• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yaş kız çocuk ve erkek çocuk yazlık kışlıklar eklendi bayanlar konuma beklerim

YjEGoD.jpg

3-4 yaş erkek çocuk bornoz özdilek marka fiyat sizden uygun bir fiyat gelirse gönderebilirim yeter ki elimden çıksın kalabalıklar kullanılmadı pek

oYNMR7.jpg
ZAzyPk.jpg

lcw 4-5 yaş kalıplı 6-7 yaş etiketli mont 25 tl yarı fiyatına satıyorum tarz mont

güncellemelere devam bayanlar 7. sayfaya kadar olan giyimler satıldı sonrakiler günceldir fiyat ekleyeceğim ya da sorabilirsiniz de,yardımcı olurum

Mavi bornozun fiyatını öğrenebilir miyim bide kuşağı varmı?
merhaba bornozun fiyatı 10 tl kuşağı olmadığı için ancak sıfıra yakın olduğu için bu fiyata veriyorum.fiyatını internette araştırabilirsiniz .40 tl ye alınmıştır 10 a veriyorum .

PY2go7.jpg
g4vBAb.jpg
qmQrlQ.jpg
99WO5r.jpg

orjinal adidas spor ayakkabı arkadaşımın oğlu sadece basketbol oynarken kullanmış 145 tl ye almış sıfır gibidir sürekli kullanmadığı ve küçüldüğü için pek kullanamamış 35 tl ye gönderiyorum alana hayırlı olsun 34 numaradır

BRWk0D.jpg
2YWbkN.jpg
EzWZqq.jpg

taytlar lcw ve yurtdışı taytları ancak kızıma giydirmeyi sevmediğim için sıfır kaldı bazıları burdan hediye geldi ama kızıma dar geldi taytlar 2,5 tl her biri
özdilek plaj havlusu da yepyenidir hiç kullanmadık 10 tl dikdörtgen uzunluğu 160 cm eni 55- 60 cm civarı

oYq1j2.jpg
ZAj0ZA.jpg
BRWkr9.jpg

bir tarafı açık bir tARAFI koyu pembe renkli 2-3 yaş kız yelek bir tarafının düğmeleri çıktı tamir ettiremedim bu yüzden sadece uyku tulumu gibi kullandım bu yüzden fiytı 2 tl yurtdışı ürünüdür

2YWbrv.jpg

yurtdışından hediye geldi ablama ben kullanamadım fermuarlı dye kızım çıkarıyor sürekli sıfır gibidir 4 tl

jvro8J.jpg
EzWZgn.jpg

morlu elbise elifnaz42 arkadaşımıza satıldı tayt duruyor 3 tl triko tayt 2-3 yaş

mrgn4V.jpg
D8WaBz.jpg

2-3 yaş pembe elbise ve etek de elifnaz42 arkadaşımıza satılmıştır gerisi duruyor ayaksız tayt 3 tl pantolon 3 tl kapşonlu 4 tl

ay86dO.jpg
N987lP.jpg
k17lGm.jpg

pmMLXL.jpg

3-6 ay için uygundur h&m marka tişörtler tanesi 2,5 tl

31Wdv4.jpg

W68dgL.jpg

elbise ve tulum 3 her bir elbise 4 tl 2-3 yaş

e
6lp0rW.jpg

P5O936.jpg

büyük ördek 45 cm küçük ördek 25 cm civarı ikisi de pek kullanılmadı alışveriş merkezinden alınmışlardı tertemiz duruyorlar 15 tl ye satıyorum büyüğü yumuşacık peluştur

GvyVnN.jpg

LpOroa.jpg
rgJrdV.jpg

orijinal lisanslı batman el boyutunda 3 tl sıfırdır ancak ambalajı yok
M6a7l2.jpg

