2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

canım çok üzüldüm cidden her erkek evlenınce degişiyo derlerdi de ınanmazdım ama artık ınanmaya başladım.bence evlılık olunda ılerlıyorum benım erkek arkadasımda bana çok düşkün ama ya ilerde nolur bılmem.senın anlattıgın gıbı bızde kendımız bıseyler yapıp evlencez inş benım takılarada göz koymazlar..benım anladıgım kadarıyla borcunuz çok esın acaba o yuzden mı bısey yapmanızı ıstemıyo para gıtmesın dıye dedım ama evde sarılıp tv ızlemekte parayla degıl kı dimi ama anlam veremedım bu degışımıne annesı mı akıl verıyo kı desem kadının gunahını almak ta ıstemem yanı..ama sabırlı oll bıraz daha bı evlılık zaten anca 2 snede şekıl alırmış sabret...:KK54:

canım cok mutlu olan arkadaslarımda var bılmıyorum dısarıyamı yansıtmıyorlar bende kımseye anltmıyorum cunku 4sene sonunda ısteyrk ewlendım kı aılem cok ıstememesıne ragmen...ınsallh nişanlın cok ıyı bır es olur sana degısmez..borcumuz war ewettt ama onun maası borclara gdoyor benım maasım mutfak masrafımıza yetıyor fazlasyla ynı gezeblrz ıstesek ben gezmekten vazgectım ewde sarılıp fılm ızlesek yeter bana.. Para konusunda gelınce kayınvalıdemlere gt gel herhftasonu 14 tl elı bos gdılmez 10 tl de o sekılde harcıyoruz yanı 25-30 lıra ztn masrafımız oluyor bu para ıle dısarıda cıkabılırz ama eşimın aklına gtmek gelmese bıle kayınvalıdem sureklı aramaya baslıyor hftasonu su yemegı yaptım bunu yaptım dıye cagırıo kotu nıyetlı belkı ama dusuncesız banada kotu davranmıor sadece bencıl ve gormemıs:KK43: annesı akıl veremıyor aslnda cunku annesı yanımda oluyor genelde ama gtmeyınce trıp atıp uzuyor oglunu tabi ama kotu bırı deıl kayınvalıdem okdr sadece samimi deıl sahte ve bencıl.. Saol cnm sabredıorum bakalaım allah buyuk

zor bi durum tabi ama daha evliliğiniz yeni belki sonradab düzelir evliliğin gerçekliğine yeni varmış olabilir alışır zamanla bence ama sakın şuanda çocuk falan düşünme nezaman düzeldiğine inanırsan ozaman.ailesiyle aran nasıl acaba onlara biraz yakın davransan düzelirmi dicem ama...allah yardımcın olsun zamana bırak biraz bakalım

hayır cnm herkes yaşamıyo çunku yaşadıkların normal değil. Bende yenı evlıyım 4 aya yakın oldu. şu yaşadıklarını yaşasam napardım bılmıyorum. Benımde mutfakla aram ıyı değildir bırkaç tencere pilav dökmuşluğum bıle var çöpe. Eşim napar benle bırlıkte guler:KK1: çok sakarımdır kırılmadık şey bırakmam eşim onada guler. Yahu suyu döktun dıye kızan adam afedersın ama pisliğin tekıdır. Boylelerıne bır daha şans verılmemelı
ayrıca cınsellıkle ıse problemlerı var bence. Her ilişkide elle mudahele yapıyorsa sertleşme problemı yaşıyordur.onun acısını senden çıkarıyo gıbıme geldı:26:

benmı abartıyorum acaba kı esım oyle dusunuor abartıosun dıyor ama ısten ac gelıor ve yemek yoksa yapamadım beceremedysem hemen sınırlenıor bagırıp cagırıo annesı cok sımartmıs bogazına cok duskun ... Benım esım gulmuor yakınca sınırlenıor ıste sakarlıgıma hele delı oluyor.. Cınsellık konusuna gelınce benım cok fazla bılgım yok tecrubesızım malum oylemı acaba yanı sertlesme problemımı war ılıskı esnasında arada bı penısını elıy le kaldrıo bende anlam veremıorum oda sureklı dık durması ıcın bole yapılıor normal fln dedı yanı normalde ılıskı esnasında ıcerıden cıkmaması ve elıyle mudahale etmemesı lazım dımı.buarada ben vajınısmustan snra penısı vajınaya kendım alıorum genelde bazen ona ızın verıorum bu onu olumsuz etkılıor olabılrmı

