• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2.5 Yaşındaki Kızım....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
96
42
İstanbul
kızlar başka yerlere çok baktım ama okuyan anneler varsa lüfen yardım edin. kızım 4 gündür sancılar içinde ve büyük tuvaletini çok zor yapıyor. kabız değil. çamur gibi yapıyor kakasnı. ama yapmadan yarım saat önce sancılar içinde . soguk buz gibi terler döküyor aglıyor kendini yerlere atıyor. doktoru izinde aradım ve bana ilaç verdi. ama hiç çare olmadı. halini bir görseniz kasılıp kalıyor aglamaktan yerlere yatmaktan. bikisel çözümleriniz varsa ne oolur yardım edin. ilaç sormuyorum çünkü yaşı çok küçük bilmeden ilaç kullanmak istemiyorum. ama bitkisel olarak şu bagırsaklarını ve kakasını ne düzenler şaşırdım kaldım. şimdiden sağolun:1no2:

banu bence vakit kaybetmeden bir baska doktora gotur. bilmedigin bitkileri sakin kullanma. bitkilerin de etkileri ilaclarinki kadar olabiliyor. eger bir ic hastaligi varsa kizinin kullanacagin bitki cok daha kotu etki yapabilir. nesi oldugunu bilmiyorsun, mutlaka bir doktora gotur.

Papatya yagi ile karnina masaj yapman cok faydali olacak...
Birde papatyayi cay olarak icir....hem rahatlatiyor ve gaz namina birsey birakmiyor:delphin:

Böyle sancilanmasina sebeb olan sey mutlaka gazdir...ama baktin gördün düzelmiyor hemen hastaneye götür arkadasim...:1hug:

Gecmis olsun

canım bu işin bitkiyle tedavisini düşünme ve bence hemen bir çocuk gastroloji uzmanına götür allah şifa versin....

acilen bi dr başvurun lütfen
neden kendi dr bekliyorsunuz anlamadım
sonuçta acil bi durum bu
bitkisel bi yolla çözülecek gibi değil
bzm size diyebileceğimz tek şey kayısı yada kayısı suyu olur
ötesini bilemyiiz
bellki bir bağırsak enfeksiyonu geçiriyor yavrucak
yarın lütfen uyanınca ilk işiniz çocuğunu bir çocuk doktoruna götürmek olsun
çook geçmiş olsuun

sağolun arkadaşlar. doktora götürmeme sebebim şu kendi doktoru çok iyi bir doktor. dogdugundan beri kızımı biliyor. çogu zaman götürmeden çok telle beni yönlendirdi ve yanılmadı. size anlattıgım gibi anlattım onada. oda bana eger bir enfeksiyon olsa tam tersi ishal olur ve kusar tamamen gaz ve çikolata dedi. sordu bu ara kaçırdımı diye fazla çikolata evet dedim. yüzde doksan bagırsak faliyetlerini bozmuş dedi. üşütmüşü bide kızım oda üstüne gelmiştir dedi. 1 hafta bekle dedi eger düzelmesse hastaneye bir götür bakalım dedi. ama şimdilik götürmene gerek yok dedi. onun için götürmedim şimdi. bende papatya çayı içirdim şimdi biraz daha rahat sanki. ama sadece tuvaleti yani kakası gelince böle oluyor 4 gündür.

GÜzelımbagırsak dÜgÜmlenmesı olabılır mazallah;kendı dr unu beklemek yerıne hemen bır acıle gıdın zaman kaybetmeden:bırde fazla katı yıyecekler yedıeme;ıstahsız bır cocugunuz varsa yemek yememekten ve yedıgı gıdayı hazmedememektende olabılır:tavuk suyu corbasıda ıyı gelır:gecmıs olsun csnım benım:

Acilen acile başka dr ye götür mide kanaması ya da başka ölümcül bişey olabilir. Bitkiyle olacak şey değil bu Allah korusun...

kızlar başka yerlere çok baktım ama okuyan anneler varsa lüfen yardım edin. kızım 4 gündür sancılar içinde ve büyük tuvaletini çok zor yapıyor. kabız değil. çamur gibi yapıyor kakasnı. ama yapmadan yarım saat önce sancılar içinde . soguk buz gibi terler döküyor aglıyor kendini yerlere atıyor. doktoru izinde aradım ve bana ilaç verdi. ama hiç çare olmadı. halini bir görseniz kasılıp kalıyor aglamaktan yerlere yatmaktan. bikisel çözümleriniz varsa ne oolur yardım edin. ilaç sormuyorum çünkü yaşı çok küçük bilmeden ilaç kullanmak istemiyorum. ama bitkisel olarak şu bagırsaklarını ve kakasını ne düzenler şaşırdım kaldım. şimdiden sağolun:1no2:

Bencede hemen götürüp bir kaka tahlili yaptırın ve doktorunuza öyle bilgi verin.Üşütmedense zaten tahlil temiz çıkar.En fazla bir tahlil yapılmış olur.Ama önemli birşey olursa Allah korusun geç kalmamış olursun.Genelde üşütme karın ağrısı yapar ama 4 gün uzun bir süre.Geçmiş olsun.

Bencede doktora telefonla felan olacak is degil cocuk 4 gundur cukulatadan bozdugu migdesinin sorunumu yasiyor CADIARZU sacma bence-tatlicadiarzu-

bir an once cogununu acile doktora gotur!!!!.. orda cukulatadan bozmus desinler rahatla 2.5 senedir benim cocugumu bilen doktora telefon actim ne demek canim ya yapma boyle cahilik:kızgın:

benimde çocuğumun dr u vardı hatta 4 yıl başka hiçbi dr a götürmedim en iyisi o ve çocuğumu sürekli takip ediyo diye
ama sonra bize bi kazık attı artık kapısının önünden bile geçmiyorum
o yüzden sürekli dr u aman bekliyim deme
sen kızının yerinde olsan ve günlerce acı çeksen ne olur düşün
yazık o kadar acı çekmeyi haketmiyor
en azından bi tahlil yaptır

sağolun arkadaşlar. doktorun verdiği güvenle biraz rahatlamıştım. birde günde 1 kere 3-5 dk olunca doktorda çok önemli görmeyince gerk yok demiştim. teşekkürler hepinize. sabah doktora götürcem eşimle. umarım önemli bişey yoktur. buradan yazarım size.

Back