Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayali arkadaşla konuşmak anormal mi, ben dahil etrafımdaki bütün çocuklar da konuşmuştur da..Ölüleri kimse göremez öncelikle.
O cami hocası da ! Neyse...
Bunlar normal... Normal olmayan kısımda konuşmak hayali arkadaşa yemek saklamak giysi saklamak aileye oraya oturma gibi sözler ...odasından çıkmama dolap içine saklanma gibi şeyler var ...bunları yapıyor mu
evet maalesef yanlış yaptık
ama evde tuhaf bir olay var ve bunu anlayabilecek yaşta
bir kere 2 daireninde kapısı açık hiç kapanmıyor normalde kilitli duran kapı bunlar ve şimdiye kadar hiç görmediği karmaşa, aşırı kalabalık insan var, gelenler gidenler- ağlayanlar bağıranlar- feryat figan durumu çünkü yaşanılan şey kolay değil Rabbim kimseye yaşatmasın çocukta alıştığı ortamı ilgiyi bulamayınca onda açıklama yapmak zorundaydık belki uff oldu yanlış bir anlatım şekli ama ölümü acıyı yada en basiti amcasını yengesini ağlarken görüyor onunla ilgilenmiyorlar ki bu mümkün değil bunun sebebi olduğunu bilmeli diye düşündüm bilmiyorum belkide yanlış yaptım
Sadece konuşmaktan bahsetmedim dikkatli okursaniz sevinirim.Hayali arkadaşla konuşmak anormal mi, ben dahil etrafımdaki bütün çocuklar da konuşmuştur da..
Bilmediğimden soruyorum.
Keşke o çocuğu o ortamdan uzaklaştrsaydınz en azından ağlayanların yanına girmesini engelleyebilirdin.evet maalesef yanlış yaptık
ama evde tuhaf bir olay var ve bunu anlayabilecek yaşta
bir kere 2 daireninde kapısı açık hiç kapanmıyor normalde kilitli duran kapı bunlar ve şimdiye kadar hiç görmediği karmaşa, aşırı kalabalık insan var, gelenler gidenler- ağlayanlar bağıranlar- feryat figan durumu çünkü yaşanılan şey kolay değil Rabbim kimseye yaşatmasın çocukta alıştığı ortamı ilgiyi bulamayınca onda açıklama yapmak zorundaydık belki uff oldu yanlış bir anlatım şekli ama ölümü acıyı yada en basiti amcasını yengesini ağlarken görüyor onunla ilgilenmiyorlar ki bu mümkün değil bunun sebebi olduğunu bilmeli diye düşündüm bilmiyorum belkide yanlış yaptım
Sadece konuşmaktan bahsettiğinizi söylemedim ki.Sadece konuşmaktan bahsetmedim dikkatli okursaniz sevinirim.
Aksine normal dedim anormal olması için gerekli şartları söyledim.