2 ay önce bana yazması için öldüğüm, bi nevi yalvardığım ama bir türlü yazmayan adam tam iki ay sonra bana üstüste mesaj atıp arıyor..

Alahım bu nasıl bir yokluktur
Enpati yapayım diyorum enpatide sanal birşey anlayamıyorum yaşamak lazım gelir
Benim gibi düz insanların asla anlayamayacağı birşey heralde😔
önce empati yazmayı öğren arkadaşım. sonra başkasına eleştirirsin. vallahi bu bir derdim vardaki kendini bişey sananlar bıktırdı, yeter artık milletin dertleriyle dalga geçip durmayın.
sana dert gelmez bana gelir . beğenmiyorsan yazma.

tatlım ben ortada ilişki olmadığının farkındayım. benim düzgün usluptan kastım beni onaylayın anlamında değil. ama burada ego kasıp hayatlarında hiç hata yapmadan yaşıyormuş gibi hava takınıp ağzına geleni yazan tiplerden bahsettim.
yoksa eleştiriye ben aşırı açığım. zaten ben dört dörtlük bir şey yaşıyorum sizde beni onaylayın demiyorum ki.
yaşadığım neyse aynen a dan z ye yazmışım. öyle olsa kötü taraflarını gizler. adam iki ay sonra kapıma geldi yazardım.
öyle ya da böyle ben bu adamla iletişimime devam etmek istedim ve 2 ay sonra gelip bana yazıyor . ben sinirden çatlamayım da kim çatlasın .
Herkes hata yapar. Hata yapmayan insan yoktur. Ama bu hataların dereceleri vardır. İnsanlar belli yaşlarda belli şeyleri yaşayıp hatalarından ders çıkarırlar, gelişirler. Sende o yok gibi. Hem çok şuursuzca davranıp büyük bir hata yapıyorsun, hem de ders almıyorsun, aynı hatayı devamlı sürdürüyorsun. Üstelik ergen filan da değilsin anladığım kadarıyla. Tuhaf ve ekstrem bir durum olduğu için de insanlar dalgaya vuruyor artık.

Gerçekten anlamı kalmamış olsaydı ne sinirlenirdin,ne üzülürdün ne de sevinirdin yazmasına. Anlam kalmaması demek hissizlik demek çünkü. Yabancı biri sana yanlışlıkla mesaj atmış gibi olursun kafada tamamen bittiginde.
Şu kadar söyleyeyim iflas eden bakkal eski defterleri karıştırırmış.. durum bundan ibaret🤷

Çok sakıncalı bir bağlanma biçimi var. Ve evet, dediğinizi yapabilecek biri bence de.
Ve sorununun temeli ne bu adamda yatıyor ne de duygusal ilişki türlerinde. Sorun çok daha derinde.
senin buradaki şuanki halinden bende aynı şeyi düşünüyorum. zira kendi hayatını bırakıp gelip buraya insanların dertleriyle dalga geçme kafası da ayrıca bir psikologluk durum. önce sen dön kendine bak. bütün gün nette millete yorum yazmak ne sağlıklı bir yaşamsa seninki de o kadar sağlıklı. insanı sinir etmeyin. gidin işinize

Bu adama çok anlam yüklemişsiniz. Birini bulamayıp bir kez daha şansını denemek istemiş. Silin her yerden. Takıntı boyutuna gelmiş sürekli çevrimiçi oluşunu dakika dakika takip etmek falan. Böyle yaparsanız kendinizi iyice çıkmaza sokarsınız.
Bir de yukarda bir üye “totosu kıllı herif” yazmış gül gül öldüm 🤣🤣🤣🤣🤣

senin buradaki şuanki halinden bende aynı şeyi düşünüyorum. zira kendi hayatını bırakıp gelip buraya insanların dertleriyle dalga geçme kafası da ayrıca bir psikologluk durum. önce sen dön kendine bak. bütün gün nette millete yorum yazmak ne sağlıklı bir yaşamsa seninki de o kadar sağlıklı. insanı sinir etmeyin. gidin işinize
En azından gerçek bir ilişkim var. Senin o bile yok. :KK53: Her halükarda senden daha sağlıklıyım, evet.

