- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RIca ederim. Begenmenize cok sevindim. Insallah kismet olursa buralarda olursam yaza dogru yuklerim.:)çoook teşekkür ederim ekstra bir çok şey koymuşsunuz çok mutlu oldum. hepsi beklediğimden bile güzel çıktı tekrar görüşmek üzere şimdi giydiğiniz kışlık ürünleri de satmaya karar verirseniz öncelik isterim ona göre :)
SATILDI BU YANLIŞIKLA YAZMIŞIM.LCW 2 YAŞ ALTI TÜLLÜ ELBİSE... DAR KALIP BİRAZ. KIZIMA 14 AYLIKKEN GİYDİRDİM. BU YAZ 27 AYLIKKEN İSE TUNİK OLARAK GİYDİRDİM. BEYAZ BİR TAYTLA ÇOK ŞIK OLUYOR. YEPYENİ DURUYOR.
size geri donus yapacam. ozelden bir arkadas yazdi oncelik onun.kesinlestiginde bildirecem size.ZARA ELBİSE VE LEOPAR TULUMU BİRDE LCW SIFIR TAKIMI BEĞENDİM AYRICA SATARSANIZ FİYAT ALABİLİRMİYİM..
ZARA ELBİSE VE LEOPAR TULUMU BİRDE LCW SIFIR TAKIMI BEĞENDİM AYRICA SATARSANIZ FİYAT ALABİLİRMİYİM..
Merhaba, Toplamda 30 tl hepsi.C&A 2 YAŞ TURKUAZ BLUZ , ZARA ELBİSE VE LEO TULUM TOPLAMDA NE KADAR OLUR ACABA?
teşekkür ederim hayırlı satışarMerhaba
Merhaba, Toplamda 30 tl hepsi.
rica ederim.teşekkür ederim hayırlı satışar