2.5 yıllık ilişkinin ardından sapık olarak mı hatırlanacağım ?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
31
arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım. kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. öncelikle yaşım 23. bundan 2.5 yıl önce onunla tanıştım. yaklaşık 3 ay boyunca kendisini sevmem için çok çabaladı. benim korkularım vardı, ona adım atmak istiyordum ama korkuyordum. çünkü daha önce hiç görmemiştim.bana geldiği ilk günden beri hoşlandığını belli ediyordu. ikimiz içinde ilkti bu. zamanla duygularım ağır bastı ve konuşmamızın 3.ayında onun duygularına karşılık verdim. ne zaman ki akrşılık verdim kalktı bulunduğum şehre geldi(ayrı şehirlerdeydik) geldiğinde ikimizde gözlerimize bakamıyorduk bile. anladık ki güzel bir sevdaya başlayacaktık. ki öyle de oldu.

bir yıl mükemmel geçti diyebilirim. kavga etmeden, şiirlerle, aşk sözleriyle .. ikimizde ilk kez seviyor ve ilk kez seviliyorduk. onun yaşı 25 ti bana geldiğinde. o yüzden ciddiyetle geldi en başından evlenmek istediğini söyledi. bu yüzdne bir yılın sonunda ailelere açtık meseleleri ve onlar da onay vermişti. okulum bitince evlenecektik. ama bir yıl sonra çatırdamaya başladı bir şeyler. çocukça kavgalardı ama çok büyütmez barışırdık. 2. yılın başlarında askere gönderdim onu. orada bir günlük tutmuş bana geldiğinde verdi ve hepsinde ne kadar çok beni sevdiğinden bahsediyordu,deli gibi sevdiğini anlıyordum..

sonra bir şey oldu. ne bilmiyorum. bir gün bana dedi ki sana bağlanmak beni korkutuyor. hayatımın merkezi oldun. bu kadar sevmekten korkuyorum hayatı ıskalıyorum dedi. ve sonrasında günde 5 kez ararken 1 e düşürdü, haftada bi kamera görüşmelerimiz iki haftada bire dönüştü. aslında bu normal farkındayım ama fazla ilgi görüp bir anda böyle olması beni bocalattı ve korktum. sevgisinin azaldığını düşündüm süreç içinde.askerden 4 ay sonrası özellikle.. daha az ilgilendi, daha çok kavga ettik, e ben de yordum kavgalarla çünkü kaybettiğimi hissediyordum. her gün evlilik hayali kuran insan bunlardan uzaklaşıyordu. ve ben üstüne gittim sevgin mi azalıyor hissediyorum diye hayır diyip yeniden eski ilgisine dönüyordu ama sonra yeniden vazgeçiyor uzaklaşıyordu. kavgalarımız arttı, ben çok ağır bir çocukluk geçirdim her şeyi en başından biliyordu ve çok da yanımda oldu mutlu etmeye çalışıyordu başlarda beni. ama bu son 6 7 aydır dertlerim onu bunlattı. ailemde yaşadığım sorunlar(gerçekten çok büyük sorunlar) gözünü korkuttu.oysa bir zamanlar bu sorunlar seni yorar ayrılmak sitiyorum dediğimde saatlerce ağlamıştı beni bırakma ben yanındayım ben senii bırakamam diye.. ama sonra ben bilmek istemiyorum derdini başkalarıyla anlat demeye başladı. ben bunlara daha çok üzüldüm. kendini hep yetersiz hissetti benim öyle hissettirdiğimi düşündü. ben sana yetmiyorum diyordu..

neticeye gelirsek 3 ay önce 4 günlük yoğun bir kavganın ardından benden ayrıldı. dayanmıyorum artık tahammül edemiyorum deyip gitti. 3 ay boyunca peşinden koştum arkadaşlar. hep o yaşadığımız ik yılları düşünüp hayr böyle gerçek bir şey bitmemeli dedim..başlarda benle iletişimi kesmeyip üzüldüğüm için destek olmaya çalışıyordu. ama ben umutlandıkça artık daha sert olmaya başladı. seni istemiyorum deyip durdu.. ama ben aralıklarla yine devam ettim. kesin oalrak bitirme zaman verelim dedim görüşmeyelim tamam bir müddet ama bi dinle bi özle bi bak sonumuzu öyle gör dedim. ama buna yanaşmadı. bitti anla dedi. hayatımda sen yoksun artık ben de bu sonuçtan rahatsız oluyorum ama sana dönemem dedi. her yerden engelledi beni. biliyorum peşinden koşmamalıydım ama yapamadım, çok seviyordum çünkü. koşmasaydım beni en azından değer verdiği biri olarak hatırlayacaktı belki. ama şimdi bir tacizsi bir sapık olarak mi hatırlayacak? çok üzülüyorum arkadaşlar. böyle güzel başlayan bir şeyin böyle kötü bitmesine çok üzülüyorum.. ne yapmalıyım bundan sonra? hala bir umut döner sanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlişkiler nasıl başladıklarıyla değil naısl bittikleriyle hatırlanır. Eh yani biraz taciz etmişsiniz.

