Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

tabi ki masaj kan dolaşımını hızlandırıyo
masajla kel erkeklerin kafasından saç çıkmasını sağlıyolar bu bizim göğüslerimizin büyümesinden daha büyük bi mucize değilmi?

bir yerde kan dolaşımının yeterli olup olmadığını anlamak için ısısına bakmak gerekir eğer göğüsleriniz sırtınızdan karnınızdan vs soğuksa orda yeterli kan dolaşmıodur

benim göğüs büyütme maratonum sırasında göğüsler ateş gibiydi :)))) bu yüzden kontrol edin soğuksa ısıtmak için bişeyler yapın

öncelikle sıkı giyinin :)
sıcak damarları genişletir mesela bu yüzden sıcak kompres işe yarar ayrıca dönüşümlü olarak soğuk-sıcak su tutmak ta dolaşımı hızlandırıyomuş

karabaşotu kan dolaşımını hızlandıran bi bitki göğüslere bununla kompresin bi faydası olabilir die düşünüyorum

ve tabi ki masaj

kan dolaşımını yavaşlatan şeylerdense kaçınmak gerekir

bunlar da sıkı sütyen takmak, evde ve uyurken sütyen takmak vs.

ayrıca genel egzersizlerin de östrojen hormonunun düzenli salgılanmasında çok büyük faydası var
bu yüzden haftada 2-3 gün egzersiz yapmanızı tavsiye ederim
adetleriniz düzene girdiğinde faydasını anlıycaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Ferhundecim bende ewdeyken sütyen takmıyorum taksammı acaba ne dersin gece takmıyorum ama gögüsüm sıcak kalsın diye taksammı zaten sütyenlerin içi boş bi işe yaramıyo sadece memiş warmış gibi duruyo
aklıma geldikce masaj yapıyorum zaten elim memişlerimde:roflol:

Ferhundecim bende ewdeyken sütyen takmıyorum taksammı acaba ne dersin gece takmıyorum ama gögüsüm sıcak kalsın diye taksammı zaten sütyenlerin içi boş bi işe yaramıyo sadece memiş warmış gibi duruyo
aklıma geldikce masaj yapıyorum zaten elim memişlerimde:roflol:

bilmiyom falla canım nasıl rahat edersen öle yap ama ben takmamaktan yanayım zaten sütyenin göğüslerin sıcak kalmasına bi etkisi olmas diğer şeyleri yapman lasım kaydirigubbakcemile5

bide bişey daha sölemek istiyorum
bildiğiniz gibi yediğiniz besinler kan yoluyla vücudun her yerine taşınıyo
eğer göğüslerde kan dolaşımı yetersizse bu yediğiniz küçlerdeki faydalı maddelerin göğüslere yeterince gitmemesine bu da göğüslerde hücre gelişiminin daha yavaş olmasına dolayısıyla göğüslerin büyümemesine sebep olacaktır
bu yüzden kan dolaşımı önemli

asya o dediğin masajla sıkılaşıp küçülme büyük göğüslerde oluyo ama küçüklerde tam tersi
mesela dambıl kaldırmak ta büyükleri küçültüo küçükleri büyütüo :KK66:

Kızlar bendede aynı sorun vardı bi dönem küç denedim sonra bıraktım ama şu son dönemlerde göğüslerimde bayağı bi büyüme var nedenini hala bulmuş değilim eşim bile büyüdüklerini farketti bulur bulmaz size yazarım.

Kızlar bendede aynı sorun vardı bi dönem küç denedim sonra bıraktım ama şu son dönemlerde göğüslerimde bayağı bi büyüme var nedenini hala bulmuş değilim eşim bile büyüdüklerini farketti bulur bulmaz size yazarım.

önceki zamanların dısında bu aralar özel olarak yediğin bir sey var mı canım?

Yoooo hep aynı şeyler bilmiyorum gerçekten çözersem yazıcam 75 beden sütyen artık küçük gelio 80 oldular kesin.

benimde benimde benimde goguslerim buyuyoooo :)

onu bunu bilmemde buyumelerini ben masajla anladim....

buzlu buzsuz fark etmez... 1 haftadir buzsuz masaj yapiyorum oda cok etki ediyor..

yani soguga dayanamayanlar buzsuz da yapabilirler.. kii ben artik oyle yapiyorum..

masaj masaj masaj baska bisey demiyom... tabi bunun yaninda rezene ve papatya caylarinida ihmal etmiyom..

yanliz buyuduklerini fark ediyorum ama hemen olcmeyecegim 2 hafta sonra olcerim insallahhhhhhh sunu soyleyim 75A yi tam dolu dolu dolduruyo ki onceden bir hayli bosluk vardi :)

Darisi hepimizeee a.s.:nazar:

yaw ben masajımı beceremiyom acaba kızlar, söylermisiniz nasıl yapıyorsunuz masajı. bir de ne kadar sıklıkla?