ışıklı ve müzikli oyuncak dönence sağlam sadece pil takılmalı 10tl
QRpqgG.jpg

boyutu iki el genişliğidir döner ve ışık verir

q4DnjB.jpg
M6Z4ok.jpg

baby club marka 68 cm 3-6 erkek bebek için kışlık 3tl
QRnGvv.jpg

1,5 yaşa kadar kullanılabilen yurtdışı sıfıra yakın kadife tulum 5 tl
gkGRWb.jpg

ince mevsimlik 9-12 ay kapşonlu ince sweet 3 tl
9V7ldr.jpg
q4DnWQ.jpg

6-9 ay lc waikiki kot pantolon spor ve rahattır hiç kullanılmadı 5 tl
QRnG7G.jpg

6-9 ay kazak çok tatlı ve rahat 5 tl lc waikiki
bl0RG0.jpg

hediye geldi hiç giydirilmedi alt üst takım 6 tl 6-9 aya olur
dnJElV.jpg

1,5 yaşa kadar olan uzun boylu kışlık tulum kadifedir yurtdışı kaliteli bir üründür ancak hediye geldiği gibi durdu bir işe yarasın diye uyguna veriyorum fiyatını 5 tl
07ZAW9.jpg

lcwaikiki süyeter 6-9 ay içindir 4 tl dir AZ KULLANILDI YIKANMADAN ÖNCE ÇEKTİĞİM İÇİN BEYAZ MAMA LEKELERİ VAR ONLAR DA YIKANINCA GEÇİYOR.

Son düzenleme:
SON SAYFADAKİ ÇOĞU GİYİM DURUYOR .HEPSİNE İNDİRİM VAR YETER Kİ İŞİNİZE YARASIN.

merhaba ekleyeceklerim var çoğu yurtdışı ürünü ve etiketnden bir hayli büyük yine de ölçü isterseniz yazarım beğendiklriniz olursa bana özelden ulaşabilirsiniz.fiyatlarım uygundur genelde yarar sağlama amaçlı satıyorum .
Merhaba 18 24 ay erkek bebek neler var elinizde

pR3nqJ.jpg

mavi kapşonulu sweet mevsimlik penyedir 1-2 yaş içindir hediye geldi sıfırdır 3 tl
kırmızı lacivert sweet lcw ürünü penyedir 9-12 ay 3 tl
lcw süyeter 6-9 ay içndir az kullanıldı 3 tl
kırmızı çizgili lcw kazak 6-9 ay içindir hiç kullanılmadı 3 tl

kjz63y.jpg

turuncu sweet az kullanıldı yurtdışı hediyesi 3 tl 2,5 yaşa kadar olur

N5BD6Q.jpg

gri siyah kazak 1-2 yaş içindir 3 tl
kapşonlu mevsimlik sweet 6-9 ay içindir 3 tl
çizgili lacivert beyaz kadife kazak 3-6 ay içindir baby club ürünüdür giyilmedi hiç 3 tl
gri kadife kapşonlu wenice ürünü hediye gelenlerden 3-6 ay içindir 3 tl

nA6lQN.jpg

yeşil kemik desenli sweet eşofman alt 9-12 ay içindir yurtdışı hediyesidir az kullanıldı 3 tl
çizgili cebi olan pantolon 3-6 ay içindir gömleği de var takım olarak 5 tl hediye geldi sıfırdır

vg2P6A.jpg

gri eşofman alt 3-6 ay içindir 3 tl hiç giyilmedi
lacivert kadife tulum 1.5 yaşa kadar giydirilir sıfır yurtdışı 4 tl

1YWE6B.jpg

kadife baby club lacivert şort 1 yaşa kadar olur 3 tl

LpzDl0.jpg

lcw az kullanılmış sweet pantolon 4 tl

rgk15a.jpg

5 adet kadife tulum yurtdışı hediyesidir 1,5 yaşa kadar rahat olur her biri 4 tl
turuncu ve mavi penye tulumlar hediye geldi ayaksız olduğu için 1,5 yaşa kadar olur her biri 3 tl

merhaba bayanlar 10. sayfadakilerin tümü günceldir aşağıda eklediklerim 2-3 yaş kız ve erkek çocuk için yazlık ve kışlıklardır altlarına açıklama yazdım almak isteyen olursa yardımcı olurum çoğu yurtdışı hediyesidir kızıma genelde
giydirmediklerim ürünler belki bu tarzları seven vardır diye ekledim
7kDjVa.jpg

