- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Evdeyim ben cnm kızım var 19 aylık öyle olunca rahat içebiliyorum dışarıda olsam bende içemem tuvalet gerçekten sıkıntıGünaydın canım maşallah sanaben bir litre anca içtim bugün yoğun geçecek insallah migrencim gelmez
Şifa olsun inşallah su bol içince oruç da rahat geçiyor çok şükür günü rahat atlatıyoruz migrensizEvdeyim ben cnm kızım var 19 aylık öyle olunca rahat içebiliyorum dışarıda olsam bende içemem tuvalet gerçekten sıkıntıRamazan biraz zorluyor su içmeyi dolu mide su almıyor ondandır...ben iftarda çok az yiyorum diyetteyim salata ve çorba sadece bu yüzden rahat içiyorum suyu
Bunu ben de yapacağım ya, corba ve salata. Kilo vermem gerek.Evdeyim ben cnm kızım var 19 aylık öyle olunca rahat içebiliyorum dışarıda olsam bende içemem tuvalet gerçekten sıkıntıRamazan biraz zorluyor su içmeyi dolu mide su almıyor ondandır...ben iftarda çok az yiyorum diyetteyim salata ve çorba sadece bu yüzden rahat içiyorum suyu
Kafaya taktiginiz bir sey yok degil mi ruhsal sıkıntı filan yok?Çok şükür yok..benimde vücut sevmiyor galiba sizin tam aksine dalamiyorum uykuya3 saat uykuyla 24 saati gecirebiliyorum o derece
Aynen sadece suya hasret kaliyorumGünaydın..şuan için güzel gidiyorsusuzluk çekmiyorum.. çok acikmiyorum son saatler birazcık içim kıyılıyor sadece . sizin
Gerçekten öyle cnm çok faydası var sitrese bile ..Şifa olsun inşallah su bol içince oruç da rahat geçiyor çok şükür günü rahat atlatıyoruz migrensiz
Tavsiye ederim bol yeşillik sevdiğiniz bir çorba yada sulu yemek ekmeksiz çok güzel doyuruyor.. iftarda az yiyip bol su içiyorum sahurda haşlanmış yumurta çok güzel tok tutuyor ..Bunu ben de yapacağım ya, corba ve salata. Kilo vermem gerek.
Az iciyonda ondanAynen sadece suya hasret kaliyorum
Yok çok şükür sadece sitresli biriyim biraz çocukluktan beri aynı 2saat uykuyla 15 saat calisabiliyorum Allah razı olsunKafaya taktiginiz bir sey yok degil mi ruhsal sıkıntı filan yok?
Gecen bir tanidik da ayni sekilde olduğunu söyledi, şaşırdım. Allah yardımcınız olsun
1 litre en az gerisini midem kabul etmiyorAz iciyonda ondan
Günaydın..şuan için güzel gidiyorsusuzluk çekmiyorum.. çok acikmiyorum son saatler birazcık içim kıyılıyor sadece . sizin
Hayırlı sabahlar herkezeüç lt su içildi. Sahur yapıldı Allah kabul etsin ..uyku vakti
Nasil geçti ağrın olmamıştır inşallahGünaydın canım maşallah sanaben bir litre anca içtim bugün yoğun geçecek insallah migrencim gelmez
Ben de ramazanda 1 litre içiyordum.1 litre en az gerisini midem kabul etmiyor
Ohh seninle ayni litreyi iciyorsam harikaBen de ramazanda 1 litre içiyordum.
Yine iyi bir sayı bence. Şimdi adet olunca artacak litrem
Tartıya çıktığımda meyvesini alınca azim isteristemez oluyor su insanı aciktirmiyormus bunu öğrendim dünyaları yiyen ben salatayla duyuyorumAy harikasin topigin en azimlilerindensin.
ramazan girince araya çok az içtim 1 litreyi geçmedi günlük içtiğim.
şimdi adet olmuşken tekrar 3 litrelik düzenime donucem.
Nasil geçti ağrın olmamıştır inşallah
Selam cnm..Sahurda çok çay iciyorsan oda harareti kestiği için susatmaz cnmKızlar nasılsınız bir kaç gündür kk ya girmedim orucla suyla aranız nasıl gidiyor
Çok az sunuyorum iki gündür nedense bilemiyorum neden böyle oldu
Kahvecim çayda içmiyorum ilk gun aşırı şu içtim bir dahada öyle şu içmedimSelam cnm..Sahurda çok çay iciyorsan oda harareti kestiği için susatmaz cnm
Olur öyle arada cnm ..sen suyu gözünün önüne koy canın istemesede içmeye çalış bana kalsa bir bardak su içmem ama üç lt içiyorum faydalarını düşündükceKahvecim çayda içmiyorum ilk gun aşırı şu içtim bir dahada öyle şu içmedim
Kızlar nasılsınız bir kaç gündür kk ya girmedim orucla suyla aranız nasıl gidiyor
Çok az sunuyorum iki gündür nedense bilemiyorum neden böyle oldu
Kahvecim çayda içmiyorum ilk gun aşırı şu içtim bir dahada öyle şu içmedim
Galiba aynen benimde öyle oldu şimdi uyku öncesi iki üç bardak su içersem iki litre olucakBen de öyle olmuştum ama mecbur içtim.
Cok su içmek ve oruç tutmak midemi kuculttu sanki simdi çok az yemek yeyince doyuyorum