ben 2 sene önce küçü 1 buçuk ay kullanmıştım baştan baya bi hevesliydim büyücek die
sonra 1-2 hafta içinde etki etmeyince ümidimi tamamen kestim bida hiç ölçüp etmedim hiç ilgilenmedim ama gene de otomatik bi şekilde her akşam 1 kaşık küç yemeye dewam ettim
1 buçuk ay geçtikten sonra biras büyümüş gibime geldiler ama aynı zamanda çok sertleştiler ben de korktum bıraktım bişe olmasın bide dedim meğerse büyüdükleri için sertleşiolarmış
bıraktıktan sonna baya bi küçülme oldu işte osaman büyüdüklerini annadım
geçen sene gene başladım daha önce bi büyüme küçülme olduğu için heralde bu sefer çok çabuk büyüdü 1 ayda tam 1 beden büyüme oldu

bide bilmeyenler için şunu sölemek istiyorum
göğüsler adetten adete büyüyo yani şimdi yediğiniz küçler ilk adet döneminizde etkisini göstercek bu yüzden yaptığınız hiçbişeyi adet dönemine ulaşmadan bırakmayın
her adet döneminde biras biras büyüyo bida küçülmüo
bu yüzden biras sabırlı olmak ve birkaç ay dewam etmek lasım

ferhundecim sen baya bilgilisin sağlıkçımısın yoksa araştırdın felanmı?ben hemşireyim kadın doğum uzmanından duymuştum adetten adete büyüdüğünü:kahve:

hayır canım sağlıkçı değilim
sadece kendimin ve burdaki arkadaşlarımızın deneyimlerine dayanarak konuşuyorum
uzun süredir takılıyorum çünkü bu foruma birçok küçük göğüslü arkadaş tanıdım, mesajların çoğunu okudum

Kızlar benimde buarada küç bitti şuara almıyım yaza doğru başlıyım diyorum bu arada masj yapıcam düzenli günde bir defa yapsam süper bence msj çok işe yarıyo

ilk başladığımda sabah akşam hiç aksatmadan yapıyodum we küç kullanıyodum we büyüdüler

iki elimle aşşağıdan yukarıya dıştan içe doğru masaj yapıyorum yağla yaparsanız daha güzel yaparsınız yaparkende tabi memelerim büyüyo büyüycek diye düşünün we söyleyim büyüolar söz dinliyolar hihoyyyt sewgilerrra.s.

Kizlar bu arada gecenlerde 'Deryali Günler'de Kahve nin gögüsleri kücülttügünü duymustum... Yani bu sürec de pek tüketilmemesi gerekir bence :KK70:D

Ayda yılda bir içiyorum ben oda etkilemez heraldee
Ama güzel düşünceyle büyütebiliriz memişlerimiz büyüycek diyelim hep büyür inş sewgilerrra.s.

Arkadaşlar ben 2 hafta kadar önce yazmıştım, yaklaşık 1 buçuk aydır başladım çalışmalara ve 77 ile başladığım maratonda şu an itibariyle 83 cm deyim. Ben hala kendime şaşırıyorum ve korkuyorum kendi kendime nazar değecek diye. Son hafta itibariyle karabaş otunu içmeye de başladım. ıbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim. Avokado yenilmesini de tavsiye etmişti. Ben ona da başlamaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla yağ oranı en yüksek meyve avokado ve tahminimce bu nedenle önerdi. Aranızda avokadoyu deneyen var mı acaba? Ben ekstra faydasını görürsem buraya yazarım tekrar. Herkes dilediği ölçülere kavuşur inşallah

kızlar ben de üşengeçlere bi bilgi vermek istiyorum eğer şu masaj işine üşeniyosanız, banyoda yapın yani hiç yapmamaktan iyidir. vücudunuzu yıkarken bi 5 dk yapabilirsiniz vücudunuz köpüklüyken, hiç yağlamadan. üşenmiyosanız da ekstradan yapabilirsiniz masaj çok faydalı çünkü göğse.

Forumun bu bölümünü daha önce hiç incelememişim şimdi küçük göğüslerden şikayetçi olan onca kişiyi görünce çok şaşırdım :1shok:
yazdıklarımı harfiyen uygularsanız 2 ay sonunda bana duacı kalacaksınız emin olun :lepi:

ALTIN KURALLAR

2) SPOR:İlk iş önce sağ elinizi sol elin yumruğuna bastırarak 10 a kadar sayın sonra bunun tersini yine 10 kez tekrarlayın. bu sıkılaştırma işlemini başlarda 5-10 kez dayanabildiğiniz kadar yapın. gün içinde aklınıza geldikçe yapmanızda müthiş faydasını görürsünüz.ilerleyen günlerde bu sayıyı artırın.

3)MASAJ: Bunun için donmayan jelleri tavsiye ederim yoksa da buz torbasıyla hasar vermeyecek şekilde göğüslerinize 15 dk boyunca masaj yapın.elma sirkesine batırılmış pamukla silerek masaja son verin.

4)1 bardak ılık su-elma sirkesi karışımı için (her derda devadır)

:

merhaba canım ben bunları anlamadım ne yapıoruz tam olarak??-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar ben 2 hafta kadar önce yazmıştım, yaklaşık 1 buçuk aydır başladım çalışmalara ve 77 ile başladığım maratonda şu an itibariyle 83 cm deyim. Ben hala kendime şaşırıyorum ve korkuyorum kendi kendime nazar değecek diye. Son hafta itibariyle karabaş otunu içmeye de başladım. İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim. Avokado yenilmesini de tavsiye etmişti. Ben ona da başlamaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla yağ oranı en yüksek meyve avokado ve tahminimce bu nedenle önerdi. Aranızda avokadoyu deneyen var mı acaba? Ben ekstra faydasını görürsem buraya yazarım tekrar. Herkes dilediği ölçülere kavuşur inşallah

arkadaşım karabaş otunu bu işe fayda olarak mı söyledi? ben ara sıra içiyorum ama bir de ona başlarsam, rezene+adaçayı+melek otu, şerbetçi otu, çemen tohumu çok ağır olacak, eğer karabaş otu da bu iş içinse en azından birini bırakıp ona başlayacağım

X