- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
2 ayda 10 kg vermeniz icin tamamen ac kalmaniz lazim nerdeyse. Ve ayrica bunyenizi sarsar. Unutmayin cabuk verilen kilo cabuk alinir hemde fazlasiyla.Evet arkadaslar hedefim bu. Cünkü ayda 5 kilo vermenin ideal oldugunu düsünüyorum. Yasadigim yerde diyetisyen yok sanirim ama arastiracam bu konuyu.
Hergün yapilacaklar listem
1-Yürüyüs en az yarim saat
2- yarim saatlik plates.
3- diyetimden karbonhidrati cikarmak veya en az seviyeye indirmek.
Aslinda sagliksiz beslenen biri degilim. Kola vs hic sevmem ama yemegi cok yerim ve hareketsizim.
Beraber 2 ayda 10 kilo vermeye ne dersiniz??? Benim de destege ihtiyacim var
Ayda 4-5kilo vermek normal degil mi ? Ben acikcasi onu düsünüp 10 kilo dedim. Yoksa suan 5 kilo bile versem mutlu olurum2 ayda 10 kg vermeniz icin tamamen ac kalmaniz lazim nerdeyse. Ve ayrica bunyenizi sarsar. Unutmayin cabuk verilen kilo cabuk alinir hemde fazlasiyla.
Ayda 4-5kilo vermek normal degil mi ? Ben acikcasi onu düsünüp 10 kilo dedim. Yoksa suan 5 kilo bile versem mutlu olurum
Ilk ay 3 4 kg verirsiniz oda odemdir. Sonrasi zorAyda 4-5kilo vermek normal degil mi ? Ben acikcasi onu düsünüp 10 kilo dedim. Yoksa suan 5 kilo bile versem mutlu olurum
hayırlı olsun canım boy ve kilonu yazmamışsın
eğer yediklerine dikkat eder ve sporu bırakmazsan çok rahat ayda 5 kilo verirsin
Günlüğünüz hayırlı olsun benim de vermem gereken kilolar var katılabilir miyimEvet arkadaslar hedefim bu. Cünkü ayda 5 kilo vermenin ideal oldugunu düsünüyorum. Yasadigim yerde diyetisyen yok sanirim ama arastiracam bu konuyu.
Hergün yapilacaklar listem
1-Yürüyüs en az yarim saat
2- yarim saatlik plates.
3- diyetimden karbonhidrati cikarmak veya en az seviyeye indirmek.
Aslinda sagliksiz beslenen biri degilim. Kola vs hic sevmem ama yemegi cok yerim ve hareketsizim.
Beraber 2 ayda 10 kilo vermeye ne dersiniz??? Benim de destege ihtiyacim var
Tabi ki :)Günlüğünüz hayırlı olsun benim de vermem gereken kilolar var katılabilir miyim
15 eylül olsun mu arada tartilmayalim o güne odaklanalim. Ya da 15 Agustos ve 15 eylül iki dafa en fazla olsun.164 boy kilo 61 tartı günü var mı
15 ağustos daha iyi gibi tabiiii sen bilirsin15 eylül olsun mu arada tartilmayalim o güne odaklanalim. Ya da 15 Agustos ve 15 eylül iki dafa en fazla olsun.
15 Agustosa kadar ne kadar güclü oldugumuzu kendimize gösterecez.15 ağustos daha iyi gibi tabiiii sen bilirsin
Ayy inşallah Can'ım ya nefsimize hakim olalım gram gramda olsa vereceğiz mutlaka motivasyon önemli15 Agustosa kadar ne kadar güclü oldugumuzu kendimize gösterecez.
2 ayda 10 kg vermeniz icin tamamen ac kalmaniz lazim nerdeyse. Ve ayrica bunyenizi sarsar. Unutmayin cabuk verilen kilo cabuk alinir hemde fazlasiyla.
Kendimi tanıtayım 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var kimya mezunuyum ikinci çocuk öncesi kilo vermeyi çok çok istiyorum10 gündür yürüyüşe başladım artık kalıcı kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?