Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim bizimki işaretle anlatmayı tercih ediyor anlamamış gibi yapıyorm anlat annecigim ne istiyorsn diyorm sinirleniyor acelemiz yok ama insan şüpheleniyor kon çocuk olunca pipirikli bir kız oluyorum
4 yaşına kadar bir engelden bahsedilmez ve literatürde normal sayılır diye biliyorum, tabii ailede genetik olarak konuşma bozuklukları veya çocuğun öyküsünde bazı sıkıntılar varsa üzerine eğilmek gerekir ama hocalarımız bize 4 yaşa kadar konuşmaması mümkündür ve gelişiminde bilinen sıkıntılar yoksa sorun aranmaz derler..
benim oğlum 2.5 yaş ına girecek yakında cümle kurmayı değilde derdini tek kelime ile yada işaret diliyle anlatır genelde 50 kelime biliyor daha çok uydurma birşeyler anlatır sizce geç mi kaldık konşmada...
benim oğlum 2.5 yaş ına girecek yakında cümle kurmayı değilde derdini tek kelime ile yada işaret diliyle anlatır genelde 50 kelime biliyor daha çok uydurma birşeyler anlatır sizce geç mi kaldık konşmada...
Merhabalar .oğlunuz nasil oldu merak ettim konuşmaya başladı mi.benim kızında 31 aylik hala cümle kuramiyor.o yüzden soruyorum bi fikir olsun bana da neler yaptığınız