini zaten yapıyorum(bu konu başındaki maddelerde vardı). Son olarak avokado yemeye başlayacağım bugün. Birkaç gündür almıştım ama ancak yenecek kadar yumuşadılar. Ben baştan beri inanıyorum büyüyeceğine ve sabretmek gerektiğine eminim. 2 ayda 2 bedenin olması zor ama böyle 3-4 ay devam edersem bana yetecek kadar olacak inşallah.

Ben masajın faydalı olduğunu bildiğimden geçen 2 yılda çok nadir yaptım ve doğal olarak bunun çok az faydasını gördüm. Öncelikle 25 yaşındayım ve 1.63 boy, 47 kiloyum. Kilo alamayan bir bünyem var. Bu konunun başında yazılanları sırasıyla yaptım diyebilirim. Her gün rezene çayı, hurma ve nar suyu tükettim. Başlarda buz masajı ve normal masajı her gün yapsam da sonradan buz masajını haftada bire düşürdüm. Okulla beraber sürdürmek zor oluyordu. Ayrıca spor yaptım; mesela 1lt lik su şişelerini kaldırarak yapılan hareketler. Sırt üstü uzanıyorsun ve kollarını iki yana ayırıp daha sonra ortada birleştiriyorsun. Ayrıca bu şişeleri havada yukarıdan aşağıya doğru hareket ettiriyorsun. Bu hareketleri 10-15 defa yapmak faydalı. Tabii ben yorulmadıysam sayısını arttırıyorum. Tüm bunlar olurken kasların çalıştığını hissediyorsun zaten. Şınav çekiyorum ayrıca. Tabii ancak 10-12 defa çekebiliyorum, çok yoruyor. Unutmadan yazayım elleri ortada birleştirip birbirine doğru itme hareketini zaten yapıyorum(bu konu başındaki maddelerde vardı). Son olarak avokado yemeye başlayacağım bugün. Birkaç gündür almıştım ama ancak yenecek kadar yumuşadılar. Ben baştan beri inanıyorum büyüyeceğine ve sabretmek gerektiğine eminim. 2 ayda 2 bedenin olması zor ama böyle 3-4 ay devam edersem bana yetecek kadar olacak inşallah.

InsAllah hepimiz istedigimiz sonuctalara ulasiriz, su siseli hareket benim bildigim kollari kaslandirmak ve inceltmek icin yapiliyor ben bir ara oyle yapiyordum, ama ikisi de bir arada oluyorsa daha super birsey tabiikikaydirigubbakcemile2

selam kizlar, aranizda yasi 30 dan fazla olupta deneyen ve sonuc alan varmi? bilgilendirirseniz sevinirim, tesekkürler

yaa masaj ıyı gelıo tamam ama benım kollarım kalınlastı ve kas yaptı sanırım sınır oldum neden boyle oldu dıye yaa masaj yapıp da boyle olan varmı ıkı ay bıttı hergun ıkı kez 15 dakıka yapıyorum yagla bırlıkde off yaaamirmirmirmir

bana masaj iyi gelmiyor baska bı kur kullanıyorum goğuslerım sertlesmısı ve ağrı yapıyodu masaj yaptığımda hçbi etki görmedim sertlesme ve ağrıyı da goturdu dolgunlğu gtmıstı..belkide bünyeye göredir bilmiyorum..masajsız daha dolgun oluyor adet dönemini bekliyorum büyümeyi ozaman gözlemlicem..suan dolgunluk ve 5 cm büyüme var adetten sonrada dvm ederse büyümeyi garantilicem..kolay glsn...

bana masaj iyi gelmiyor baska bı kur kullanıyorum goğuslerım sertlesmısı ve ağrı yapıyodu masaj yaptığımda hçbi etki görmedim sertlesme ve ağrıyı da goturdu dolgunlğu gtmıstı..belkide bünyeye göredir bilmiyorum..masajsız daha dolgun oluyor adet dönemini bekliyorum büyümeyi ozaman gözlemlicem..suan dolgunluk ve 5 cm büyüme var adetten sonrada dvm ederse büyümeyi garantilicem..kolay glsn...

başka kur dediğin nedir acaba?

Bende yaklasik 1 aydir yapiyorum fark var gibi de cok az, yasim da daha 16 kucuk yasta daha hizli buyur diyor cogunuz ama bilmiyorum, adet oliyim de bir bakiyim bir degisiklik olacak mi...

Bir de kizlar agrimasi iyi birsey mi? Kötü bir sey mi ? Ben sahsen anlam veremedim...

Bende yaklasik 1 aydir yapiyorum fark var gibi de cok az, yasim da daha 16 kucuk yasta daha hizli buyur diyor cogunuz ama bilmiyorum, adet oliyim de bir bakiyim bir degisiklik olacak mi...

Bir de kizlar agrimasi iyi birsey mi? Kötü bir sey mi ? Ben sahsen anlam veremedim...

agrı sızı kasıntı varsa buyume belırtılerı kotu degıl bıldıgım kadarıyla:dance:

X