3 tl 2-3 yaş kız çocuğu için

PqDjY7.jpg

3 tl
94Nj9r.jpg

2tl

1yER4G.jpg

3 tl
LaDj2b.jpg

3tl

7kDjYa.jpg

3tl

4gzNDJ.jpg

2 tl toplu alımda hediye

OqDjkP.jpg

1 tl

zAMNg9.jpg

1 tl
giy
LaDqB0.jpg

3tl

7kDGlL.jpg

2tl

94NBnZ.jpg

2 tl

RYD5q1.jpg

3 tl

kk6PlW.jpg

3 tl
a5YZ6z.jpg

3 tl

LaDqVo.jpg

3 tl

rQ1blm.jpg

2tl
2 tl
7kDG0Y.jpg
PqDbL5.jpg

2 tl
VVDJqv.jpg

4 tl

n7lq8M.jpg

2 tl

daha da ekleyeceklerim var lütfen 2-3 yaş ve kız ürünlerini bana sormak için mesaj bırakınız yardımcı olurum fiyatta da ürünlerim de çok var .iyi alışverişler.

bayanlar giyimlerin hemen hemen hepsi satıldı şimdi güncelleme zamanı.

zVrzBg.jpg
Gkor0v.jpg
WZ1OQE.jpg

hepsi hemen hemen markalı ya da yurtdışı giyimi temiz 1-2 yaş erkek çocuk giyim ne alırsanız 2 tl hadi bayanlar buyrun bitsin işinize yarasın yeter ki dolap boşalsın

7bMG15.jpg
gAZ1Y3.jpg
ylLOJL.jpg

yenidoğan erkek bebek giyim olarak 80 parçaya yakın birçok giyimim var ayakkabı ve mont da dahil diğer parçaları görmek isteyenler whatsuptan bana ulaşabilirler mesaj bölümüne no bırakırsanız foto atarım parçası 50 kuruş 1tl den hesaplıycam birinin işine yarasın nakit sıkıntısından bedava veremiyorum

QlZd0Z.jpg

erkek çocuk 26-27 no almanya malı sandalet içi ortopedik 7 tl çok az giyildi
Aq5lbv.jpg

makinede yıkandığı zaman yepyeni oluyor yurtdışı ayakkabısı sadece önü aşındı onun dışında bir sorunu yok 2 tl 2-27 no
oZrMWX.jpg

sıfır gibi temiz pepee li ışıklı ayakkabı 7 tl 23-24 no

MyLmy7.jpg

2-3 yaş kız çocuk uzun kollu sweet yurtdışı giyimidir 3 tl

b2Jm2n.jpg

kışlık eşofman alt 2-3 yaş kız çocuk yurtdışı giyimidir 3 tl
rVZnMB.jpg

3-4 yaş kız çocuk gömlek 2 tl
0km9Jo.jpg

2-3 yaş pantolon çok tatlı bir rengi var 4 tl sıfır
7bM5gm.jpg

2-3 yaş lcw kız çocuk gömlek 2 tl
PoPmkv.jpg

lcw sıfıra yakın pantolon 2-3 yaş 5 tl

9520o9.jpg

2-3 yaş kız çocuk pantolon kalitelidir sadece diz kısmında küçük bir sarı leke var hiç görünmüyor lekeden dolayı 2 tl

j2Vmyr.jpg

2-3 yaş kız çocuk yumuşak kumaş kot elbise 7tl sıfırdır yurtdışı giyimidir
OZ7mNn.jpg

sadece deseni aşındı onun dışında hiçbir sorunu yok penye 2-3 yaş atlet 2 tl
zVr9LR.jpg

2-3 yaş lcw sweet az kullanıldı temiz 3 tl
WZ1ma4.jpg

2-3 yaş etek hediye
6k5dbl.jpg

2-3 yaş kız çocuk elbise bolerolu 4 tl sıfır

Back