• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2 ay aşılar hakkında acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

a1b2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
26
0
86
İstanbul
ben doğumu türkiyede yaptım hepatit b doğduğunda ve "1 ayında vurdular. şimdi yurt dışındayım 2 aylık oldu aşıya götürdüm aşının içindede hepatit varmış ağır gelir diye vurmadılar türkiyeden getirttik tam v urulacaktı ondada varmış hepatit şimdi 2 ayını 2 hafta geçince vuracaklar.o zaman sorun olmazmış.aşıları artık 15 gün geç vurulmasımı gerekiyo.dillerini anlamıyorum tercümanla bu kadar oluyo doktorunuza sorun lütfen ben burdan yapamıyorum acil cevap bekliyorum.:1no2:

canım ben 1 hafta gec vurdurmustum o kadar mahsuru oldugunu sanmıyorum panik yapma .....

hepatiti bizde bayrama denk gelmişti.5 gün fılan geç vurdurduk...bu pazarteside karma aşımız vardı ama yaptıramadık kızım hasta bogaz enfeksiyonu geciriyo antibiyotik fılan kullanıo. doktorumuz bi hafta sonra yaptır dedi.sorun olmaz yani...

Son düzenleme:
canım bızımde bebeıs hasta olmustu antıbıyotık ıgne oldu hep.bırde asılar olmasın dıye doktorumuzdan ızın alıp 10 gun kadar gec vurdurdum asıları...

dua edin arkadaşlar oğlumun aşısı yarın gelebilir türkiyeden.içinde hepatit olmayan aşı varmış.inş aksilik ıolmaz gelir:lepi:

Back