2 arada bir derede :((

Tamam erkek arkadaşın haklı değil ama gelmedi diye de pat diye 7 yıllık ilişkiyi bitirmek hem de çok ergence bir şekilde "her yerden engelleyerek" ne kadar doğru ? Sen de bi tuhafsın.

Tamam erkek arkadaşın haklı değil ama gelmedi diye de pat diye 7 yıllık ilişkiyi bitirmek hem de çok ergence bir şekilde "her yerden engelleyerek" ne kadar doğru ? Sen de bi tuhafsın.

kaç kez soyledım ama oncesınde bak tanısmazsan kotu olacak vs dıye bunları soyledgm halde cıddıye almadı sorunu ben olacakları bıldgm ıcın uyardm oncesınde , bende ilk kez aılem ısın ıcıne gırınce onlar da sıcak bakmayınca engelledım..

Konuyu annene direkt söylemen işi batırmış..
Erkek arkadaşında direkt biri olunca ..
İşin zor.

aynen canm tam da durum bu direkt de soylemedım annem konu acınca benmde agzmdan cktı yanı hıc konuyu acmasa kalacaktı oylece ama olan oldu

Kesinlikle annemiz haklı. Onca sene beklenilmiş. Çıkıp demesi gerekir, kızınızın görüştüğü kişi benim niyetim anlatmalıydı. Sonucta kız evladı daha hassas dvranması gerekir. Gez dolaş sonra nerde gördüm seni. Ailenize ve size yaptıgı çok büyük ayıp. Neyin inadı allah aşkına.

7 yıllık ilişkini böle saçma bi nedenden bitirebiliyorsan zaten sevmemişsin sen iyi olmuş.

Benim sevgilim de Son 7-8 aydır ailesiyle tanıştırmak istiyo, hiçbirine de evet demedim. Ki bazılarından annesinin de haberi varmış ne yemek sever diye konuşmuşlar. Kusura bakmasın kimse, ben ne zaman istersem, karşı tarafta hazırsa o zmn tanışırım.

Belki adam kendini bu fikre biraz alıştırmak istedi, belki ne alıp gitsem vs düşünmek istedi, belki yılların verdiği reddedilmişlik için inat yaptı. Olabilir yani bunlar. Sen bu kdr anlayış gösteremiceksen zaten iyi olmuş adam için.

ben zaten son 4 yıldır anlayıs gosterıyorum 4 yıldır calısıyorum artık o da calıssın evlenelım modundaydım hep yanı bu fıkır bı haftada ortaya surulmedı kı ? Sureklı konstgm bseydı yanı dusunecek cok da zamanı vardı .. Bu konuda ınat yapma luksunu ben onda goremıyorum zaten herseyde ınat ..Yanı ben son 2 sene özellıkle hep anlayıs gosterdım bence su an o anlayıslı olup ınadını bı kenara bırakıp tanısmalıydı. Ayrılma konusuna gelınce aılem artk sıcak bakmadıgı ıcın bende boyle bı karar aldım zaten aramız da lımonıydı

Yani aslında yapacagı sey cok basitti belkı de korktu ıs cıddıye bınınce kendı bılır artık

aslında uzun süreli bir ilişki direkt olarak ailelerin bir araya gelmesi lazımdı bence. sevgilinizin ailesi oğlum da işini gücünü kurdu artık ailenizle tanışalım demiyor mu peki ?

sevgilinizin ailesiyle iletişim halinde misiniz ?

erkek arkadasımın annesı benı arayıp tanısalım fln dedı bende yazdan sora tanısırız once bı erkek arkadasmla tanssnlar sora sızle tanssn dedm bıse demedı kapandı oyle . ıste gecen haftasonu annemlerle tanstrp yaz sonu da aılesyle tanısma olacaktı planlarıma gore . Ama erkek arkadasım tanısmaynca aılem ıcın hersey bıttı..Annesıyle konusuyorum evet

aranız zaten limoniymiş.
bu aşamada tanışmaları için neden ısrarcı oldun bu kadar.
anneni bir şekilde geçiştirebilirdin pekala.
ama bence sen de bunu bahane olarak kullanmak istemişssin.
aslında iki arada kaldığın bir durum yok.
okuduğum kadarıyla annen sebepli olarak bu ilişkiye nokta koymak çok ta üzücü gelmemiş sana.
yanlış anlama ama zaten yıpranmış sürüncemede bir ilişkiymiş.
sen de bunun farkındasın.
bundan sonrasında ne istiyorsun,sevgilinin dönmesini mi,annenin alttan almasını.
kaç sene geçmiş tnaışmamışlar da sıkışık zamanda annenin dediği gün ve saatte tanışmayınca mı suç oluyor.
sen de annen de sevgilin de karılıklı tripleşmişsiniz:))

evet ama bız cok kavga eder barısırız hanı bızım aramızın lımonı olması cok da etkılemezdı dıye dusunuyorum. Dıyorum ya ozellıkle anneme boyle bı konu acmadım annem sohbet sırasında bı tanısamadk vs dedı bende evet ya fln dedm sora nasıl soyledysem soylemısım ... Artk ne ıstedgmı bende blmıyrm ben ıstersem aılem ıstemezse hı ıstemyrm demezler ama hep bı onyargı olacak. Uzun ılskınun sonu hep boyle galıba

annen 7 yıl bekletmiş tanışmak için
sevgilin 2 ay istemiş vermemişsin

canm ben bu senenın basından berı ıse gır de bı tanstraym dıyodum o da tamam bakarız dıodu e hadı tanstrcam dynce de yok hazır degılım muhabbetı .Ben normalde cabuk kırılmam ama boyle demesıne kırıldm ben onun annesıne gosterdgm saygıyı ondan beklerdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…