- 9 Nisan 2008
- 2.427
- 1
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
elifcim çok sewindim inş büyüme dewam eder canım durmak yok yola dewam sewgiler hoş kallla.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar bende haberler var
bir haftadır evde olmanın verdiği çalışma azmiyle sirke hariç herşeyi yaptım sanırım:uhm:
veeeee bu sabah ölçtüm
taaaam 2 cm büyümüşleeeerdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kendime yeni çamaşır almam gerekecekkaydirigubbakcemile2
çünkü artık sığmakta güçlük çekiyolar:1rolleyes:
çok sevindim elifcim bende kendimde bi farklılık görüyorm ama 1 hafta sonra ölçmeyi düşünüyorm bi anda çok seviniyim diye sositososito:teytey:
Arkadaşlar spor konusunda tereddütteyim orta okuldan beri basket voleybol oynadığım için gögüs bölgem kaslandı ve gögüslerimib büyümesi lisedekiyle kaldı.küçükler şimdi okadar fazla oynamıyorm.aşırı ya kaçmamak gerek bence.ama bende denicem 24 yaşındayım büyürmü acaba .
Arkadaşlar spor konusunda tereddütteyim orta okuldan beri basket voleybol oynadığım için gögüs bölgem kaslandı ve gögüslerimib büyümesi lisedekiyle kaldı.küçükler şimdi okadar fazla oynamıyorm.aşırı ya kaçmamak gerek bence.ama bende denicem 24 yaşındayım büyürmü acaba .
dene tabi, yaşla ilgisi yok, hatta ben senden yaşlıyım :)) ama mucize bekleme, kimisi iyi sonuçlar alıyo gerçekten, denemekte yarar var sonuçta zararlı bişey yok :)) bi de küç ekleyebilirsin bunlara...
nar çayım bitmişti... dün aldım ... hemen gidip içeyim :)
kızzzlaaarrr !!!
şase böcük ne işiniz var kız sizin burda, bak hiç söylüyolarmı :)))
madem böyle bişey vardı benim niye haberim yok :mymeka:
dönün topiğinize bakim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızzzlaaarrr !!!
şase böcük ne işiniz var kız sizin burda, bak hiç söylüyolarmı :)))
madem böyle bişey vardı benim niye haberim yok :mymeka:
dönün topiğinize bakim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey