Kafasına dokunamadığın, çıplak gözle göremediğin adamın kafası ile ilgili planların ilginç.ne yaparsam yapayım, kafasında odunda kırsam içimdeki bu kin ve acıyı bastırmaz.
Aynı. Başkasını bulamıyor ki zaten.Ayy geçenki adam mı yoksa yeni bir sanal mı bulmuş?
Aynı herif. Hiç yaratıcı olamıyor bu kız yav .Ayy geçenki adam mı yoksa yeni bir sanal mı bulmuş?
Bu durumda kendi kendinize yazmak zorunda kalacaksınız. Lütfen yukarıda yazdıklarınızı sakin bir kafayla tekrar okuyun. Ortada olmayan bir ilişki için neden kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz ? Yazık değil mi size ?kızlar sadece aklı başında düzgün uslupla yorum yazanlara cevap yazıcam. onun dışında kimseyle uğraşacak gerçekten hiç halim yok. içimi dökmek istedim. hepsi bu.
Aynı. Başkasını bulamıyor ki zaten.
Bari başka biri olsaydı.Aynı herif. Hiç yaratıcı olamıyor bu kız yav .
tatlım ben ortada ilişki olmadığının farkındayım. benim düzgün usluptan kastım beni onaylayın anlamında değil. ama burada ego kasıp hayatlarında hiç hata yapmadan yaşıyormuş gibi hava takınıp ağzına geleni yazan tiplerden bahsettim.Bu durumda kendi kendinize yazmak zorunda kalacaksınız. Lütfen yukarıda yazdıklarınızı sakin bir kafayla tekrar okuyun. Ortada olmayan bir ilişki için neden kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz ? Yazık değil mi size ?
Gerçekten koca bulabilse "canım kocişime pembişli sunum yapıyorumBari başka biri olsaydı.Sanalda bu kadar takıyor. Gerçek bir ilişki yaşasa, rossey'i adamdan ameliyatla falan ayırırlar herhalde. Ürkütücü bir tarafı var. Bu sanaldaki adam için bile ürktüm ben şahsen.
İşte ben bu kadar takip etmenizi, hatta üstüne sinirlenmenizi anlamıyorum. Netten tanışmaya çalıştık olmadı der engeli basar hayatıma bakarım.tatlım ben ortada ilişki olmadığının farkındayım. benim düzgün usluptan kastım beni onaylayın anlamında değil. ama burada ego kasıp hayatlarında hiç hata yapmadan yaşıyormuş gibi hava takınıp ağzına geleni yazan tiplerden bahsettim.
yoksa eleştiriye ben aşırı açığım. zaten ben dört dörtlük bir şey yaşıyorum sizde beni onaylayın demiyorum ki.
yaşadığım neyse aynen a dan z ye yazmışım. öyle olsa kötü taraflarını gizler. adam iki ay sonra kapıma geldi yazardım.
öyle ya da böyle ben bu adamla iletişimime devam etmek istedim ve 2 ay sonra gelip bana yazıyor . ben sinirden çatlamayım da kim çatlasın .
ya siz komik olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz. ne olur gidin başka yerde oynayın valla bıktırdınız yaBaslik onerisi: Gordugune asik gormedigine bulasik Rosseyy ile gece yarisi kusagi
komikliklerinizi başka yerde yapın. konuyu boş boş muhabbetlerle doldurmayınBari başka biri olsaydı.Sanalda bu kadar takıyor. Gerçek bir ilişki yaşasa, rossey'i adamdan ameliyatla falan ayırırlar herhalde. Ürkütücü bir tarafı var. Bu sanaldaki adam için bile ürktüm ben şahsen.
Çok sakıncalı bir bağlanma biçimi var. Ve evet, dediğinizi yapabilecek biri bence de.Gerçekten koca bulabilse "canım kocişime pembişli sunum yapıyorum" "bir tanecik kocişim açım diye bana dürüm yaptırmış kıskançlıktan çatlayın " diye videolar çekip paylaşırmış gibi bir izlenim veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?