- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
- Konu Sahibi ikincisans88
canım çok üzüldüm cidden her erkek evlenınce degişiyo derlerdi de ınanmazdım ama artık ınanmaya başladım.bence evlılık olunda ılerlıyorum benım erkek arkadasımda bana çok düşkün ama ya ilerde nolur bılmem.senın anlattıgın gıbı bızde kendımız bıseyler yapıp evlencez inş benım takılarada göz koymazlar..benım anladıgım kadarıyla borcunuz çok esın acaba o yuzden mı bısey yapmanızı ıstemıyo para gıtmesın dıye dedım ama evde sarılıp tv ızlemekte parayla degıl kı dimi ama anlam veremedım bu degışımıne annesı mı akıl verıyo kı desem kadının gunahını almak ta ıstemem yanı..ama sabırlı oll bıraz daha bı evlılık zaten anca 2 snede şekıl alırmış sabret...
canım cok mutlu olan arkadaslarımda var bılmıyorum dısarıyamı yansıtmıyorlar bende kımseye anltmıyorum cunku 4sene sonunda ısteyrk ewlendım kı aılem cok ıstememesıne ragmen...ınsallh nişanlın cok ıyı bır es olur sana degısmez..borcumuz war ewettt ama onun maası borclara gdoyor benım maasım mutfak masrafımıza yetıyor fazlasyla ynı gezeblrz ıstesek ben gezmekten vazgectım ewde sarılıp fılm ızlesek yeter bana.. Para konusunda gelınce kayınvalıdemlere gt gel herhftasonu 14 tl elı bos gdılmez 10 tl de o sekılde harcıyoruz yanı 25-30 lıra ztn masrafımız oluyor bu para ıle dısarıda cıkabılırz ama eşimın aklına gtmek gelmese bıle kayınvalıdem sureklı aramaya baslıyor hftasonu su yemegı yaptım bunu yaptım dıye cagırıo kotu nıyetlı belkı ama dusuncesız banada kotu davranmıor sadece bencıl ve gormemıs annesı akıl veremıyor aslnda cunku annesı yanımda oluyor genelde ama gtmeyınce trıp atıp uzuyor oglunu tabi ama kotu bırı deıl kayınvalıdem okdr sadece samimi deıl sahte ve bencıl.. Saol cnm sabredıorum bakalaım allah buyuk