Her ilişki güzel başlar, sizinkine özel bir durum değil bu. Bazıları güzel devam eder bazıları sizinki gibi iniş sürecine geçerek zamanla biter. İlişkilerin başlaması kadar bitmesinin de doğal olduğunu anlasanız hiç sorun kalmayacak aslında.

ve son olarak seni artı sevmiyorum anlamıyor musun dedi..buna rağmen iki kere daha konuşmaya çalıştım ama baktım yüzsüzleşiyorum bıraktım artık yazmayacağım aramayacağım onu bir daha

sevgi yoksa bitmiştir kabullenmelisiniz

Sapıklıkla bir alaka kuramadim. Zira benim fikrim de sapıklık başka bişey. Istemiyorsa istemiyordur zorlamanin alemi ne. Büyütmeyin k.çnı boyle huzur azmanlarinin, sensiz olamam yapamam deyip.

ve son olarak seni artı sevmiyorum anlamıyor musun dedi..buna rağmen iki kere daha konuşmaya çalıştım ama baktım yüzsüzleşiyorum bıraktım artık yazmayacağım aramayacağım onu bir daha
başka birisi olmalı onun aklında
erkekler ilişkilerini kolay kolay bitirmiyor gibi geliyor hep
çok anlamam bu işlerden ama..

Sebep neymis iyi anlasirken bir den ne oldu da bu cocuk seni birakma yoluna gitti .Bana cok tuhaf geldi anlatmadigi bir sey var baska kiz da olabilir.

Sebep neymis iyi anlasirken bir den ne oldu da bu cocuk seni birakma yoluna gitti .Bana cok tuhaf geldi anlatmadigi bir sey var baska kiz da olabilir.
sebep çok sık yaşanan kavgalarımız.. ona göre benim hiçbir şeyden memnun olmayışım. onu olduğu gibi kabuul etmeyişim. hayattan aynı şeyi beklemeyişimiz.. mesela benim sevgiye çok fazla önem vermem ama o sevginin o kadar da önemli bir şey olmadığını düşünmesi.. tek derdin sevmek diyip beni sığlaştırmasın.. sığ görmesi diyeyim.. benimd e çok hatam oldu. en küçük meseleleri kavga haline getidim. yani şöyle kendisi çok sakin biriydi bense fazla hareketli. en sonunda uyuşamamak işte. onun sebep gösterdiği bunlar

Piskoloğa gitmelisin

Sapıklıkla bir alaka kuramadim. Zira benim fikrim de sapıklık başka bişey. Istemiyorsa istemiyordur zorlamanin alemi ne. Büyütmeyin k.çnı boyle huzur azmanlarinin, sensiz olamam yapamam deyip.
ya böyle çevrem artık sapık gibi algılanacaksın yapma deyince bu kelime çok ağır gelmişti bana bu yüzden bu kelimeyi tercih ettim. keşke yapmasaydım diyorum diyorum ben de zaten.

Sen yapacağının çok daha fazlasını yapmışsın bence artık uğraşma boşver en azından kendine kizmayacaksin keşke zorlasaydim diye

Ona gelince belki döner belki dönmez. Sonradan sen ne yapacağına karar verirsin onunla eğer dönerse. Sevgilinin dertlerini dinlememek de ne ya :) bu yuzden ayrılmışsa o kaybeder baksana en küçük pürüzde kaçmış gitmiş. Benimki anlatmaktan kaciniyirdu ben cok uzuluyordum oysaki ( bu arada bende gecen haftalarda ayrildim) Zorda olsa yavaş yavaş ileriye bakmayı öğrenecek sin, bazen ağlarsın bazen gülersin bazen anılarınızı hatırlarsın çoğu zaman başta sonra bi bakarsın artık canını acıtmıyor tekrar eski neşen gelir tekrar sen olursun.

Bir günde seni gerçekten çok sevecek biriyle karşılaşırsın o günde eskiyi hatırlayıp iyiki diyceksin

Üzülme bu hayatta sevmek sevilmek birlikte olmak da ayrılıklar da bizim için

Bir gün herşey çok güzel olacak sadece buna inan!

haksızlık yapamam çok kötü günler geçirdiğimde hep yanımda oldu ama sevgisi bitince dmeek ki dertler de yük gibi geldi dinlemek istemedi. ve biliyor musun son kavgamızd zaten bir derdi vardı bana anlatmamayı seçmişti ve ben çok üzülmüştüm ben sana kalbimi açarken sen niye kapatıyorsun diye. anladım ki sevmek derdini de paylaşmasını beklemek hatta o dertten onu kurtarmak istemek demekmiş. bunu anladığımda sevmediğine inandım zaten. inşallah gelecek çok ama çok güzel olur.
ve mesele şu ki bu kadar çabalamış olmaktan dolayı çok pişmanım. çünkü onun için ve kendim için aciz birine düştüm. inşallah zmaanla bu acizlik hissini de aşarım

Asarsin canim dert etme belliki kadınların sevgisi erkeklere çok ağır geliyor erkekler hafifledi bu kadar sevgiyi kaldıramıyorum artık:)

Ne diyelim bizde bizi hakedeni de hakettigimizide bir gün buluruz

içini rahatlatsın bir de söyleyeyim
hiçbir erkek de bir kız peşinden koşunca bunu sapıklık olarak algılamaz bunu gurur kaynağı görüp övünürler bile
övünmese bile içten içe kasılır :)
merak etme sapık filan değilsin onun gözünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…