Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya aktardan almak en iyisi de ; evde olsam hiç sorun değil yaparım ama evde kalmıyorumki öğrenci yurdundayım oyf

en iyisi 5er 10ar hurma yemek :)

Duzenli olarak ben yapiyorum.. simdi 2 bucuk hafta olacak baslayali.. ve 3 gundur bisey yapamadim bayramdan dolayi.. ama dun aksam yatmadan goguslerime baktimda. Sag gogusume daha cok masaj yapiyordum sol gogusumden kucuk oldugu icin.. simdi ikiside ayni olmuslar kizlar yaaaaaaa cok sevindim wallahi :nazar::hooray: Masallah masallah boyle devam ederse ben cok guzel sonuclar alacam galiba..

Ben poset rezene cayi iciyorum... buzla masajin cok etkisi var kizlar.. gozle gorunur halde buyumus benim memisler 70B yi cok guzel dolduruyom simdi.. haa bide hurma yiyom 2 tane.. Artik durmak y0ok yola devam diyom ben :eek:

Insallah sizlerde guzel sonuclar alirsiniz

çok sevindim cnm işallah herkes güzel sonuçlar alır bndede herşey iyi :nazar::nazar: bişi sorucam sen kaç yaşındasın yaşı küçük olana daha çok etki ediyomuş :uhm::uhm:

Ben 19 um hemen başlasam iyi olucak sanırım a.s

Bu yorumları okumak moralimi çok yükseltiyor arkadaşlar umarım herkes güzel sonuçlar alır :nazar:

ya bn bunu geçen sayfalardada sordum ama bitürlü kimseden cvp alamadın sizin mantığınıza hangisi uyuyo ısrarla cvp bekliyorum .....:mymeka:a.s.a.s.
kızlar bilen biri şu soruma cvp verebilirmi acaba ....şimdi hani masaj yapıyoruz ya memişlerin içindeki bezelere masaj yaparsa bezeler gelişmeyeni başlar ?yoksa daha çok sertliği gidip suyumu çıra?kararsız kaldım şimdi sizce doğru olan nedir???:1rolleyes::1rolleyes:

Duzenli olarak ben yapiyorum.. simdi 2 bucuk hafta olacak baslayali.. ve 3 gundur bisey yapamadim bayramdan dolayi.. ama dun aksam yatmadan goguslerime baktimda. Sag gogusume daha cok masaj yapiyordum sol gogusumden kucuk oldugu icin.. simdi ikiside ayni olmuslar kizlar yaaaaaaa cok sevindim wallahi :nazar::hooray: Masallah masallah boyle devam ederse ben cok guzel sonuclar alacam galiba..

Ben poset rezene cayi iciyorum... buzla masajin cok etkisi var kizlar.. gozle gorunur halde buyumus benim memisler 70B yi cok guzel dolduruyom simdi.. haa bide hurma yiyom 2 tane.. Artik durmak y0ok yola devam diyom ben :eek:

Insallah sizlerde guzel sonuclar alirsiniz

merhaba arkadaslar bende yeniyim ve aynı dertten muzdaribim bütün yazılarınızı okudum faydasını gören ve büyüme sağlayan varsa yazarsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim hepinize...

..................................................................................

Kızlar selam!
29 yaşında 1 çocuk annesiyim.Emzirince göğüslerimde küçülme oldu.:KK43: Kainat güzelinin açtığı forum ilgimi çekti, denemeye karar verdim. :) Kainat güzeline ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.:1hug:
Bugün 4 ekim. Nar suyuna 26 eylül akşamı başladım. 3 ekim yani dün ve bugün alamadığım için içmedim. Hurmayı önceleri sabah akşam 2 er tane yerken son 2 gündür ort 7-8 tane yiyorum (sebebide babamın aldığı hurmaların güzel olması :) ). Sirkeli suyada bu son 2 gündür sabah akşam içmeye başladım. Buz masajını evvelsi akşam ve dün öğleden sonra elime aldığım tek buzu gezdirerek yapmıştım. Ama bu sabah poşete buzları koyup yaptım, göğüs bölgesi derisinin rengi pembeleşti..bu şekil daha iyi oluyor buzun etkisi..böyle yapın tavsiyemdir. İlk kez bugün zaman zaman olan ağrımaları hissettim. (Göğüs bedenim 80A sanırım, sütyenden sütyene değişiyor.):teytey::teytey:

canim ben 17 yasindayim.. sende guzel sonuclar almistin galiba sein yasin kac peki ?

bnde bu ayın 18 inde 19 uma giricem aslında bu konuda sen benden biraz daha şanslısın istediğin sonuçu alana kadar bırakma sakın...bn kararlıyım büyütücem ...ama canımı sıkan tek sorun kışın gelmesi havalar soğudu yani buz masajı biraz zor olucak dona dona artık kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Kızlar selam!
29 yaşında 1 çocuk annesiyim.Emzirince göğüslerimde küçülme oldu.:KK43: Kainat güzelinin açtığı forum ilgimi çekti, denemeye karar verdim. :) Kainat güzeline ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.:1hug:
Bugün 4 ekim. Nar suyuna 26 eylül akşamı başladım. 3 ekim yani dün ve bugün alamadığım için içmedim. Hurmayı önceleri sabah akşam 2 er tane yerken son 2 gündür ort 7-8 tane yiyorum (sebebide babamın aldığı hurmaların güzel olması :) ). Sirkeli suyada bu son 2 gündür sabah akşam içmeye başladım. Buz masajını evvelsi akşam ve dün öğleden sonra elime aldığım tek buzu gezdirerek yapmıştım. Ama bu sabah poşete buzları koyup yaptım, göğüs bölgesi derisinin rengi pembeleşti..bu şekil daha iyi oluyor buzun etkisi..böyle yapın tavsiyemdir. İlk kez bugün zaman zaman olan ağrımaları hissettim. (Göğüs bedenim 80A sanırım, sütyenden sütyene değişiyor.):teytey::teytey:

demek sende de bişiler var bu harika haber :sm_cool::sm_cool:hepimize moral oluyo ...bnde buz masajı yaparken memişlerim pembiş penbiş oluyo ....:1hug::1hug:

