Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

yaben bu küçü aldım o kdr üşüngeç bi insanımki brzda kokusundan dolyı yiyimedm şimdiede şu nar işine griim diorum ya inş bi etkisi olurr offf

kızlar nar yiyemiyorum ya
zaten pek sevmem de
nar suyu fayda etmez mi acep

Nar suyuda fayda ediyor, ben narı yiyemiyorum, pek pratik değilsırnaşık şey Nar sularında elite markası ve netto markasını iyi gördüm.

sağol canım aromanın var sanırım bugun bi markete gidem ben:içelim:

Kızlar nar suları içinde nektar vasıflı olanları almayın bence..onların etkisi daha azdır diye düşünüyorum.yerimseniben

Canım masajı anlatıldığı şekil yapınca göğüslerinde hafif yukarı oynama hissedersin. İki yanlı göğüs kasların kasılır görürsün.

bende nar suyu içim kızlar ya bak aklıma gelmedi nar tozu alacaktım bende..hadi bakalım inşallah işe yarar küçten bi fayda göremedim ama umut işte..zaten bitki çayı içip buz masajı yapıyorum..accık bi büyümede bende var kızlar bi iki de çatlak oluştu..hergün belki yapamasamda taa yaza kadar bunlarla uğraşmayı düşünüyorum bırakmadan..inşallah bu yaz hepimiz dolgulu mayo, bikinilere vede artık dolgulu sütyenlere eskisi kadar ihtiyaç duymayız..hiç değilse biraz kendimize güvenimiz gelse kızlar ya..çok büyük göğüste sorun küçük göğüste sorun ortası olanlar ne güzel..darısı başımıza:teytey::teytey:

kıslar sporu size tarif edeyim, doğru mu yapıyorum yanlış mı?
kollarımı kırıp göğüs hizamda yumruk yapıyrm. ama ellerim daha önde 20 falan var aralarında. diğer elimle de yumruğumu kavrıyorum.ellerimle birbirine doğru güç veriyrm
doğru mu bu şimdi.

selam kızlar
bende hurma ve soya sütü ile büyütmüştüm fakat ramazanda 3 kilo falan verdim önceleri boyutları değişmemişti 1-2 hafta hiç ilgilenmedim bide baktım gene küçülmüşler geçen gün hormon tahlili yaptırdım östrojen 166.2 çıktı (üst sınır 166 imiş) :Saruboceq:
kainat güzelinin tarifine başladım salı günü
hadi hanımlar hayırlısı ile hepimiz .......

adaçayı ve anason içiyorum

a.s.kıslarrr bende bu miniklik derdinden muzdaribim,kullanmadığım krem ilaç kalmadı,küçte dahil 1gr fayda görmedim :1no2:
son bi umut buna basladım günde 1nar,bikaç hurma gece yatarken buz masajı ve ardından nar özlü krem sürüyom 1,5hafta oldu ama inanın dolgunlaşma var :teytey:
pes etmeyelim kıslarrrrrrrr,en az 2ay deneme,ne kaybederizki zararı olacak hiçbişey kullanmıyoruz çünküü a.s.

Jülyet bencede sadece çayla kalma..sen sadece nar çayı içiyordun değil mi? Hurma yemiyor musun?

nar hiç kullanmadım cnm nar çayı değil..bu göğüs büyütücü hapların içinde östrojeni tetikleyen bi iki bitki var onlardan karışım yaptım öle hergün akşam içiyodum..bende işe giricem bakıyorum..param olur göğüs büyütücü hap alayım dedim bide dedim boşver kanma böyle şeylere dedim...amannn bilmiyomki napsam sabırsızım..nese iki ay bi nar suyu fln içim bitki çaylarına devam edeyim bakalım..hurmada cidden işe yarıyomu kızlar kullananlar memnunmu gelişmeden..

Yeşilim ve karaçiçek hadi bakalım, inşallah güzel haberlerinizi alırızhihoyyyt
Karaçiçek neler kullandın, fayda etmedi bahseder misin biraz?
Yeşilim kaç hurma yiyordun günde?

Jüliet ben hem narın hem de hurmanın etkisi olduğuna inanıyorum..ikisinden birini bıraktığım günden sonra ağrılar azalıyor, onu farkettim. Birde buz sabah akşam şart gibi.

Kızlar bende memeucu hizasındna ölçümle 1 cm kesin büyüme var..2 cm de şüpheli (önceki ölçümümden emin değilim o yüzden 2 kesin diyemiyorum)hihoyyyt

canım neler kullanmadımki...
breast gain hap 6kutu + 1 ktutda kremi
longda krem 2 kutu (bu kremi kullanırken satıcı havuç ye dedi hergün onuda yedim,bide ısırgan otlu kremle masaj yaptım)
acti breast krem 4 kutu
femagis 1kutu
küç 2 ay

ve inan hiçbiri 1cm bile etki etmediiiiiiiii(bide longda göğüs uçlarımı kararttı,cok korktum,inş ilerde bu kremler yüzünden başıma bişi gelmez:Saruboceq:)
verdiğim paraları bi düşünsene
ama şimdi bu doğal yolla şimdiden sonuç almaya başladım bile
ay insallah devamı gelir yaaaaa :Saruboceq:
:enbuyukkk:

siz böyle şeyler yazdıkça bende umutlanıyorum kızlar..bitki çayını artık alışkanlık haline getirdim tadı kötü gelmiyo..evdede hurma varmış salak kafam yemiyorum 2-3 tane arada ağzıma atayım bari tatlı tatlı...bide diyorumki bunlara ilaveten narla küç alsam toz olarak karıştırsam..yaa kızlar acaba diyorum göğüslerime çokmu yüklenmiş olurum bi sakıncası olmaz demi...bu 3 şeyi kullanayım diyorum şöle bi 4 ay hiç bırakmadan..siz ne dersiniz kızlar çokmu fazla olur..çay-küç.nar-hurma

Canım gerçekten çok para gitmiştir ( Olsun bu sefer olur inşallah. Buzun etkisi çok bence. Birde hurma ve narın tabi. Ümidini yitirme devam et.

Olmaz bence..çünkü hepsini yüksek dozda kullanmıyorsun. Canım ben yalnız en küç ün çok etkisi olduğuna inanmıyorum, çünkü hiç okumadım, bir hurma, nar, ısırganın süt arttırıcı etkilerini biliyorum, okudumdu..ama küçü hiç okumadım..tabi sen bilirsin. Hurma kesin ye canım. Birde bu sitede bir başka forumda mı burda mı okudum hatırlamıyorum.gece vakitlerinde hormonlar aktifmiş. Bu yüzden artık hurmayı gece almaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…