- 18 Kasım 2014
- 4.235
- 5.359
- Konu Sahibi FatmaDurum
Kan değerlerine baktırdınız mı? Bu önemliMerhaba 2,5 yasında bir kızım var ve yani oldum olası birşey yemiyor. Sadece süt ve bebe bisküvisi. Birde biraz yayla çorbası içiyordu artık onu bile içmiyor. Yemek yedirme zamanları artk stres ve gerginlik oluyor bnde. Birşey vermeye çalıstıgımda daha kasıgı agzına surmeden eliyle itip aglamaya baslıyor. Kime sölesem inanmıyo bu denli yemedigine etmedigine. Aç bırak yer diyolar ama açda bıraktım yine yemiyor. Ne sebze ne meyve ne yemek ne et ne tavuk ne balık ne yogurt yani gerçekten belki sunu yiyodur ama yazmamıştır dediğiniz hiçbişey yok. Sadece süt bebe bisküvisi.. önceden yayla çorbası vardı artk yk. Doktora bıle goturdum kılosu normal yapcak bısı yok dıyo. Artık yedırmeye calısırken bagırıyorum kolunu bacanı sıkıyorum. Baskalarının yıyen cocuklarını gorunce ozenıyorum. Oturup agladıgım bıle var yedırmeye calısırken. Yanı böyle zamandan geçmiş cocugu bu yaslarda yemeyen ama sonrasında duzelen varsa lutfen bana bılgı verın nasl duzeldı nasıl yemeye başladı. Artk pskolojim bozuldu yemin ederim
İkincisi de maalesef annelerimiz ek gıdaya geçiş sürecinde ya mükemmeliyetçi davranışlarından ya da elalem faktöründen dolayı yemek yemekten bıktırıyor çocukları. Kaldı ki şu anki yıpranan sinirlerinizle çocuğu yemekten soğutuyorsunuz diyemeyeceğim daha fazla soğumak olamaz sanırım. Sakinleşin ve yemek ile ilgili bir uzmana danışın lütfen.Böyle devam ederseniz sonucu yazmak bile istemiyorum.