Evet aslıcım çok sağol, çok mutlu oldum valla. Bu yaştada göğüslerim ağrıyınca aynı ergenlikteki gibi pek bir hoşuma gitti.kaydirigubbakcemile3 Yalnız buz masajını ben 15 dk yapamıyorum yaa..memişlerim buz gibi oluyor, meme uçlarım donacak diye korkuyorum :eek: enfazla 6-7 dk yapabiliyorum. Sen ne kadar süre yapıyorsun?
Elma sirkeli suyu 3 çorba kaşığı ölçüsünde yapıyorum. İlkin konsantre geliyor genzim yanıyor, bende içtiğim kadar tek rar su ilave dip sulandırıyorum tekrar içiyorum. Elma sirkesi olduğu için sanki elma suyu içiyor gibi oluyorum..yani kokusunun keskinliğine bakıp aldanmayın içmesi kolay kızlar.a.s, çekinmeyin için yani.

Ben ısırgan çayıda almayı düşünüyorum, süt arttırmada ısırganı hurma gibi duymuştum. Elle masajda kainat güzeli bal kullanmış ama ben avonun kremini deneyeyim diyorum, balı yapış yapış hergün sürecek irade yok bende benneyaptımki yada bitkisel yağda kullanabilirim. Karar verince yazarım buraya. Kızlar sonuçları yazalım buraya :teytey: Hepinizi öpüyorum:1hug:

ulen iile adama buz masajı yaptırceniz he donarım die yapmıodum masallah ballandora ballandıra
anlattınız bi hasta olemde ne olacak ozamn nese deneyelim görelimmm bakalım
buarada ben ne zman soğuk suya girsem denizde falan büzüsüo kuçuluodu memişler buz ne iştir anlamadım he

Evet aslıcım çok sağol, çok mutlu oldum valla. Bu yaştada göğüslerim ağrıyınca aynı ergenlikteki gibi pek bir hoşuma gitti.kaydirigubbakcemile3 Yalnız buz masajını ben 15 dk yapamıyorum yaa..memişlerim buz gibi oluyor, meme uçlarım donacak diye korkuyorum :eek: enfazla 6-7 dk yapabiliyorum. Sen ne kadar süre yapıyorsun?
Elma sirkeli suyu 3 çorba kaşığı ölçüsünde yapıyorum. İlkin konsantre geliyor genzim yanıyor, bende içtiğim kadar tek rar su ilave dip sulandırıyorum tekrar içiyorum. Elma sirkesi olduğu için sanki elma suyu içiyor gibi oluyorum..yani kokusunun keskinliğine bakıp aldanmayın içmesi kolay kızlar.a.s, çekinmeyin için yani.

Ben ısırgan çayıda almayı düşünüyorum, süt arttırmada ısırganı hurma gibi duymuştum. Elle masajda kainat güzeli bal kullanmış ama ben avonun kremini deneyeyim diyorum, balı yapış yapış hergün sürecek irade yok bende benneyaptımki yada bitkisel yağda kullanabilirim. Karar verince yazarım buraya. Kızlar sonuçları yazalım buraya :teytey: Hepinizi öpüyorum:1hug:

senin göğüslerinde ağırlık falan oldumu bnde dolgunlaşma var ama ağrı sızı daha olmadı ...dolgunlaştı,şekle girdi,ağırlaştı :nazar::nazar:ama niye ağrı sızı olmadı acep erkenmi daha CADIARZUCADIARZU

ulen iile adama buz masajı yaptırceniz he donarım die yapmıodum masallah ballandora ballandıra
anlattınız bi hasta olemde ne olacak ozamn nese deneyelim görelimmm bakalım
buarada ben ne zman soğuk suya girsem denizde falan büzüsüo kuçuluodu memişler buz ne iştir anlamadım he

canım buz masajı uygulandığı bölgedeki hücreleri uyandırıyo böylece uyuşuk hücrelerimiz noluyo lee diyerek harekete geçiyo :) o nedenle çok önemli bir madde aksatmamanı tavsiye ederim.
aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıyor. vücudumuza gerekli besinler kan yoluyla aktarılıyor.yani bir nevi tükettiğiniz hurma, nar, elma sirkesi kanla birlikte göğüslere ulaşmış oluyor.
donacazzz diye düşünmeyin. unutmayın herşey düşüncede başlar :)

yaptığınız her şeyi severek yapın. sevmeden hiç bir şey yapmayın. mesela elma sirkesini tiksinerek içmektense hiç içmeyin daha iyi.
neyse ufak ufak gelişmeler başlamış, sevindim. hepiniz fayda görmesi dileğiyle..

ya bn bunu geçen sayfalardada sordum ama bitürlü kimseden cvp alamadın sizin mantığınıza hangisi uyuyo ısrarla cvp bekliyorum .....:mymeka:a.s.a.s.

aslıcım tabiki bezelere masaj yapacaksın. ama masaj yapmanın da bir püf noktası var. söylediğim gibi yaparsan suyu falan çıkmaz aksine şekillenir. çok hırpalamadan aşağıdan yukarı ve dıştan içe doğru yapman gerek. 15-20 dk sabah akşam yapman iyi olur.

X