Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

arkadaslar nar suyu nasıl ekşi olanmı yoksa normal mi markettenmi aldını çünki annem vde ekşi nardan sıkıp yaptıda acaba omu dedim sizler hangisini içiosunuz

hurma yemeyen insan hurma yemeye basladı iimi arkadaslar gögüs büyütmak isteyenler iyi sonuç alanlar nerdesiniz arkadaslar yawww

hurma yemeyen insan hurma yemeye basladı iimi arkadaslar gögüs büyütmak isteyenler iyi sonuç alanlar nerdesiniz arkadaslar yawww

nacişim burda da beraberiz tatlım
gel yamacıma:lepi::1hug:

bende bi şişkinlik var anlamadım sebebini
hurmadan olabilir mi acaba ya
acıyo göğüslerim ve adet günüme de daha var :uhm:

ya benimkiler doksan ama dolgunlaştırmak ve daha sert olması için yapmak istiyorum sirke falan içmesem de spor yapsam sadece???

benim emzirme döneminde göğüslerim sarkmıştı.aynada bile bakamıyordum kendime.bir değil bir çok hareketi uyguladım.şimdi resmimde göründüğü gibi dik ve dolgun.kalem testi yaptığımda fark daha net oluyor.devamlı kontrol ediyorum.kalem yere düşmediği sürece sarkmada olmadığını görüyorum.silikon taktırsam anca bu kadar olurdu.

Bomba neler yaptığını anlatır mısın bize?

ya kızlar benim arkadaş umreden hurma getirmişti normalde pek yemem ama cinsi güzeldi hoşuma gitti 1 aydır bi tabak falan yiyorum fazlaca getirmişti ve 1 aydırda inanılmaz bi derece göğüs ağrısı oluyo bendeee ve en az bir beden büyüdü.. doğum kont hapı kullanıyodum 2 aydır kullanmıyorum ama kullanırken bile dolgunlaşma olmuştu da bu kadar ağrımamıştı..şimdi okuyunca bunu afalladm yaa bende acaba bişeymi var diye üzülücektim nerdeyseee demekki hurmadan oldu buu..harika yaaa..zaten dert ediyodum küçük diye:eek:ama ciddi anlamda büyüyolar buna inanın emzirme dönemindeki gibiyim şuan:roflol:ve acaip sızı var:bbo:ama giderekte farklılaşıyo hem büyüme var hem dolgunluk... valla madem hurma da keramet hayat boyu yerim ben bunu-tatlicadiarzu-darısı başınızaaa inşaallaaahhhha.s.:nazar:

yalnız 82 arkadaşım evet hurmada büyük keramet var kur'an ı kerimde bile bahsediyor hz meryeme hurma yemesini tavsiye ettik diye ayrıca peygamberimizin bir hadisi var bütün peygamberlerin kendiside dahil duası varmış bu meyve üzerinde sadece hurma mı üzüm,bal ,kabak üzerindede gene aynı şifa duaları var belkide duaların hürmetine bu meyveler bol vitaminli dir 1rolleyes:

Allah Allah bu hurma ne mübarek bişimiş kızlar ya...kim yiyosa göğüslerim bi beden büyüdü diyolar..evde hali hazırda vardı bende yemeye başladım bi kaç gündür..yemek yerken 2-3 tane atıveriyorum..bakalım..
ben bu hurma işini suna dumankayanın sitesindede okumuştum...bitki çayı yanında hergün iki hurma yiyin diyodu..ordada bi kız 23 yaşındayım..umutsuzum fln yazıyodu..bitki çayı ve hurma yemek sayensinde büyüttüm yazıyodu...kızlar hayde bakalım hurma yemeye..accık tuzlu fiyatı ama napcan..tadi en azından küçten daha iyi değilmi...

nar ve hurma sevmediğim için sadece buz masajını yapıyorum.. Eğer benim yok denecek kadar az göğüslerime de çare olursa hep dua edeceğim kainat güzeli sana :) şu an da 82 ölçüyorum bakalım neler olacak...

kainat güzeli durmuş ama ben durmayacağım kafam kadar olana kadar memişler devam etcem.. buzsa buz masajsa masaj... gerekirse hurma bile yerim :KK70:

Arkadaşlar dün uzun süredir görmediğim bi arkla buluştum
kizin göğüsleri küçücüktü benimkinden daha minikti yani
şimdi nerdeyse 3 katina çikmişlar bayaği büyümüşler
silikon taktirmasi mümkün değil onu taniyorum hem o böyle bir şey yapmaz hem de görünüşünden ben anlardim
kilo da almamiş
kiza sordum naptin da büyüdü diye, özel bir şey yapmadiğini söyledi ve samimi bir arkadaşimdir bir şey yapmiş olsaydi söylerdi diye düşünüyorum
bu arada arkadaşim 19 yaşinda
yani bu yaşlarda da birden büyüebiliyormuş:)

silikon taktirmasi mümkün değil onu taniyorum hem o böyle bir şey yapmaz hem de görünüşünden ben anlardim
kilo da almamiş
kiza sordum naptin da büyüdü diye, özel bir şey yapmadiğini söyledi ve samimi bir arkadaşimdir bir şey yapmiş olsaydi söylerdi diye düşünüyorum

ne mutlu kıza kaydirigubbakcemile2
eminmiymiş bişey yapmadığına CADIARZU

kilo da almamiş

nasıl yani
göğüslerinin büyüyesi mi gelmiş :))

gözle görülür bir büyüme varsa vardır bişi benceCADIARZU

gözle görülmek ne demek çevresi 75 ten 85-90 a fln çıkmıştır o derece yani
ilk fırsatta yeniden sıkıştırcam kızı:KK70:

X