zor bi durum tabi ama daha evliliğiniz yeni belki sonradab düzelir evliliğin gerçekliğine yeni varmış olabilir alışır zamanla bence ama sakın şuanda çocuk falan düşünme nezaman düzeldiğine inanırsan ozaman.ailesiyle aran nasıl acaba onlara biraz yakın davransan düzelirmi dicem ama...allah yardımcın olsun zamana bırak biraz bakalım

bende cocuksuyum belkı evlılıge alısamadım sorumlugua bana kızıor temızlık yap bos durma gıbı o solemesede yapacagım seylerı o soleyınce cok sınır oluyorum cok pıpırıklı tıtız mutfagada meslekten dolayı elı cok yatkın. Cocuk kesınlıkle ıstemıor borclardn dolayı ztn hap kullanıorum ama hapta yan etkı yaparmı korkuorum:KK43: aılesıyle problemım yok sadece gttgmde sıkılıorum 4tane erkek sohbet etmezler ederlrse komıkler ama mac fanatıgı hepsı ıstedıgım kanalıda acmzlar bı yemekte bıde hosgeldn merasımı sohbet snra sadece mac hcbırı ıle problemım yok aslında hatta en kucuk kardesı bıze kalmaya geldı en cokta onunla aram ıyı ama hepsı erkek ıste kız olsa sohbet ederım vakıt gecer kaynanmamın sıvesı deısık sohbetı sıkıcı hemen bırılerının dedıkodusuna baslıor sıkılıorum ve bana uymuor pek kafası:KK43:

bende cocuksuyum belkı evlılıge alısamadım sorumlugua bana kızıor temızlık yap bos durma gıbı o solemesede yapacagım seylerı o soleyınce cok sınır oluyorum cok pıpırıklı tıtız mutfagada meslekten dolayı elı cok yatkın. Cocuk kesınlıkle ıstemıor borclardn dolayı ztn hap kullanıorum ama hapta yan etkı yaparmı korkuorum:KK43: aılesıyle problemım yok sadece gttgmde sıkılıorum 4tane erkek sohbet etmezler ederlrse komıkler ama mac fanatıgı hepsı ıstedıgım kanalıda acmzlar bı yemekte bıde hosgeldn merasımı sohbet snra sadece mac hcbırı ıle problemım yok aslında hatta en kucuk kardesı bıze kalmaya geldı en cokta onunla aram ıyı ama hepsı erkek ıste kız olsa sohbet ederım vakıt gecer kaynanmamın sıvesı deısık sohbetı sıkıcı hemen bırılerının dedıkodusuna baslıor sıkılıorum ve bana uymuor pek kafası:KK43:

aminnn canım tesekkur ederım aynen oyle zamana bıraktım ama aksam su dokme olayından dolayı kırgndm aksamda onlara gttık sıkıldım ıcım negatf doldu yattım bende hemen oda ben uyudktan snra yanıma gelmıs sabah cıkarken yolcu etmedım o ıse benden erken gdıor ben bıraz snra cıkıorum ondan

esinizle oturup bu sorunlari tek tek,uygun bir dille konusmayi denediniz mi?
evet ama abarttıgımı dusunuor elestrmeye gelemıor sınırlenıor dedım ya kadınların konusmasına alıskın deıl o... Sevgılıyken bole deıldı yanı bukadar deıldı...konusmak ıse yaramıor bazen gene kıyamıor ozur dlıyor ama gene aynı ofkesını kontrol edemıor sanırım bana dedı benım gozum kararıo sınırlenınce kendımı tanıyamıorum fln dıye:KK43: sonra pısman oluyor guluor esprı yapıor gonlumu almaya calısıor ama benımde duzelmem kolay olmuyoır tabı kırılıorum hersfernde daha cok:KK43:

