- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
Milletin Türkçesine laf etmişsin de, bişey değil "bir şey" olacak o. Bir de noktayla cümle arasında boşluk bırakılmaz.önce empati yazmayı öğren arkadaşım. sonra başkasına eleştirirsin. vallahi bu bir derdim vardaki kendini bişey sananlar bıktırdı, yeter artık milletin dertleriyle dalga geçip durmayın.
sana dert gelmez bana gelir . beğenmiyorsan yazma.
Dünyanın en normal şeyini söylemiş, ben de aynı evde yaşadığım sevgilimi hiç takip etmiyorum. O da beni takip etmiyor. Yanlışlıkla telefon ekranıma gözü kaysa "ay özür dilerim, pardon" diyor. Normal olan o. Senin sevgilin/kocan olsa demek ki adamı tımarhanelik edeceksin.sen hasta falan mısın?
görüşelim. sen doktor olmadan benimle ilgili teşhis koymaya kalkıyorsan. bunun da hesabını verirsin o zamanTamamdır, görüşeceğiz.
Bu konuyu açan biri bana utan demesin lütfenevet önce türkçe öğren. ben olsam empati kelimesini bile yazamasam utanırım. yazık yani.
anlamıyorsan git işine
Ben hakaret etmedim. Sen ettin, görüşeceğiz.görüşelim. sen doktor olmadan benimle ilgili teşhis koymaya kalkıyorsan. bunun da hesabını verirsin o zaman
Aylarca elin herifinin dakika dakika ne kadar çevrimiçi olduğunun çetelesini tutan kadın senin de hayatını dışardan okur Rozi, çıldırırsın.Banlanmışsın, banlandım, unutur falan sanıyorsan yanılıyorsun bu arada. Dışarıdan okursun, bunu da gör.
Empati degilmiydi kiz o ? Bildiğimi unutturdun şimdi olucak iş değilAlahım bu nasıl bir yokluktur
Enpati yapayım diyorum enpatide sanal birşey anlayamıyorum yaşamak lazım gelir
Benim gibi düz insanların asla anlayamayacağı birşey heralde
Cıx enpati oEmpati degilmiydi kiz o ? Bildiğimi unutturdun şimdi olucak iş değil
doğru enpati tamamCıx enpati o
Enpati yada empati konu sahibi bayağı içerledi yorumlaradoğru enpati tamam
eNpatik seNpatikler geyikten gitmesek
Konuyu yorumlayanlar üsluplara dikkat edin lütfen
şuraya gelip pis ve negatif içini buraya boşaltanlar uzak dursun. gerçekten mide bulandırıyorsunuz artık. hep aynı insanlar. dönüp dönüp başka nickler alıp gelip buraya milletin dertleriyle dalga geçiyor. asıl psikologluk kendileri haberleri yok. gerçekten artık çekilmiyorsunuz.
Aşırı merak ettim 3 saatte bir girdiğini nasil anladiniz? Telegramda son görülmesi 3 saat önce diye bir şey var mi ki? Yoksa siz 3 saat boyunca hic telegramdan çıkmadan onun çevrimiçi durumunu mu kontrol ettiniz? Eger bu da değilse nasılllll
Ben inpate diye biliyordum ama?Cıx enpati o