- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
11 gün sonra gelsin sular gitsin kilolarBenim de azaldı su miktarım oruc bitince artarak eminim. O zaman tam gaz 3 litre devam yapicam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 gün sonra gelsin sular gitsin kilolarBenim de azaldı su miktarım oruc bitince artarak eminim. O zaman tam gaz 3 litre devam yapicam.
Hadi inşallah11 gün sonra gelsin sular gitsin kilolar
Dua ettim sana. İstemiştin diger konuda.Ben baya ictim sukur bugun
Yaa yeminle aglayabilirimne kadar guzel kalpli insansin Allah razi olsun ne muradin varsa versin senindeDua ettim sana. İstemiştin diger konuda.
Ay yok aglama canim benim, ne olacak da burda arkadaşız dindaşız, tabii ki dua ederiz özellikle istendigi zaman, esirgeyecek degiliz sag olasin, o senin güzel görüşün.Yaa yeminle aglayabilirimne kadar guzel kalpli insansin Allah razi olsun ne muradin varsa versin seninde
Kalbin ne kadar guzel cok seviyorum boyle icten insanlariAy yok aglama canim benim, ne olacak da burda arkadaşız dindaşız, tabii ki dua ederiz özellikle istendigi zaman, esirgeyecek degiliz sag olasin, o senin güzel görüşün.
Estagfirullah efenim.Kalbin ne kadar guzel cok seviyorum boyle icten insanlari
Aktif LoraNiloyatospikk
athena
Z Zerre
H hanimpazari
clara
Hifaa
MssPARE
Magnifiaque
@Drderdimderin
Kahve __Kokusu
IcimdekiSonsuzDeniz
@rana20
@Mikan
Meybuz
i p e k
Keira-
memurhanim
ozelbir_i
Minnosprenses
@ tugcekb
L Luina
NilMeSeKer
Aktif Lora
Sularimizi içelim.
Ertelemeyin ertelerseniz amacınıza ulaşamazsınız
Şeker i doyasıya yeyin bayramda.Yarın normale dönünce su tuketimi başlıyacak hehehehe burdayiz artik
Suyun yanına en çok ne gider??Eki Görüntüle 2847726
Yarından itibaren Sularimizi duzenli içelim.
Listede düzenleme yapicam bur hafta sonra.
Burda kalmak isteyenle yola devam edicem.
Su ve sağlıklı beslenme şeklinde değişecek
topik.
Spor + su + sağlıklı beslenme
Bir aylık bir süreç sonunda goruntunuzdeki değişiklikten bahsedebilirsiniz.