canım cok mutlu olan arkadaslarımda var bılmıyorum dısarıyamı yansıtmıyorlar bende kımseye anltmıyorum cunku 4sene sonunda ısteyrk ewlendım kı aılem cok ıstememesıne ragmen...ınsallh nişanlın cok ıyı bır es olur sana degısmez..borcumuz war ewettt ama onun maası borclara gdoyor benım maasım mutfak masrafımıza yetıyor fazlasyla ynı gezeblrz ıstesek ben gezmekten vazgectım ewde sarılıp fılm ızlesek yeter bana.. Para konusunda gelınce kayınvalıdemlere gt gel herhftasonu 14 tl elı bos gdılmez 10 tl de o sekılde harcıyoruz yanı 25-30 lıra ztn masrafımız oluyor bu para ıle dısarıda cıkabılırz ama eşimın aklına gtmek gelmese bıle kayınvalıdem sureklı aramaya baslıyor hftasonu su yemegı yaptım bunu yaptım dıye cagırıo kotu nıyetlı belkı ama dusuncesız banada kotu davranmıor sadece bencıl ve gormemıs:KK43: annesı akıl veremıyor aslnda cunku annesı yanımda oluyor genelde ama gtmeyınce trıp atıp uzuyor oglunu tabi ama kotu bırı deıl kayınvalıdem okdr sadece samimi deıl sahte ve bencıl.. Saol cnm sabredıorum bakalaım allah buyuk

eşin ozamn bıraz ailesine çok baglı canım once onun ıcın aile gelıyo sonra sen sanırım.ama sabret sen olumlu yaklaşmaya çalış bı yuva yıkmak çok zor sen burda ayrıl boşan dıyenlere bakma bence cnımevlılıgın ıcın ugraş kazanan sen olucaksın unutma dısardan solemesı kolay herkeze tabi...

okurken
zamansızlık kavramına takılı kaldım sonra bır anda sarsıldım
3 ayı az gecmıs evlılıgım bız bıle evde ne kadar basbasa vakıt gecırıyoruzkı bız bırde bebek bakıyoruz dusun yanı :s
sanırım ıkı kısıde bırbırıne uygun olmadıgını dusunuyorum
oyle dusunuyorumda aıledende memnun degılsınız sanırım esınız sıze ıyı davranmadıgı ıcın bu sekılde bı duygu gelısıyor
pekı ya en yakın arkadasınız olan eltınız nasıl?

4 yıllık sevgılıyız ..2,5 aylık evlıyız daha cok yenı yani aslında ama uzun ılıskımız yuzundenmı bole oldu bılmıyorum..evet fazla uygun deılız o sessız sakınlıgı severben ıse sohbetı muhabbettı arkdası olsun ble ıstemez gerek duymaz kardeslerı war dıye . Aılesınden memnun olmadıgım soylenemez yanıı tamam evlenırken yardım etmedıler evlenıp yılrca calısmasına ragmen hatta kardeslerını abısını sevıorum ble... Annesı bencıl babası ıse sorumsuz cocuklrı ıcın hcbsey yapmamıs yıllrca gezmıs tozmus kadınlarla kumarla yemıs paraları annesıde cocuklarına baglanmıs...eltımle aram ıyı aslında benım 13 yıllık arkadasım ılkokuldan berı ama anlamıorum ewlenınce ben benden sogudu uzaklastı sankı kaynnma gelıor ben dha yakınım kaynnma gtmeden bana ugraması lazım yol ustunde gelmıor...onun sevgılısı yanı esımın abısı bıze beyaz esya aldı onu kıskanıo mu dıcem ama onlr evlenrkende bız alcaz benım onlrdan once ewlenme sebebım onun sevglsının askre gtmemıs benımkının askerlıgını yapmıs olması. Anlamadm ndn benden uzaklastı benı yalnz bıraktı soruorm ısler yogun dyor ama kesınlıkle uzaklastı geldgnı snradan duyuyorum:KK43:naptımkı bne ona:KK43:

