- 12 Kasım 2008
- 196
- 0
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
masaj olayı nasıl oluyo kızlar gercekten büyüyormu ..benimkiler zaten sarkmamıs yanı elma sirkesini kullanmasam olmazmı ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neeeeeeeeee ayyyy merwecim inanmıyorumm sana neredeyse 4cm büyümüşler bu harika bişey ya süper delikafadulden ben de yapmak istiyorum en kısa zaman da başlıcam senin adına çok sewindim merwecim inşallah dewam eder bu büyümeler hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık senağlama tam emin olduktan sonra inanarak güzel bi moralle başlamak istiyorum canım ama sende harika bi gelişme göstermiş maşallah diyelim de nazar değmesin babanın merakına gelince ne bileyim unutkanlıga vs.. falan iyi geliyormuş diyebilirsin hayatım ya da seninle alakalı herhangi başka bişeye büyümelerin dewamını diliyorum inşallah hepimizin ki büyür de kurtuluruz artık :dance:
narı ne kadar yiyorsun günde nar suyunun etkisi olurmu sende bayağı gelişme olmuş maşaallah
masaj olayı nasıl oluyo kızlar gercekten büyüyormu ..benimkiler zaten sarkmamıs yanı elma sirkesini kullanmasam olmazmı ..?
merhaba arkadaslar :)
ben 23.ocak tarihinden itibaren bunlari uygulamaya basladim
dogrusu basta hic inanmamistim gercekten ne denesem faydasi olmuyodu ama sansimi denemek istedim :)
ama ben cok faydasini gördüm en cokta buzla masajin etkili oldugunu düsünüyorum
ve masajdan sonra sürülen elma sirkesininde katkisi oldugunu düsünüyorum
agri yapmasi normal benimde gögüslerim bunlari uyguladigimdan beri agriyor ama gözlerime inanamadim bi kac ay daha devam edicem
yanlizca elma sirkesini icmiyorum cokkk igrenccc :bbo:
ama kizlar masaj yaptiktan sonra mutlaka gögüslerinizi elma sirkesiyle silin
ben sirkeli vi sirkesiz denedim sürünce daha etkili oluyor
gelismeleri sizlerle paylasicam :)
meraba merve bu arada kilo almadığına eminmisin ? kesin bu yaptığın yöntemler sayesindemi büyüdü göğüslerin diyosun eğer öyleyse haydi kızlar nar ve hurmaya ve tabi buz masajına.bana bu yöntem çok mantıklı geldi zaten egzersiz buz masajı falan bunların elinden hangi kas kurtulurki mutlaka gelişir.ilk sayfada ballada masaj yapın arada diyo yazan arkadaş göğüsleriniz dahada güzelleşicek.şakkıdı
canim baslamadan ölctüm 80.5 di ve en son bikac gün önce ölctüm 84 oldu
havalara uctum
daha sIklastilar ve dolgunlastilar bikac ay daha dewammm hihoyyyt
sizde beni gelismelerinizden haberdar edin :jeyyar:
bu arada bizim evin alisverisinle babam ilgilenir ve ben hergün babama nar aldiriyorum
kizim neyapicaksin bukadar nari diyip duruyo niye yiyosun bukadar nar dokunucak diyo ne dicemim bilemiyorum yaa kaydirigubbakcemile3
canim en önemlisi zaten masaj ben donmayan jeli buz dolabina koyuyorum bikac saat
sonra 10 dk masaj yapiyorum ama buz gibi oluyoo delikafadulden
ama yinede elma sirkesini kullan derim canim yumusacik yapiyo bide sanki gögüsleri diriltiyo bide kokusu olmasabenneyaptımki
jell nasıll şimdi masaj derken o nerden cıktı yaa masaja gel sen nasıl yapcamm cok zorsa benmkinemi yaptrsam acabaasırnaşık şey
kız ben hamıleyım 3 aylık midem bulanıyor kokulardan parfum bıle kullaanamıyorumki artık
Sanem cim hayırlı uğurlu olsun bebeğin:ecrin_bebek: canımm hayırlı ewlat olur inş hamilelikten dolayı büyür memeişlerimde küçülmez inş a.s kendine bebeğine iyi bak hoşş kal güzel anneea.s.
arkadaşlar hurmanın meyvesini mi yiyorsunuz yoksa bildiğimiz ramazandaki gibi olanını mı?
canımmm memişlerinden süt fışkırsın inş güzel bebeişin kana kana içsin annesinin sütünüüüü hayırlısıyla inş canımma.s.