- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
canımmm yaa umarim ooledir, kafamçokkarıştı ciddi agriyo cunku
cok tesekkur ederim, cok ii moral oldu oyle demen, korkmaya basladim bi an...
yasim 30 canim, 2 haftadir aklima geldikce, ortalama her gun, ama unuttugum gunler de oldu, nar ve hurma yiyorum, gunde 1 nar, 10 kadar hurma... elma sirkesini 1 hafta yaptim ama maalesef sabahlari cok zorlandim, geceleri de unuttum sırnaşık şey
ama onun disinda sunu soyleyebilirim kizlar, ben daha once bira mayasi, ari sutu kullanarak 1 beden buyutmustum ama o zaman dolgunluk olmustu fakat agri hic olmamisti neredeyse, yalniz bence bu nar ve hurma o kadar etkili ki, gencken bile bu kadar agrimamistir, yani genc dedigim, ergenlikte... sırnaşık şey
ayrica anormal bir buyume yok belki ama resmen sekil degistirmeye basladilar yerimseniben ama iste bu kadar agriyince korktum da :çok üzgünüm: resmen sutyeni cekip atmak istiyorum o denli fisfisfis
Özgecim peki buzla kompres yapmadın mı? Birde bu bira mayası ve arı sütünü nasıl yaptın? ne çok şey varmış yaa:1shok:sırnaşık şey
Birde hurmanın özel bir cins ismi var mı? biraz ince ayrıntı olabilir ama çok merak ettim..sanki ben medine hurması yerken daha bir etkiliydiler..şimdi tunus hurması yiyorum pek ağrı olmuyor yaa..yoksa bana mı öyle geldi..5 gün ara verdim buza çünkü.fisfisfis
Kızlar bugün alışverişte kendinden buz kalıplı torbalardan aldım..cook marka. Artık klasik buzdolabı poşetlerine buz küplerini doldurmakla uğraşmayacağım..tavsiye ederiim:1hug: