- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
julyet ben çayı ve küçü belki bir senedir yapıyorum şimdi nar ve hurmayıda ekledim bunlar zararlı şeyler değilki bişey olmaz gerçi pek faydalarını görmedim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 haftada bu kadar büyümesi çok iyi canımhihoyyyt İnşallah istediğin ölüçlere ulaşırsın. Buzuda ihmal etme.
Ben buza alıştım kızlar bu arada. Hatta artık canım isteyerek yapıyorum, göğüslerimin ateşi çıkıyor gibi geliyor bana bazensırnaşık şey
iyi büyümüş kızzz annam benim kiler o kadar büyüsünler daha ne isterim demekki bünye alıyo senin..kaç yaşındasınki sen canım...bide kızlar bi yerde okudum göğüsün büyük yada küçük olması önemli değilmiş en ideali dolgun göğüslermiş..hatta örnek olsun diye bayanın resminide koymuşlardı..büyük denecek kadar değildi göğüsleri ama dolgun ve yuvarlaktı..ay imrendimki büyümesinler hadi geçtim onu dolgunlaşsalarya avucumu dolduruyolar ama birazcık dolgunlaşıp büyüseler ya..anammm sabırsızlanmaya başladım ya..şurda bayram bitti biteli düzenli çay içmeye başladım..ama sabırsızlanıyorum hemen büyüsünler istiyorum..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar yaptıklarımıza ilave olarak meditasyon yapalım biliçaltına msj gönderin
1-önce gözlerinizi kapatıp 5 dakika iri ve dik göğüse sahip gibi hayal edin sonra bir on dakika bu göğüslü halinizle bir şeyler yapın alışverişe gidin,arkadaş gezmeleri......vb
2- ve şunları söyleyin örn: 'YÜKSEK BENLİĞİM ben iri ve dik göğüslü bir kadın olmayı seçiyorum' vb.. deyin
sakın seçtim veya seçicem gibi kelimeler kullanmayın çünkü bilinaltının zaman kavramı yok şimdiki zamanda yaşıyor herşeyi
3-'YÜKSEK BENLİĞİM TÜM BU İSTEKLERİM HARİKA BİÇİMDE GERÇEKLEŞİYOR TEŞEKKÜR EDİYORUM
4- 1 dakika boyunca sahip olduklarınız için dua edin
bilinaltımıza zamanında kazıdığımız yanlış küçük göğüs msjlarını silelim arkadaşlar ve bu telkini 21 gün yapmamız gerekiyor
Sevindim canım gelişmeye:teytey: Pozitif olmak ne kadar önemlia.s Burda birbirimizede çok güzel moral veriyoruzkaydirigubbakcemile2