Hadi kolay geleRamazan öyle olur, bence normal.
Ben de yemek cok yemeden su icmeyi düşünüyorum.
Zaten 3 bardak suyla şişiyor benim midem. Sahurda haşlanmış yumurta, peynir, ekmek, belki salatalik. 2-3 bardak su.
İftarda 3 bardak su, az da corba içsem tamam.
6 bardak benim bünyeye yeter de artar, tuvalet problemim de var halihazirda, anca.
Bakalim, benim ilk sahur bugün, yeni başlıyorum, bismillah.
Harikasın10 bardak içildi..sahura kadar devamkee
Ramazan öyle olur, bence normal.
Ben de yemek cok yemeden su icmeyi düşünüyorum.
Zaten 3 bardak suyla şişiyor benim midem. Sahurda haşlanmış yumurta, peynir, ekmek, belki salatalik. 2-3 bardak su.
İftarda 3 bardak su, az da corba içsem tamam.
6 bardak benim bünyeye yeter de artar, tuvalet problemim de var halihazirda, anca.
Bakalim, benim ilk sahur bugün, yeni başlıyorum, bismillah.
10 bardak içildi..sahura kadar devamkee
Kizlar bende 5 bardak ictimaz daha icerim sahura kadar
Yine 1.5 lt ile gunu kapatiyorum. İyi geceler herkese
gunaydiiinnnGünaydın güzellikler nasıl gidiyor ramazan her şey yolunda mı?
Açlık susuzluk halsizlik var mı?
Günaydın.gunaydiiinnnOruc tutmuyorum ama tutanlara kolayliklar dilerim
Günaydın..şuan için güzel gidiyorGünaydın güzellikler nasıl gidiyor ramazan her şey yolunda mı?
bende de durum aynı çok şükür bir sıkıntı yok arada uyku basıyor bideGünaydın..şuan için güzel gidiyorsusuzluk çekmiyorum.. çok acikmiyorum son saatler birazcık içim kıyılıyor sadece . sizin
Çalışıyormusunbende de durum aynı çok şükür bir sıkıntı yok arada uyku basıyor bide
Evet çalışıyorum hemde masa başı. Birde uykuyu severim elimden gelse 10-12 saat uyurumÇalışıyormusunuykun bölündüğü içindir ..5 saat zorla uyuyan biri olarak en etkilenmedigim durum
Günaydın canımGünaydın güzellikler nasıl gidiyor ramazan her şey yolunda mı?
Maşallah sizeEvet çalışıyorum hemde masa başı. Birde uykuyu severim elimden gelse 10-12 saat uyurum
Neden öyle? Bir rahatsizliginiz mi var?Maşallah size10 saat uyuduğum bir gün hafızamda hiç yok 6 saat uyursam şükrediyorum
Çok şükür yok..benimde vücut sevmiyor galiba sizin tam aksine dalamiyorum uykuyaNeden öyle? Bir rahatsizliginiz mi var?
Günaydın canım maşallah sanaHayırlı sabahlar herkezeüç lt su içildi. Sahur yapıldı Allah kabul etsin ..uyku vakti