• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 sene bebek istedim Allah verdi şimdi bende istemiyorum gibi hissediyorum nolur bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne bebeğine zarar verir mi diyor ama balkondan atan çöpe atan klozete atanlarda anneydi neyse istediğiniz kadar duyar kasın hamilelikte sigara içen biri benim için zaten yeterince sinir bozucu
Yeni doğmuş bebeği evde bırakıp tatile aile ziyaretine gidenler bile var. 10 gün çocuk çatlamış kurumuş. Tatilden dönünce de çocuk normal hastalanmış gibi alıp doktora götüren annenin haberini hatırlıyor musunuz? Doğuran da doğur sakın aldırma günah diyen de aynı kafada. Yeter ki üresinler, o mucize çocuk meydana çıksın, ondan sonrası da Allaha kalıyor. Rızkı o verecek çünkü. Günah diyenlerin biri bile bu çocukların akıbetini umursamıyor, aç mı tok mu istismar ediliyor mu… onların görevi mucizeye kıyma demek sadece. Kadına ilaçlarını bırak yoga yap diyeni okudum şok oldum.

Evet ama bebeğimi aldırmak istemiyorum düzelme şansım yokmu? Eşime en büyük hayalini vermek istiyordum kendimde anne olmak istiyordum
Bu sizin elinizde olan bişey bizim geçecek dememizle geçse keşke. Hadi diyelim şimdi psikolojik olarak kabullendiniz ikna oldunuz bi bebeğiniz olacağına. Doğumdan sonra aynı şeyler tekrarlanabiliyor. Aman ateşi çıktı havale mi geçirecek aman düşmesin ay başını çarpmasın aman yemek yerken boğazına takılmasın vs vs bitmez. Bunları korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama annelik zaten güzel olduğu kadar hep bir tetikte olma durumu. Bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

Ama yapacağınız ilk şey sigarayı bırakmak olsun hiçbir bahane üretmeden

Yeni doğmuş bebeği evde bırakıp tatile aile ziyaretine gidenler bile var. 10 gün çocuk çatlamış kurumuş. Tatilden dönünce de çocuk normal hastalanmış gibi alıp doktora götüren annenin haberini hatırlıyor musunuz? Doğuran da doğur sakın aldırma günah diyen de aynı kafada. Yeter ki üresinler, o mucize çocuk meydana çıksın, ondan sonrası da Allaha kalıyor. Rızkı o verecek çünkü. Günah diyenlerin biri bile bu çocukların akıbetini umursamıyor, aç mı tok mu istismar ediliyor mu… onların görevi mucizeye kıyma demek sadece. Kadına ilaçlarını bırak yoga yap diyeni okudum şok oldum.
Of ya unutmuştum bu haberi içim gene bi garip oldu 😔 yogada zaten patladım evet bende yapıyorum çok iyi geliyor ama bu kişiye yoga tavsiyesi vermekte artik çok uç ne doğurmakmış arkadaş ya zaten kıyamet kopçak deseler olsun sen doğur gene de diyecekler var 🤣

herkese yorumları için teşekkür ederim ancak bazıları bebeğime zarar verecek kadar cani olduğumu söylemiş benim hastalığım insanlara zarar vermiyor kendime veriyor ben bir karıncayı bile incitmekten korkarkan bebeğime nasıl zarar verebilirim? Evet ağır okb ve kişilik bozukluğu yaşıyorum ancak 3 senelik evliliğimde hiçmi güzel anımız olmadı? Atakları tetikleyecek birşey yaşamadığım sürece normal insanlar gibi oluyordum zaten. Bebek konusunda gerçekten de çok istiyordum çünkü anne olmak bence dünyanın en güzel şeyi olmalı ki öyledir ilk başlarda böyle hissetmem normal dedi doktoruma özel doktorma ilerliyorum tedavimi alıyorum ama işte şuan neden böyle hissediyorum anlamadım için yazdım ben bebek için de tedavi gördüm normal yolla olmadı. Tek istediğim dua edin. Kötü şeyler yazmayın ben bebeğime niye zararl veriyim
E veriyosun zaten sigara icerek karnindayken daha ne yapcaksin

Bebeğimi doğurucum arkadaşlar ona gül gibi de bakıcam kötü düşüncelerimin hepsini atıcam
Doğurun, sonuçta üremek her memelinin özelliği. Ataklar, anksiyete okb krizleri esnasında nasılsa fark edilir alırlar elinizden. Güldünüz eğlendiniz ama Araplar kısmına ısrarla cevap vermediniz. Bence hamilelik bebek vs yok, dalga geçip duruyorsunuz. 14 yaşından beri tedavi görüp kötü düşüncelerini atamayan biri hamile kalınca birden atıverecek. Hamilelik varsa da zaten karı koca size bırakmazlar o bebeği. Birisi daha sordu cevaplamadınız, eşinizin de zihinsel bir rahatsızlığı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X