-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
canımmm yaa umarim ooledir, kafamçokkarıştı ciddi agriyo cunku
cok tesekkur ederim, cok ii moral oldu oyle demen, korkmaya basladim bi an...
yasim 30 canim, 2 haftadir aklima geldikce, ortalama her gun, ama unuttugum gunler de oldu, nar ve hurma yiyorum, gunde 1 nar, 10 kadar hurma... elma sirkesini 1 hafta yaptim ama maalesef sabahlari cok zorlandim, geceleri de unuttum sırnaşık şey
ama onun disinda sunu soyleyebilirim kizlar, ben daha once bira mayasi, ari sutu kullanarak 1 beden buyutmustum ama o zaman dolgunluk olmustu fakat agri hic olmamisti neredeyse, yalniz bence bu nar ve hurma o kadar etkili ki, gencken bile bu kadar agrimamistir, yani genc dedigim, ergenlikte... sırnaşık şey
ayrica anormal bir buyume yok belki ama resmen sekil degistirmeye basladilar yerimseniben ama iste bu kadar agriyince korktum da :çok üzgünüm: resmen sutyeni cekip atmak istiyorum o denli fisfisfis
Özgecim peki buzla kompres yapmadın mı? Birde bu bira mayası ve arı sütünü nasıl yaptın? ne çok şey varmış yaa:1shok:sırnaşık şey
Birde hurmanın özel bir cins ismi var mı? biraz ince ayrıntı olabilir ama çok merak ettim..sanki ben medine hurması yerken daha bir etkiliydiler..şimdi tunus hurması yiyorum pek ağrı olmuyor yaa..yoksa bana mı öyle geldi..5 gün ara verdim buza çünkü.fisfisfis
Kızlar bugün alışverişte kendinden buz kalıplı torbalardan aldım..cook marka. Artık klasik buzdolabı poşetlerine buz küplerini doldurmakla uğraşmayacağım..tavsiye ederiim:1hug:
kızlar bu hurma nar ve masaj kesinlikle işe yarıyo tecrübe ettimmmmm... yaklaşık 10 gün oldu ve yarım beden kadar büyüme var bakınca bile anlayabiliyorum özellikle masajı bırakmayınn hadi kızlar hepinizden iyi hbrler bekliyorum :)
kızlar bu hurma nar ve masaj kesinlikle işe yarıyo tecrübe ettimmmmm... yaklaşık 10 gün oldu ve yarım beden kadar büyüme var bakınca bile anlayabiliyorum özellikle masajı bırakmayınn hadi kızlar hepinizden iyi hbrler bekliyorum :)
selam kızlar ,
bende 2 aydır hurma yeyip adaçayı ve soya sütü içiyorum 2 gün önce hormon tahlili yaptırdım östrojen hormonum üst sınırın biraz üstüne çıkmış göüslerde de büyüme var kainat güzelinin söyledikleride doğru çünkü elma sirkesinde silisyum var buda dokuları yenileyip güçlendiriyor ayrıca hyaluronik asit salgısını artırıyor bu asit deri altında su toplanmasını ve derinin nemli kalmasını sağlıyor
ayrıca peygamberimizin sirke üstüne şifa duası var evindende hiç eksik etmezmiş
ayrıca elma sirkesi zayıf yüz dokusunuda kuvvetlendiriyomuş
Masaj derken buz masajını mı yoksa balla yada herhangi bir krem yada yağla yapılan göğüs masajını mı kastediyorsun canım?CADIARZU
Kızlar dün bende bir dolgunlaşma farkettim:teytey: Süper bir şey yaa, büyüdüklerini görmek:dance:
Kainat güzeli sana merak ettiğim bir noktayı sormak istiyorum. Tamam bu şekil göğüsler büyüyor..ama kalıcılığı için hep bu buz masajına devam edicekmiyiz? düşünüyorumda yapamadığımız günler olur, yada kış günlerinde soğuktan yapmak istemeyebiliriz. Sen dönem dönem bırakıp tekrar başladın mı? son 3 senedir aynı bedendeyim demiştin, bu sözünden dolayı bu aklıma geldi deCADIARZU Umarım hemen görürsün mesajımı.
ya kızlar ben sirkeli su içmekte çok zorlanıyorum öyleki birkaç yudum alıyorum devam etsem çıkarıcam tadı çok kötü geliyor başka nasıl tüketebilirim sirkeyi salatalara koysam olurmu acaba kainat güzeli sen ne diyorsun ya da siz nasıl içebiliyorsunuz berbat bişey!!!
canım ben yapım gereği kendimle ilgilenmekten kendimi alamıyorum :) yani spor ve masaj benim vazgeçilmezim o nedenle belki formumu korumuşumdur. ama sürekli yapcaksın diye birşey yok. göğüslerin istediğin boyuta geldikten sonra hurma ve nar yemeyi azar azar bırakırsın. elma sirkesi genel itibariyle çok faydalı olduğu için mümkünse tüketilmesini tavsiye ediyorum.
yani demem o ki, gelişme gördüm tamam deyip birden bire sakın bırakmayın hiç bir şeyi. bırakacaksanız azar azar vücudu alıştırarak bırakın (ama ben yine de belli aralıklarla spor ve masaj yapın derim) geçici bir etki değil yani. umarım açıklayıcı olmuştur.. sevgiler..
cnm ben yanlardan öne dogru yapıyorum yani nasıl desem avucumla kavrayıp öne dogru yapıyorum çok sapıkça oldu ama napim başka türlü anlatamadım:):):):):):):))))))))))))))