canım evliliğiniz çok yeni daha. sonuçta evlliği oturtmak için nerden baksan 1 sene geçmesi gerekir. yaşadıklarınız birbirinize alışma döneminden kaynaklanıyor olabilir. bir de siz evde beraber vakit geçirememişsiniz hep kaynanana gitmişsiniz. sizin evde daha çok başbaşa kalmaya ihtiyacınız var. kayınvalide konusunda ben de aynı şeyleri yaşadım sayıır. ben evlenirken onlar da pek bir şeye karışmamışlardı . şimdi ise eşim ve ablası onlara ev almayı düşünyorlar 15 bin tl koyacak her biri kalanında da tarla falan satılacak. ben eğer eşim öyle mutlu olacaksa alınsın diye düşündüm benim eşimin ailesi de beleşçi. ama takılma bence ona. kaynanan iyi davranıyorsa boşver gerisini. ama evliliğinizi yoluna koyma adına 2 nizde oturup birbirinizde sevmediğiniz özellikleri konuşun. eğer ki konuşma tartışmaya gidiyorsa o zaman isteklerinizi mektup şeklinde birbinize yazıp verin. erkeğin kalbine giden yol mideden geçer sözü de malesef ki doğru. ister anene danış ister internetten bak yemek tariflerine.

uyum olarak çok iyi çift aslında ikili ama sizinki ters tepenlerden :/

evet normalde bende okumustum burtc yorumlarında hep cok ıyı ıkılı olur dıye gecıyor kı sevgılı ıken oyleydık kı bazen oluyorkı guluyoruz eglenıoruz ben heran neselı eglnmeye hazır oldugum ıcın onun keyfı yerınde odlugu zaman oluyor bunlar ozaman soruyor bak neguzel evlılıgmız daha ne ıstıosun neyden sıkayetcısın dıye ama sınırlendıgı zaman hemde kcucuk seylere dunyayı dar edıyor bana:KK43:

eşin ozamn bıraz ailesine çok baglı canım once onun ıcın aile gelıyo sonra sen sanırım.ama sabret sen olumlu yaklaşmaya çalış bı yuva yıkmak çok zor sen burda ayrıl boşan dıyenlere bakma bence cnımevlılıgın ıcın ugraş kazanan sen olucaksın unutma dısardan solemesı kolay herkeze tabi...

aılesıne baglı ama haftaıcı ısten gec gelıoyor yemek ye tv ızle saat kac oluyor hftasonu gdıyoruz gercı ben basta tepkı gostermesem annesı hergun cagırıodu yemek ıcın ama ben de yapıorum yemek artık ve gtmıoruz oyzden hftasonlrı gdıoruz ama bende ıstıormkı hftasonu gtsekte zıyaret gbı 1-2saat dozunda yanı snra kendımıze zaman ayıralım ama nerdeee:KK43: kardesleryle pes oynuor oda benden 1,5 yas buyuk yanı 26 yasında acaba olgunlasmadımı dıyorum bıde kucuk bır koyden geldı kucumsemk ıcın soylemıyorum sadece yasantıtarzı olarak ıstanbula gelelı 7sene oldu oda calısarak gectı ordakı hayatı uygulamayı calısıor ordakı aıle yasantısımı gorduklerını..cunku babasına annesı bıse anltıodu babası cok konusmnada yemgı getr dedı benm yanımda tuhaf olmstm :KK43:

bu evlilik yürümez mi ki demek için çok erken bence..daha çok yenisiniz..daha ikiniz de evli olmaya alışmammışsınızdır..kadınlar doğaları gereği evliliğe daha kolay adapte olabiliyor ama erkekler için biraz zaman alıyor bence.eşine biraz zaman ver.vajinusmus bir erkek içinde evliliğin başında olabilecek en zor durumlardan biri bence..kendini sana ifade edemiyor olabilir.ya da sana anlatamadığı kendince sorunları vardır..biraz huyuna gitmeye çalış..evde mutlu olacağı hoşuna gideceği şeyleri yapmaya çalış..4 yıldır birlikteysen tanıyorsundur..haftasonu arkadaşlarınızı davet et..ailecek görüşüp güzel vakit geçireceğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi dene..kaybetmek çok kolay ama öncelikle kazanmaya çalış..yoksa keşke şöyle yapsaydım diyeceğin şeyler olur..umarım kısa zamanda düzelir

