Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kızlar ya siz bu masajın büyüttüğü konsunda hem fikir misniz?delikafadulden

benim yavrucaklar sanki daha da büzüldü küçüldü yaaasenağlama

kızlar ya siz bu masajın büyüttüğü konsunda hem fikir misniz?delikafadulden

benim yavrucaklar sanki daha da büzüldü küçüldü yaaasenağlama
canım ben nemlendiriciyle yaparken böyle hissetmemiştim
ama buz masajı ne kadar yarıyo ona yorum yapamıycam onu hep yapıyorum
ama rezene yağıyla masaj yaptığımda direk farkı hissettim
bence kesinlikle yarıyo
sen masajı neyle yapıyosun canım

kızlar ben geçen sene çilek yağıyla ve buzla yapınca da aynı hisse kapıldığım için

şimdi bişey kullanmıyorum..el egzersizleriyle olan masajın dışında
ellerimle içe doğru yoğuruyorum iştelaelaelaelaelae

kızlar ben geçen sene çilek yağıyla ve buzla yapınca da aynı hisse kapıldığım için

şimdi bişey kullanmıyorum..el egzersizleriyle olan masajın dışında
ellerimle içe doğru yoğuruyorum iştelaelaelaelaelae

canım önce bende bişey kullanmadan yapıyodum ama sanki yağ falan kullanınca daha etkili oldu gibi geldi bana buzla yapmıyosan bile mersin yağı ya da rezene kullan bence

canım önce bende bişey kullanmadan yapıyodum ama sanki yağ falan kullanınca daha etkili oldu gibi geldi bana buzla yapmıyosan bile mersin yağı ya da rezene kullan bence

hımm bakiyim canım bide onları deniyim
evde lavanta yağıda var bi arkadaş lavanta kullanıyordu galiba
kimdi hatırlayamadım ama:uhm
:

arkadaşlar rezene yağı ile birlikte acaba rezene çayı göğüslere kompres olarak uygulansa bir fayda olur mu acaba? birde rezene çayına çörek otu damlatıp içenler var mı aranızda, faydasını gördünüz mü?

hımm bakiyim canım bide onları deniyim
evde lavanta yağıda var bi arkadaş lavanta kullanıyordu galiba
kimdi hatırlayamadım ama:uhm
:
evet canım lavanta yağı kullananlar da var
şahsıma munhasır diye bi arkadaş var o kullanıyo lavanta yağını

arkadaşlar rezene yağı ile birlikte acaba rezene çayı göğüslere kompres olarak uygulansa bir fayda olur mu acaba? birde rezene çayına çörek otu damlatıp içenler var mı aranızda, faydasını gördünüz mü?

canım rezene çayının kompres halini deneyen duymadım ama hani bilmiyorum belki işe yarar
inanmak önemli dimikaydirigubbakcemile2
bi de ben çörek otunun yağını adet sancılarımı hafifletmesi için kasıklarıma koyuyorum
öyle çok iyi oluyo ama tadı çok buruktur çaya damlatırsan içebilir misin bilmem:uhm:

kızlar adaçayıyla da kompres yapılıyo ben onu da denemiştim
ama kısa bi süre

ayy amma çok şey denemişim yaaa

adaçayıda içiyordum bi ara ancak tadına fazla dayanamadımfisfisfis

kızlar adaçayıyla da kompres yapılıyo ben onu da denemiştim
ama kısa bi süre

ayy amma çok şey denemişim yaaa

adaçayıda içiyordum bi ara ancak tadına fazla dayanamadımfisfisfis

bende bi ara ada çayı içtim yaa
ama gerçekten tadına dayanılmıyo:S
sonunda pes ettim bıraktım onu

kızlar bakın ne buldum demek doğru yoldayız:teytey:

Göğüslerin en iyi dostu soğuk sudur. Soğuk su dokuları uyarır, deriyi sıkılaştırır ve elastikiyet sağlar. Ilık bir duş sonrasında boyundan göğüs uçlarına soğuk su dökmek son derece yararlıdır. Önemli bir nokta: Eğer, sık sık duş alıyorsanız, birkaç damla doğal yağla göğüslerinize masaj yapın ve dayanabileceğiniz kadar soğuk suyu göğüs bölgenize göğüs bölgenize tutun. Duş sonrasında ise doğal bir süngerle aşağıdan yukarıya masaj yapın. Bunu her gün on kez uygulayın. Bunun için eczanelerde satılan masaj aletlerinden de yararlanabilirsiniz.

Derinin elastikiyetin arttırılmasının diğer bir yolu da her gün düzenli olarak nemlendirici kullanmaktır. Unutulmamalıdır ki, deri yaşla birlikte nemini kaybeder. Sabah ve akşam uygulanan zengin nemlendiricili vücut kremleri, derinin kaybolan nemini tekrar geri kazanması için gereklidir.

ogescim teşekkür ederiz araştırmış,soruşturmuş,koymuşsun, ellerin dert görmesin :içelim:

Son düzenleme:
şahsım (şekerim nickin çok uzun kısalttım hoş görürsün inş. -tatlicadiarzu- )
lavanta yağının kokusunu beğenmedim ben ya çilek kullandım bugün

zaten bayılırım çileğe kokusu da mis parmaklarımı yalayasım geliyo:roflol:

ooo hanim kizlar kizlar :) maasallah almis gögüsler basini gidiyor sanirim... cok güzel gelismeler okudum ve mutlu oldum, el birligi ile asilmayacak hicbirsey yoktur derim ben :içelim: hepbirlikte mutlaka basaracagimiza eminim kaydirigubbakcemile ben suan icin size pek katilamiyorum cok yogunum hala, sinavlarim sürüyor daha ama ara ara bende masajlarimi yapiyorum... bakalim zaman ne gösterecek, prosedürleri aksatmadan yapalim ve görelim kaydirigubbakcemile2

papatyacım inş. aksatmayalım
benim hep büyütme çalışmalarım yarım kaldı

biraz istikrarlı olsam başarcam belkide
ama sabır ve inanmak lazım güçlü olmak lazım
bunu da burdan birbirimize destek olarak yapcaz inş.:hooray:

amaniiiinnn kızlar maşallah görmeyeli epey kalabalıklaşmışız abbooooovvv :p neuyyse off off ben size kendimi şikayet ediyorum ben sadece sabahları küüç ve hurma yemekten baska bişeey yapmışyorum ne spor ne buz ne masaj off üşenişorum yaa birde ailenle olunca her an buzu falan yapamıon yaa ama sbenmkiler sanki bireaz toparlandılar gibi yenice aybası oldum bakalım bitince sınavlarımda bitecek cumaya inş. düzenli yapacam ama şu yağla masaj meselesi kafamı karıstırdı yaa birde en son ölçtüm benim 84 falandı 87 olmuş ii bi gel,şme heralde ama ben pek bi fark göremiom yaa birden kendimi ümitsiz gördüm yaa bana destek cıkında gaza geleyim yaaaww üşeniom valla poff ne gıcık biriyim ben

X