2.AŞILAMA EKİM 2024

Galiba benim sonum da aşılama da canım ondan sordum. 1 yıl gebelik elde edemedik. Geçen ay doktora gittim işte özel bi kliniğe. Pkos varmış ve proaktin bi tık yüksek çıktı çok az. İlaç kullanıyorum. Doktor 3 ay böyle bi dene dedi. Olmazsa çatlatma yapacakmışız olmazsa aşılama falan dedi. Büyük bir problem yok normal artık bunlar dedi. Eşimde sorun yok. Bu ay ovulasyonla takip ettim dün gece pik günümdü. Şuan çatladı. Bir gün arayla ilişki yaşadık işte dün gece yi değerlendirdik. Bilmiyorum çok istiyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Önerin varsa dinlerim

Önerim moral bozmadan devam etmek. Benim bugün kan testim negatif geldi şuan ovülasyon testi araştırıyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Allah’a isyan etmem o her şeyin en güzelini ve vakitlisini bilir .

Canım daha belli olmaz reglini bekle geçerse bir iki gün tekrar test yap idrar da adet olmadığı sürece umut hep var oyuzden moralini bozma modunu bozma

Önerim moral bozmadan devam etmek. Benim bugün kan testim negatif geldi şuan ovülasyon testi araştırıyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Allah’a isyan etmem o her şeyin en güzelini ve vakitlisini bilir .
Ovülasyon testi arayışındaysan. Güvenilir ve en doğru sonuç . Bir gebenin günlüğü markasının ovülasyonunu almalısın. Yumurta tamamen olgunlaştığında pik yapıyor.

Hemen araştırmaya koyulayım
Pişman olmazsın.instagram adresinde de çok faydalı bilgiler var arkadaşım. Bir bak incele mesaj at 1 hafta sonra cevap verir en geç. Dilediğin herşeyi sorabilirsin. Tahlil sonuçlarını yazarsan sana vitamin takviyeleri önerir ama kendi markasının. Bir dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…