• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Ayda 10 vermek

TopraKahveBob

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6.347
19.883
298
Evet arkadaslar hedefim bu. Cünkü ayda 5 kilo vermenin ideal oldugunu düsünüyorum. Yasadigim yerde diyetisyen yok sanirim ama arastiracam bu konuyu.

Hergün yapilacaklar listem
1-Yürüyüs en az yarim saat
2- yarim saatlik plates.
3- diyetimden karbonhidrati cikarmak veya en az seviyeye indirmek.

Aslinda sagliksiz beslenen biri degilim. Kola vs hic sevmem ama yemegi cok yerim ve hareketsizim.

Beraber 2 ayda 10 kilo vermeye ne dersiniz??? Benim de destege ihtiyacim var

Evet arkadaslar hedefim bu. Cünkü ayda 5 kilo vermenin ideal oldugunu düsünüyorum. Yasadigim yerde diyetisyen yok sanirim ama arastiracam bu konuyu.

2- yarim saatlik plates.

Aslinda sagliksiz beslenen biri degilim. Kola vs hic sevmem ama yemegi cok yerim ve hareketsizim.

2 ayda 10 kg vermeniz icin tamamen ac kalmaniz lazim nerdeyse. Ve ayrica bunyenizi sarsar. Unutmayin cabuk verilen kilo cabuk alinir hemde fazlasiyla.

hayırlı olsun canım boy ve kilonu yazmamışsın
eğer yediklerine dikkat eder ve sporu bırakmazsan çok rahat ayda 5 kilo verirsin

2- yarim saatlik plates.

Günlüğünüz hayırlı olsun benim de vermem gereken kilolar var katılabilir miyim

Bugün 8000 adım attım yaklaşık 5 km denk geliyor sen spor yapıyor musun bence yürüyüş en güzeli ❤️

Kendimi tanıtayım 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var kimya mezunuyum ikinci çocuk öncesi kilo vermeyi çok çok istiyorum :dua: 10 gündür yürüyüşe başladım artık kalıcı kilo vermek istiyorum :KK51:

Hadi hayırlısı verirsin azimli ol pes etme öğünlerini azar azar kes ben öyle yaptım 2 ay içinde 13 verdim başarılar
Kendimi tanıtayım 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var kimya mezunuyum ikinci çocuk öncesi kilo vermeyi çok çok istiyorum :dua: 10 gündür yürüyüşe başladım artık kalıcı kilo vermek istiyorum :KK51:

Back