Maalesef <2 çıktı.10.günümElinde test yok mu canim?
Sürecin şuan sanırım 10.gun veya 11.gundesin doğru mu anladim?
111.gün <2 bhcg11. Gün Belirtileri regli öncesi gibi miğde krampları progestoron 2*1 devam ..
bugün bhcg baktırmayı düşünüyorum.
Bugün Rüyamda baktırmışım 3.4 den 2.5 a düşmüştüRüyam çıkacak diye baktırmaya korkuyorum…
Ama henüz erken ki test 15.gun veya gecikme ile yapin derlerMaalesef <2 çıktı.10.günüm
Evet artık beklemedeyim çok umutlu olmamakla birlikte . 1 kasımda doktor kontrolüm var. BakalımAma henüz erken ki test 15.gun veya gecikme ile yapin derler
Evet bugün 11. Günüm canımElinde test yok mu canim?
Sürecin şuan sanırım 10.gun veya 11.gundesin doğru mu anladim?
Hayır çok az acıyor sinek ısırığı kadar . Eşimde de bende de bir sorun yok tüm testleri tahlilleri yaptılar . Aşılama yapalım dedi doktor. Ama başarı ihtimali çok düşük bu tedavinin devlet karşılıyor tüp bebek öncesi aşılama zorunlu dedi. 1. Aşılamam ağustosta yapıldı olumsuz sonuçlandı . Kist oldu bir ay doğumkontrol hapı kullandım . Eylül boş geçti . 18 Ekim de 2. Aşılamamı oldum . Bugün 29 Ekim11. Günüm bugün bhcg <2 çıktı. 1 Kasımda kontrole gideceğim. Doktor tüp bebek taraftarı olacak , ben 3. Aşılama taraftarıyım. Çok kararsızım… kaliteli bi ovulasyon testi alıp kendim mi takip etsem sıfırdan başlasam diyorum.Aşkım aşılama yaparken can yanıyor mu ve sorun mu vardı acaba aşılama yaptırmışsın
Hic belli olmazEvet artık beklemedeyim çok umutlu olmamakla birlikte . 1 kasımda doktor kontrolüm var. Bakalım
Tüp bebeğe geçmeden kendini dinlendir derim 2 aşılama olmus sonucta vucudun 1 ay veya 2 ay dinlensin ve kafandan bebegi at ovulasyonu da bosver kendini serbest birak o zaman iste hepsi oluyor inan ki ornek ben varimHayır çok az acıyor sinek ısırığı kadar . Eşimde de bende de bir sorun yok tüm testleri tahlilleri yaptılar . Aşılama yapalım dedi doktor. Ama başarı ihtimali çok düşük bu tedavinin devlet karşılıyor tüp bebek öncesi aşılama zorunlu dedi. 1. Aşılamam ağustosta yapıldı olumsuz sonuçlandı . Kist oldu bir ay doğumkontrol hapı kullandım . Eylül boş geçti . 18 Ekim de 2. Aşılamamı oldum . Bugün 29 Ekim11. Günüm bugün bhcg <2 çıktı. 1 Kasımda kontrole gideceğim. Doktor tüp bebek taraftarı olacak , ben 3. Aşılama taraftarıyım. Çok kararsızım… kaliteli bi ovulasyon testi alıp kendim mi takip etsem sıfırdan başlasam diyorum.
Kayseriliyim :)Tüp bebeğe geçmeden kendini dinlendir derim 2 aşılama olmus sonucta vucudun 1 ay veya 2 ay dinlensin ve kafandan bebegi at ovulasyonu da bosver kendini serbest birak o zaman iste hepsi oluyor inan ki ornek ben varim
Kayseride mi yasiyorsun 38 yaziyor ya oradan fikir yürüttüm
İnşallah hayırlı haberler ile gelirsin. Başka belirtin var mıRegli : 2 Ekim
Gonalf 75 ml başlama günü : 4 Ekim
Kontrol günü : 14.10.24
Çatlatma iğnesi : 16.10.24
Aşılama günü :18.10.24
Aşılama günü belirtilerim ; kasık ağrısı gaz sancısı yorgunluk
1. Gün kasık gaz yorgunluk
2.gün aynı belirtiler
3/4/5/6/7/8.gün : aynı belirtiler
9. Gün kasık ağrısı çok az hafif bel ağrısı
Beta hcg baktırdım : 3.4
Duygusal çöküş
10. Gün : hafif bel ağrısı
( Test yaptırmak çok istiyorum artık olmuşmu diye ama 3.4 den sonra cesaret)
İdrar tahlili hiç yapmadım kan daha kesin sonuç veriyor diye
Doktorun kan için çağırdığı tarih ; 1 Kasım 2024
İlki de 9. Gün Bhcg :1.47 , 12. Gün 0.64 tü. Reglim de gecikmedi oldum zamanında zaten.2. Aşılama yazmışsın ilki nasıl oldu kaçıncı gün regli oldun suan ve bir önceki aşılama da belirtilerin suan aynımı