Belki sigara içerken, tuvaletini yaparken, yemeğin pişmesini beklerken sıkıntıdan bakıp yorum yapıyor?

Aylarca dakika başı salak bir herifin teki online mı, birileriyle yazışıyor mu diye telegramdan kontrol etmekle karşılaştırınca 1000 kat daha sağlıklı bence.

şuraya gelip pis ve negatif içini buraya boşaltanlar uzak dursun. gerçekten mide bulandırıyorsunuz artık. hep aynı insanlar. dönüp dönüp başka nickler alıp gelip buraya milletin dertleriyle dalga geçiyor. asıl psikologluk kendileri haberleri yok. gerçekten artık çekilmiyorsunuz.

önce empati yazmayı öğren arkadaşım. sonra başkasına eleştirirsin. vallahi bu bir derdim vardaki kendini bişey sananlar bıktırdı, yeter artık milletin dertleriyle dalga geçip durmayın.
sana dert gelmez bana gelir . beğenmiyorsan yazma.
Valahi anlamıyorum dalga geçtiğimden değil
Nasıl bu kadar birine bağlanır bu kadar üzebilir insan kendini
Nesi var bu adamın
Bu nasıl bir fanatizimdir
An la mı yo rum
Hem daha enmpati dahi yazamıyorum 🙈

En azından gerçek bir ilişkim var. Senin o bile yok. :KK53: Her halükarda senden daha sağlıklıyım, evet.
ya şu yazdığın bile o kadar basit ki. ya arkadaşım. git sevgiline yaz o zaman. 3 yaşındaki çocuk gibi aaa bak benim ilişkim var ne demek ya. sen kendini normal mi sanıyorsun?

Valahi anlamıyorum dalga geçtiğimden değil
Nasıl bu kadar birine bağlanır bu kadar üzebilir insan kendini
Nesi var bu adamın
Bu nasıl bir fanatizimdir
An la mı yo rum
Hem daha enmpati dahi yazamıyorum 🙈
evet önce türkçe öğren. ben olsam empati kelimesini bile yazamasam utanırım. yazık yani.
anlamıyorsan git işine

Belki sigara içerken, tuvaletini yaparken, yemeğin pişmesini beklerken sıkıntıdan bakıp yorum yapıyor?

Aylarca dakika başı salak bir herifin teki online mı, birileriyle yazışıyor mu diye telegramdan kontrol etmekle karşılaştırınca 1000 kat daha sağlıklı bence.
Ay ben "gerçek" olan sevgilimi o kadar takip etmiyorum. :KK53: Büyük bir azim var ama boşa gidiyor işte.

ya şu yazdığın bile o kadar basit ki. ya arkadaşım. git sevgiline yaz o zaman. 3 yaşındaki çocuk gibi aaa bak benim ilişkim var ne demek ya. sen kendini normal mi sanıyorsun?
Aynen ömründe görmediğin dul bir erkeğin evine duşakabin yaptırma hayali baya normal bir şey çünkü. Hiç psikologluk falan değil. Devam böyle.

Oldukça normalim bence. Sizce kızlar? Nasılım? Beni beğeniyor musunuz?
Forumda anket yapsak, her türlü seni deviririm. :KK53:

Ergenken sanaldan konuştuklarım ve orada kalanlar oldu, geçti gitti. Hayatımda hiç sanal bir karaktere bu kadar bağlanmadım ve anormal bir durum bana göre, size tavsiyem psikolojik destek almanız yönünde olur. Sevgi yoksunluğu mu,neyin eksikliği bilmiyorum;ama sevgiyi dokunabileceğiniz, gözlerine bakabileceğiniz kişilerde aramalısınız.

Oldukça normalim bence. Sizce kızlar? Nasılım? Beni beğeniyor musunuz?
Forumda anket yapsak, her türlü seni deviririm. :KK53:
senin normal olmadığın belli de. senin gibi biriyle uğraşan ben normal değilim bence. ne demişler b..k a bulaşma!!! ben sana niye bulaşıyorum ki

X