Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 2 gün önce yaptım sizin gibi çizgi çıktı belirtiler de vardı ister istemez ümitlendim ama bu sabah yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle buharlaşma çizgisiydi benim gördüğüm yahu 40 yılda bi olur oda bana denk geldi neyse vardır bunda da bir hayır
Bende 2 gün önce yaptım sizin gibi çizgi çıktı belirtiler de vardı ister istemez ümitlendim ama bu sabah yaptım negatif çıktı büyük ihtimalle buharlaşma çizgisiydi benim gördüğüm yahu 40 yılda bi olur oda bana denk geldi neyse vardır bunda da bir hayır
Merhaba benım adetim 14 gün geçti 4 gün geçtiği zaman idrar testi negatif çıktı 10 gün geçince kan verdım yıne negatif bu sabah saat 6 idrar testi yaptım ilk önce bısey yoktu saat 10 da baktım çok çok hafif silik çizgi var gebe olma ihtimalim varmı fotoğraf attım bakar mısınız