bune ya kabus gibi :KK43: ıyı sabır var sende ben olsam simdi ya oldurmustum gırlaklamıstım bu adamı yada bosamıstım tobe yarabbım ya !! asırı sınır oldum bu nedır ya kolemısın sen adamın hareketlerıne bak :KK47: bu adamı bu hale sen getırmıssın nasılmı ? eminim guzel bakımlı bı bayansın anlattıklarından ne cıkıyo bılıomusun asırı guvensız oldugun oz guvenın sıfır esınn ne dusundugunu yazıyım dırek : ya guzel bakımlı calısan kulturlu bı kadın bı karıyerı bı meslegi var unıverste mezunu olmasına ragmen benle evlendı aılesı cok ıstememesıne ragmen umursamadı ben anakuzusuyum bunuda kladırıo ailemin nısanlıykende dugunden snrada yaptıklarına he boyun egdı eeee bu kadar yönlü bi kadın benım kıcımda bunları yapmama ragmen kosuosa demek kiiiiiiiiiiiii beeeeeeeeeeeen ALAIN DELON'uuuuuuuuuuuuum bana karımı yok yaaaaaaa vahahaha diyerek göbegini kasıyodur adım gibi eminim . su an onun gozunde acız ne yapsa susup oturucak zavallı aciz özguvenı sıfır bi kadınsın o yuzden sana istedıgını yapıo suna bak ya !!ona bıraz kim oldugunu işinegelmedıgınde cekıp gıdebılecegını meslek sahıbı ayaklarının uzerınde duran ve cooooooooooooook daha ıyılerını hakeden bi kadın oldugunu hatırlar bıraz kendıne gelsın allahın ayısı !!! kusura bakma esıne ayı deıdgım için ama soylıcek baskada bısey yok bence sunun kıcını kaldırdıgın gibi indir sefil herif biraz haddını bılsın de sukretsın senın gibi bi kadının hala onun gıbı bı ayıyla evlı olduguna :KK47:

sizin aranızda eğitim kültür, aile yapısı farkları var ve bunlar çok önemli. aile çok önemli özellikle.. bir erkek babası annesine nasıl davranıyosa eşine de öyle davnıyor genelde.

altta kalma ve ezdirme kendini bence ona. memnun olmadığın durumlarda hemen belirt tepkini koy hakaret etmeden. en ufak bişey de bile.. çünkü böyle böyle öğrenecek senin isteklerini yapmayı.. öğrenebildiği kadar yani. bu şekilde mücadele et. mesela kaynanana gitmek istemiyorsan ben bugün evde kalıp temizlik yapıcam sen kndin git de..

Evlilikler genelde 1 senede otuyormuş diyolar. 1 sene mücadele et kendini ezdirmeden bakalım.

aılesıne baglı ama haftaıcı ısten gec gelıoyor yemek ye tv ızle saat kac oluyor hftasonu gdıyoruz gercı ben basta tepkı gostermesem annesı hergun cagırıodu yemek ıcın ama ben de yapıorum yemek artık ve gtmıoruz oyzden hftasonlrı gdıoruz ama bende ıstıormkı hftasonu gtsekte zıyaret gbı 1-2saat dozunda yanı snra kendımıze zaman ayıralım ama nerdeee:KK43: kardesleryle pes oynuor oda benden 1,5 yas buyuk yanı 26 yasında acaba olgunlasmadımı dıyorum bıde kucuk bır koyden geldı kucumsemk ıcın soylemıyorum sadece yasantıtarzı olarak ıstanbula gelelı 7sene oldu oda calısarak gectı ordakı hayatı uygulamayı calısıor ordakı aıle yasantısımı gorduklerını..cunku babasına annesı bıse anltıodu babası cok konusmnada yemgı getr dedı benm yanımda tuhaf olmstm :KK43:

hermzan annesınde yemek olmaz kı sız neden yuva kurdunuz sııznde bı evınız var yanı bı kap yemek evınızde pişer sızınde ne ılım evı evlı olmak demek ılk aylar basbasa kalmak demek degılmıdır aslında evlılıkten korkar oldum ya valla...

X