2 arada bir derede :((

annem ben bundan sora ona karsı hep onyargılı olacam ve unutmayacam dedı .. Hıslerıme guvenıosan yuzde 80 bu ısın sonu ıyı olmaz dedı
Anladım
İşiniz zor hakkınızda hayırlısı olsun umarım hersey gönlünüzce olur

bende onu dusunerek engeleldım bırazda devreden cıkmak bana da mantklı geldı ama arama sakın dedm .. Sonucta aramak ısteyen benım sakın arama lafımı dnlemez yıne arar

sordum oyle soyledı ve 1 2 kez sordm aslında bu soru da benım kafamı karstryor ama tanısınca evlenecek halımız yoktu hemen gelecek bı kahve ıcıp kalkacaktık

neyi sordun ,ve ne cevap verdi anlamadım.tam sorduğunuz şey ve cevap ne.

bu önemli ona göre düşünelim.

Bence saçma işte, kızın sonuçta erkek arkadaşını tanıması daha uygun olur kimdir değildir diye fikir sahibi olursun eşimle hemen tanışmıştı annem güven oluyor daha çok
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bazıları da böyle oluyor işte.
Bazı aileler erkek arkadaşı bile kabullenmezler bazıları da tanışıp görüsurler.
Benim ki ilk olan kabullenemeyen eski kafa yani.

evet bende normalde hep orta yolu bulurum ama nedense pat dıye soyledım oyle .. Bır de bu ınat yapması hıc hosuma gıtmedı annem bılmeseydı benım ıcım rahat eder mıydı onu da blmıyrm

bu iki mesajda size ait..
inat yapması hoşunuza gitmemiş intikam almak için annenize söylemişsiniz işte.. kin şu anda gütmüyorsunuz ama o gelmem dediğinde gütmüşsünüz bal gibi..

anneniz 7 yıl çocuğu oyalamış hazır asker gibi gel dediğinde gelecek diye beklemiş ..sizde maşallah annenizin dolduruşuna gelmişsiniz..
gelip tanışmak isteyen adama hayır denmiş 7 sene çocuk bir kere hayır demiş kıyamet kopmuş..
o zaman sizde 7 sene ayıp etmişsiniz..

Orta yolu bulup ikisinin arasını hoş tutmak varken ayrılmışsınız ,ondada suç var dkine gitmiş hazır değilim demiş ayrılmanız iyi olmuş ilerde bi şey olsa ya o ya siz boşardınız..

neyi sordun ,ve ne cevap verdi anlamadım.tam sorduğunuz şey ve cevap ne.

bu önemli ona göre düşünelim.

Senı bu hafta tanstrcam haftasonu dedm hayır hazır degılım ben dedı bende sacmalama allah askına neye hazır olacaksın dedm oturcaz kalkacaz. Kafasında baska bıse var mıydı blmıyrm ama sora annene zamannda tanısmak ıstedgmı soyledm ıs bulsun askere gıtsın dedı smdı de benım ıstedgm zamanda olsun annenlerın tatıl donusunde olsun dedı ve bunda dırettı

Reactions: s u
Çekinmelisinde zaten.
Annen ve baban artık hep bi önyargıyla yaklaşıcaklar sevgiline
Keşke bi bahane bulup tatil dönüşüde tanışmalarını sağlasaydın

inanın annemın su tepkılerı verecegını bılsem anneme soylemezdım annem bıraz doldurusa getırıyor evet haklısınız o konuda . Aslında ben oyle laf arasında gecırdıgımı sanmıstmkı erkek arkadasmla gorusup eve geldım kı annem ıcın olay bıtmıs .. Bana gore tanısmalıydı zaten ama annem ıste tanısmadı

hıııımmmmmm.

o zaman annen-baban haklı gibi...

kız tarafı hemen tanışmak istemeyebilir.hoş görülmeliydi .

Bu arada kaç yasindasiniz. 7 yıl diyip duruyoruz da belki çocuk yastaydiniz okuyordunuz vs vs

hıııımmmmmm.

o zaman annen-baban haklı gibi...

kız tarafı hemen tanışmak istemeyebilir.hoş görülmeliydi .

hadı annem neyse de babam zavallım kızım bıse anlamadm ben bu ısten dıyo nıye tanısmaz bı ınsan cok ılgnc dıyıp kafada kuruo adam

Reactions: s u

tamam zaten sevgilin bunu tolere etmiş 7 sene boyunca ..
olay sizde bitiyordu sizde sevgilinizi idare edecektiniz tatil dönüşüne kadar..
çocuk belki inat için bile söylemedi belki cidden hazır olmadığını düşündü..

Çekinmelisinde zaten.
Annen ve baban artık hep bi önyargıyla yaklaşıcaklar sevgiline
Keşke bi bahane bulup tatil dönüşüde tanışmalarını sağlasaydın

ya da soyle duusnuyorum annemın tatıl ıcın gttgı sehre gelse tanısmak ıcın orda kendını ıfade etse nasıl olur acaba annem kabul ederse

Şu insanların kini nefretinden nefret ediyorum :)
Ya boyle seylerde arada kalani hic dusunmezler. Ancak kendi egolarini tatmin ederlerm benim sozum gececek, benim sozum gececek.
Yarissinlar bakalim.

Erkek arkadaşının inadı çok yersiz.
Kız almak kolay mı insan kız annesinin gözüne gireyim diye düşünür.
Şimdiden sidik yarıştırma derdine düşmüş.
Tövbe tövbe!

Annen çok haklı valla.

evet belkı hazır degıldı ama artık ınanın onun hazır olmama luksu yok bu ılskıde 4 senedır calısıyorum evlenmek ıcın bı o eksık yanı su an bu kadar bekledm ustune hazır degılım demek basta bana saygısızlık gibi .. Ben tanısmayacam demedım kı annenler donsun tanscam dedm dıyor . O zman hazır olacagnn bı garantısı de yok dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…