2,5 litre su

Günaydın canım maşallah sana ben bir litre anca içtim bugün yoğun geçecek insallah migrencim gelmez
Evdeyim ben cnm kızım var 19 aylık öyle olunca rahat içebiliyorum dışarıda olsam bende içemem tuvalet gerçekten sıkıntı Ramazan biraz zorluyor su içmeyi dolu mide su almıyor ondandır...ben iftarda çok az yiyorum diyetteyim salata ve çorba sadece bu yüzden rahat içiyorum suyu

Şifa olsun inşallah su bol içince oruç da rahat geçiyor çok şükür günü rahat atlatıyoruz migrensiz

Bunu ben de yapacağım ya, corba ve salata. Kilo vermem gerek.

Çok şükür yok..benimde vücut sevmiyor galiba sizin tam aksine dalamiyorum uykuya 3 saat uykuyla 24 saati gecirebiliyorum o derece
Kafaya taktiginiz bir sey yok degil mi ruhsal sıkıntı filan yok?
Gecen bir tanidik da ayni sekilde olduğunu söyledi, şaşırdım. Allah yardımcınız olsun

Günaydın..şuan için güzel gidiyor susuzluk çekmiyorum.. çok acikmiyorum son saatler birazcık içim kıyılıyor sadece . sizin

Hayırlı sabahlar herkeze üç lt su içildi. Sahur yapıldı Allah kabul etsin ..uyku vakti

Ay harikasin topigin en azimlilerindensin.
ramazan girince araya çok az içtim 1 litreyi geçmedi günlük içtiğim.
şimdi adet olmuşken tekrar 3 litrelik düzenime donucem.
Günaydın canım maşallah sana ben bir litre anca içtim bugün yoğun geçecek insallah migrencim gelmez
Nasil geçti ağrın olmamıştır inşallah

Kızlar nasılsınız bir kaç gündür kk ya girmedim orucla suyla aranız nasıl gidiyor

Çok az sunuyorum iki gündür nedense bilemiyorum neden böyle oldu

Tartıya çıktığımda meyvesini alınca azim isteristemez oluyor su insanı aciktirmiyormus bunu öğrendim dünyaları yiyen ben salatayla duyuyorum topik gunduz yine hareketlenecek sayenizde

Kızlar nasılsınız bir kaç gündür kk ya girmedim orucla suyla aranız nasıl gidiyor

Çok az sunuyorum iki gündür nedense bilemiyorum neden böyle oldu

Kahvecim çayda içmiyorum ilk gun aşırı şu içtim bir dahada öyle şu içmedim

Ben de öyle olmuştum ama mecbur içtim.
Cok su içmek ve oruç tutmak midemi kuculttu sanki simdi çok az yemek yeyince doyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…